Guessista diggaaville ja ehkä muillekin

Kävin tänään vihdoinkin töiden jälkeen tsekkaamassa MPH Fashion Outlet Cityn, joka sijaitsee lähellä työpaikkaani, Pitäjänmäellä. Olin kyllä paikasta tietoinen jo pidemmän aikaa, mutta en koskaan saanut aikaiseksi. Tällä kertaakin tarkoitus oli mennä Nike Outletiin, mutta se nyt vaan sattui sijaitsemaan saman katon alla, itse asiassa ihan samassa tilassa…Eikä tietenkään niitä haluamiani tossuja siellä vielä ollut, vaan vasta noin kuukauden päästä! Eli uusintareissu tulossa…

MPH Fashion Outlet City nyt oli…outlet. Pääasiassa Guessista tykkäävien ehdoton unelmamesta. Tulikin heti mieleen, että tästä paikasta varmasti moni bloggaaja tykkää! Ainakin mitä olen lueskellut, Guess taitaa olla kova sana blogipiireissä. Itse en siitä innostu lainkaan, mutta nyt katseeni kohdistui yhteen ”ihan kivaan” GUESS by Marciano -takkiin. Mutta koska hinta outlet-alennuksen ja vielä siitäkin -30 prossaa jälkeen oli huimat 170 euroa, jäi ”ihan kiva” takki ostamatta. Ehkä se on kuukauden päästä vielä vähän halvemmalla?

Tänne Outlet Cityyn muuten kannattaa ehdottomasti mennä ilman miestä. Paitsi jos mies on: kärsivällinen, ymmärtäväinen ja etenkin paksun rahapussin omaava! Ja jos ei satu olemaan, niin sitten yksin on ehdottomasti järkevämpää mennä shoppailemaan, on nimittäin aikaa etsiä ne kaikki muka-tosi-tarpeelliset-vaatteet ja rauhallisin mielin maksaa niistäkin pieni omaisuus. Ja sitten kotona tietenkin rankasti valehdella hinnat vieläkin alaspäin.

Guessin farkuille oli ihan oma osastonsa, mutta tietenkin pirkule unohdin Liu Jo:n farkut tsekata kokonaan! No mutta ens kerralla.

Mitenkään järkyttävän halpaa ei mikään ollut, tai sitten ei vaan sattunut eteen. Kaikki hipelöimäni vaatteet maksoivat ainakin 50 euroa, yleensä yli satkun. Kahta takkia kokeilin ja molemmat olisin voinut ostaa, mutta en ihan niin kalliilla. Pieni pettymys siis, hintojen puolesta ainakin. Alkuperäisistä hinnoista joo suuriakin alennuksia, mutta silti melko kallista, nämä kun ovat menneet kaupoista pois myynnistä jo aikoja sitten.

Oottekos te vierailleet MPH Fashion Outletissa? Tai kiinnostaako edes? GUESS?

20 Comment

 1. Marie says: Vastaa

  Mun täytyy tunnustaa, etten ole koskaan erityisemmin merkistä erityisemmin välittänyt. 😀 En muutenkaan ole mitenkään merkkiuskollinen tms. yleensäkkään vaatteiden yms. asusteiden suhteen. (: Olisi tuoltakin silti varmasti löytynyt monia vaatteita, joita käyttäisin mielelläni! (: Harmi vain, etten omista pulleata rahapussia… Tai rikasta miestä. 😀

  1. Mulle tulee GUESSista mieleen jostain syystä Johanna Tukiainen. 😀 Pidän sitä jotenkin vähän teinimerkkinä. Tai sellaisena pappa betalar -teinimerkkinä. 🙁 Mutta, yhdestä takista sitten näköjään pidin, joten! 😀

 2. Ruu says: Vastaa

  kaikkiin vastaus, ei, eipä juuri, ja ei. En jotenkin nää noita guessin tuotteita mitenkään tyylikkäinä, mutta kauneus on katsojan silmissä yleensä

  1. Ne on jotenkin kaikki vähän juhlavia olematta kuitenkaan tyylikkäitä…En oo koskaan pitäny.

 3. Neiti says: Vastaa

  Mitä sä oikein teet työksesi? Vai oletko sä sitä julkisesti kertonut täällä edes. Oon sitä useasti pohtinut, mutta en ole vaan uskaltanut kysyä 😛

  Oon vieraillut siellä Dropinmarketissa, joka on saman katon alla. Guess ei kyllä merkkinä kiehdo yhtään, se on jotenkin sellainen… Martina Aitolehti Tiger yökerhossa blingbling ja Ed Hardya vähän mukaan vielä niin hyvä tulee! Mutta Guessin kellot on itse asiassa tosi kivoja, sellaisen kotiuttaisin koska vaan.

  1. Aiemmin oon maininnut olevani töissä ”isossa lehtitalossa”. 🙂 Tän enempää en oo kertonut, mutta halukkaat varmasti sen helposti selvittävät. 😀

   Hyvä kuvaus, juurikin näin! 😀 Liekö tuo Guess by Marciano sit vähän erilaista kuin perus-Guess, koska tosta löytyi pari muutakin ihan kivaa juttua. Tosi kalliita nekin alennusten jälkeen vaan. x(

 4. Joo ei nappaa mullekaan. Ei koskaan ole kiinnostanut Guessin kamat millään tasolla. Olisin siskoltani voinut ostaa muutaman laukun, jota se ei käytä (sillä on about miljoona niitä) mutta sanoin sille etten ottaisi vaikka saisin ilmatteeksi. Ei oo jotenkin ollenkaan mun tyylinen. Liian blingi jollain tavalla.
  Ja varsinkin viime aikoina, kun musta jotenkin tuntuu, että kaikilla on Guessia.. Joo ei. Mä lopetan tähän, muuten kirjoitan vielä huomennakin siitä kuinka paljon tuota brändiä oikeastaan vihaan 😀 Sori kaikki jotka tykkää.

