PASKA VIIKKO

paska viikko

No mitä sitä turhia kaunistelemaan, takana on paska viikko. Tää sairastelu ja saikuttelu saavat mut hermoromahduksen partaalle. Vituttaa olla taas kipeenä ja oman kodin seinät alkaa pikkuhiljaa kaatua päälle. Poikaystävä lähti keskiviikkona Dubaihin ja tietenkin on tosi hyvä, ettei sen tarvii kuunnella mun yskimistä ja valittamista, mutta paha, kun ei oo ketään kelle jutella (eli siis valittaa). Tai no, onhan täällä noi kolme hypersuperaktiivista kissaa, jotka sekä ärsyttävät että ilahduttavat. On myös vähän morkkis työnkin takia, kun pitäis lomalle lähteä kahden viikon päästä ja aina tulee paha mieli kun kollegat joutuu tekemään munkin duunit. Paljon mieluummin olisin töissä kuin kipeenä kotona!!

Tän flunssan takia jouduin perumaan myös ripsienhuoltoajan, onneksi olin varannut vielä yhden ennen reissua, mutta sinne on kaksi viikkoa aikaa eli hyvin pitkälti uudet ripset joudun silloin ottamaan. Oli muuten eka kerta kun jouduin ripsienhuollon perumaan, hyvin oon nää kolme vuotta siis vetänyt. Noh, tuleepahan kokeiltua hetki elämää ilman ripsienpidennyksiä, hui.

Olin myös kampaajalla (blogiyhteistyö), ja nyt mulla on kellertävä granny täynnä violetteja läikkiä. Mun hiuksiin oli varattu liian vähän aikaa. Kotiin lähdin kampaajalta ihan ok-hyvin fiiliksin, koska saatiin kuitenkin ihan jäätävä juurikasvu pois, mutta kotona kun piti ottaa hiuksista kuvia blogia varten…oikeasti itketti. Yritän nyt viikonlopun ajan käyttää kaikki syväpuhdistavat tuotteet tähän päähän ja toivoa, etten joudu maanantaina istumaan töissä pipo päässä. Mitä tästä opin? Jatkossa menen aina Studio Playn Marin luokse, kun tämän osaavan kampaajan elämääni viimeinkin löysin. Varasinkin jo ajan, mutta valitettavasti vasta Filippiinien jälkeen. On tosi ikävä sitä omaa, täydelliseltä tuntuvaa viileän vaaleeta sävyä.

Hyvä. Nyt kun olen saanut valitukset ulos, avaan tämän päivän Hesarin ja siellä on varmasti kaikenlaisia ikäviä uutisia, jotka saa nämä omat pienet murheet taas asettumaan omaan mittaluokkaansa.

Kiitos, anteeksi ja oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

paska viikko

12 Comment

 1. Hm says: Vastaa

  Samoissa fiiliksissä on menty pari viikkoa täällä, toivotan pikaista paranemista sulle (ja itelle :D)!

  1. Joo, tätä tautia on liikkeellä. 🙁 Kiitos samoin!

 2. Emma says: Vastaa

  Oli Hesarissa mitä tahansa, ni ymmärrän sun fiilikset. Onneks pääset reissuun ihan kohta 🙂

  1. Niin, apua! Ihan äsken se oli vielä parin kuukauden päästä, nyt parin viikon!!!

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Onpas se harmaa, tosin muodikastahan tuo nyt on, mutta se viileänvaalea oli niin ihana. Hyvä kampaaja on kyllä painonsa verran kultaa, sellasen kun löytäis itekkin, niin ei kyl syjähyppyjä tekis enää ikinä. Toivottavasti paranet piaan!

  1. Joo, no mä uskon ja toivon, että kun nää pahimmat granny-kohdat haalistuu, nää on enemmän mua. Mutta joo, opinpahan tästäkin taas.

 4. MRMR says: Vastaa

  Lopetin hiusten värjäämisen kun en vaan jaksanut etsiä hyvää kampaajaa. Ja leikkaamisenkin, ja sen kyllä huomaa latvojen kunnosta kun oon karkeakarvainen ihan värjäämättäkin. En luota että joku random kampaaja osaa edes leikata, saksin oransseilla Fiskarsseilla menemään, voin sitten syyttää vaan itseäni epäonnistumisista. 😀

  1. Hehe. Mäkin etsin pitkään, mutta nyt en jatkossa enää tee mitään syrjähyppyjä.

 5. Fanni says: Vastaa

  I feel you..! Miten se onkin niin, että yleensä paskaa ei sada ripotellen vaan kaatamalla. Ja joo, maailmassa on kamalampiakin asioita kuin hiuksien pilalle meneminen, mutta hemmetti, se on silti ihan hanurista ja pistää mielen mustaksi. Saa valittaa.

  Nimim. Liian tumma hiusväri, jota ei saa vaalennettua mitenkään.

  1. No sanopa muuta. 🙁 Mä elin pitkään tota liian tumma hiusväri -kierrettä, yleensä kotivärjäysten tuloksena tosin se.

 6. Tsemppiä ja pikaista paranemista!
  Joskus tekee hyvää avautua kunnolla :).
  Toivotaan, että ensi viikko olisi parempi!

  1. Kiitos! Ens viikon on PAKKO olla parempi 😀

Vastaa