  1. Mut mulla on samat fiilikset LV:ta kohtaan, en vaan diggaa, en nää niissä laukuissa etenkään yhtään mitään hienoa. Muutenkin vähän angstaan merkkilaukkujen suhteen, paitsi että Ted Bakerilla on kyl kivoja…jos ne nyt lasketaan. Ei kai. 😀 Mut nyt kyl kuolaan yhen sellasen perään tosi lujaa.

  2. Joo LV on samassa kategoriassa. Jos mä nyt jonkun ”merkkilaukun” hankkisin, niin se voisi olla joku MiuMiu tai vastaava. Tai siis unissani hankkisin 😀

 5. HANI says: Vastaa

  en ole koskaan kiinnostunut Guessista, enkä oikein ymmärrä kun jotkut hehkuttavat sen perään.. toisaalta, ei mulla olisikaan varaa sellaisiin 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Hmmm, mulla on Guessilta neljä laukkua, neljä kukkaroa ja meikkipussi 😀 Mutta ne edustaa kyllä sitä hillitympää linjaa, pääosinhan kamppeet on aika blingiä. Vaatteet ei ole napanneet koskaan. Piiitkään aikaan en ole kyllä merkin uutuuksia tsekkaillut, ehkä on aika ajanut vähän ohi 🙂

  1. No niin, GUESS-fani ilmoittautui! 😀 No ei vaiskaan.

 7. Niina says: Vastaa

  En tykkää Guessin laukuista, mutta korean rannekellon omistan, jota rakastan erittäin syvästi. 😉 Mieheni hankki tämän kellon minulle tietääkseni juuri tuosta liikkeestä (?) syntymäpäivälahjaksi. Onhan kello jonkin verran blingi, mutta ei mielestäni kuitenkaan liian. Sen seuraksi ei tarvitse ainakaan muita koruja enää laittaa. 😀

  1. Kelloihin en oo oikeen tutustunutkaan. 🙂

 8. Itse kyllä olen kiinnostunut merkistä, laukut ja korut kiinnostaa aina, vaikken niitä omistakaan. Ensimmäisen Guessin laukun sain viime kesänä Miamin tuliaisena poikaystäväni siskolta kiitokseksi kissavahtina olosta :). Se oli just mun näköinen laukku (musta ja ketjut olkahihnassa, en muista oonko ehtinyt blogiini kuvaa laittaa) ja rakastan sitä suuresti. USAan pitäisi päästä, siellähän nuo olisi oikeasti halpoja :D.
  Vaatteisiin en ole tutustunut, mutta voisin kyllä niitäkin katsella :).

 9. Moi! Kiva kun olet eksynyt meille. Oletko huomannut, että meillä on nyt lisäalet meneillään, mm. se katsomasi Marcianon takki on nyt puoleen hintaan outlet-hinnasta, eli alennus alkuperäisestä hinnasta on 70-80 % luokkaa. Tule katsomaan, jos löytyisi vielä kokoja 🙂

  Liun farkutkin irtoavat samalla 50 pinnan lisäalella outlet-hinnasta. Kannattaa testaa, muokkaavat kyllä paikkoja juuri oikeasta kohtaa. Ja Niken kenkiä löytyy 30 eurolla, jos niistä löytyisi jokin kiva, vaikka ei juuri sitä etsimääsi sillä kertaa olisikaan.

  Guess by Marcianohan on Guessin ns. aikuismaisempi/elegantimpi/hillitympi mallisto, materiaalit ovat todella laadukkaita (silkkiä, mohairia, kashmiria jne.), joten vilkaise materiaalilappua seuraavan kerran, jos hinta tuntuu korkeammalta. Voi johtua ihan siitä, mutta näinhän se on, että laatu maksaa 🙂

  Tervetuloa uusintavisiitille!

  1. Hassua, koska juurikin tänään ajattelin tuota takkia ja sitä, että oiskohan se jo lisäalennuksessa. Pitää siis ehkä yrittää päästä vielä pistäytymään teillä.

   Liu Jon farkuista on kyllä hyviä kokemuksia, kahdet jo omistankin. 🙂

  2. Valitettavasti ei ollut enää kokoja takista, kaikki 40-44, omani on 34… 🙁

   Nyt tosin harmittaa, koska loppuvuodesta ostamani Liu Jon farkut olivat outletissa 40 euroa, maksoin niistä itse 140 euroa. 🙁

 10. Virpi says: Vastaa

  Muistathan, että niin Guess By Marcianon että Liu Jo:n tuotteissa on italialainen kokoluokitus, eli niissä koko 40 vastaa eurooppalaista kokoa 34. Eli sinun kokosi on noissa tuotteissa se 40, vaikka se hassulta tuntuukin 🙂

  Farkkujen hinta on tosiaan tullut alaspäin. No ainakin olet saanut omaa kokoasi olevat farkut, ja varmaan olet tyytyväinen niihin edelleen 🙂

  1. APUA, näinhän se just olikin. 🙁 Aiemmin löytyi ohje, mutta nyt sitten sen missasin ja unohdin tai sitä ei enää ollut. Höh, no ihmettelinkin, kun takit näyttivät niin pieniltä. 😀

Vastaa