Täydellinen pikakuivatus

Kaikki kunnia tästä Poshé-pikakuivattaja/päällyslakkavinkistä menee Saaralle, ilman tätä postausta en nimittäin olisi tätä lakkaa löytänyt. Saara Sarvas kirjoitti mut ja varmasti monet muutkin blogissaan ympäri tän topcoatin suhteen ja klikkasin itseni samantien tilaamaan yhden kappaleen, CesarsShopista olen tilannut aiemminkin.

Eilen lakka saapui ja pääsi heti testiin. Tämä topcoat lupaa minuutissa kuivattaa kynnen kosketuskuivaksi ja viidessä minuutissa kokonaan. Katsoin ihan kellosta aikaa ja jumankekka, totta se oli! Lisäksi tekee ihanan kiiltävän, geelimäisen pinnan. Lakan haju on mielestäni aivan mahtava, mutta mä tykkäänkin kaikesta bensasta liimoihin ja muihin liuottimiin asti. Joten normaaleista ihmisistä lakan haju on varmasti järkyttävän kamala. Laitoin huikeat kolme kerrosta kynsilakkaa ja kerroksen Poshéa päälle, ja yleensä viimeistään kuivatuslakka saattaa ruveta vittuilemaan kuplimalla, mutta tätä ei tapahtunut Poshén tapauksessa. Mun vanha Sally Hansenin lemppari siis saa väistyä Poshén tieltä! Hintaa tällä kyllä on, CesarsShopista 15,32 euroa + postikulut 4 euroa. Jaiks! Saiskohan tätä ostettua jostain muualta halvemmalla? Huijausta muuten, että nettikaupassa sanotaan tämän olevan 15 ml, mutta itse pullossa lukee 14 ml! (No, tästä tietenkin urputin ja korjasivat tiedon. :D)

Käytättekö te pikakuivattajia? Ja käyttääkö joku muukin Poshéa? Mulle tämä oli ennestään täysin tuntematon merkki!

PS. Onko MITÄÄN niin ärsyttävää kuin pienet irtokarvat, joita joutuu lähes aina kynsilakan joukkoon ja jotka yleensä huomaa vasta siinä vaiheessa kun lakka on jo kuivunut?? ARGGH.

20 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  olikohan se tuo joka alkaa venymään ja paukkumaan ennnen kun on tyhjä, en ole varma asiasta kun en ole itese kokeillut, mutta kerrothan sitten oliko se käyttökelpoista loppuun asti, koska jos ei ole, niin sitten se on kallista hupia jos vaan puoli pulloa saa käytettyä kunnolla.

  1. Tuhtia tavaraa tämä kyllä on, joten toivottavasti näin ei käy…Saara ainakin kuvien perusteella on saanut käytettyä pullot loppuun! 😀

  2. Mulla ei oo menny paksuksi, on joku kolmaosa enää pullossa jäljellä. Omani oon ostanu eBaystä, jossa maksoi kai noin vitosen (ostin samalla pari muutakin pulloa).

   MUTTA en oo ihan niin vakuuttunut tän kanssa, mitä kaikki kehuu. Mulla tää ärsyttävästi vetää lakat kärjistä pois. Eli kun pikakuivattaja on kuivunut, näyttää kuin lakka ois kulunu kärjistä :/ Ei oo ihan kaikkien lakkojen kanssa käynyt noin, mutta ärsyttää! Ja silti oon käyttäny tätä 😀 No mut, jatkan tarkkailua tän kanssa…

  3. eBay, johon en ole koskaan tutustunut. 😀

   Huomasin, että lakka ei tosiaan kärjistä kestä kovin hyvin, vaikka mulla ei tommosta ”vetäytymistä” ollutkaan. Mutta tiedän kyllä, mitä tarkoitat, on tuttua jostain aiemmasta…Tänään kyllä tuli töissä näperreltyä entistä enemmän, ja mullahan ei siis MIKÄÄN lakka kyllä montaa päivää hyvännäköisenä pysy.

  4. Aina suosittelen ja en suosittele eBaytä, koska sittenpä sitä pientä nyssäkkää löytyy jatkuvasti postilaatikosta… piti tilata, kun oli halpaa 😀

 2. En oo koskaan kokeillu pikakuivattajia. Kiinnostusta on, mutta löydän aina jotain mielenkiintoisempaa mihin voin tuhlata mun muutamat kultakolikot (värillistä kynsilakkaa) Tosin olisi kyllä hyvä jos tuollaista hankkisin.. nimittäin mullahan todellakaan ei ole kärsiväällisyyttä odottaa kunnes kynsilakat kuivuu.. 😛

  1. Ruu says: Vastaa

   se mavalan pikku pullo ei maksa kauheasti, ja on ihan kelvollista sekin, jos ei halua noin sijoittaa noin paljon lakkaan.

  2. Joo, kelvollisia on muitakin. Mavadrysta (aerosoli) en pidä, menee henkeen se suihkuttelu ja ei siltikään oikeen kuivata. 🙁

 3. En osaisi käyttää kynsilakka ilman pikakuivattajaa, sössin lakkaukset muuten alta aikayksikön. Seche Viten kuivauslakka on erittäin hyvää, sekin kuivattaa supernopeasti ja tekee lopputuloksesta kiiltävän. Ostan sitä Kicksistä (vaikka netistä varmaan saisi halvemmalla).

  1. Joo mä taisin tästä sun blogista lukeakin. 🙂

 4. Nova says: Vastaa

  Bensan tuoksuhan on ihan jees, siis jos sitä joutuu (vai pääsee? ;D) tuoksuttelemaan pienissä määrin. Sama pätee moniin muihinkin litkuihin, mutta ehkä sinä oot kuitenkin mua enemmän asiaan vihkiytynyt, mua kun monien kynsilakkojen höyryt tympii =) Pikakuivattava on kyllä must tuote nykyisin, tällä hetkellä on käytössä CesarsShopin oma pikakuivattava ja oon kyllä ihan tykännyt. Seuraavaksi testiin pääsee joko Dependin tai Seche Viten tuote, saas nähdä mitä niistä tykkäilen. Varmaan tuota Poshea saa tilattua ulkomailta paljon halvemmalla, ei muuta kuin kauppoja selailemaan =)

  1. Joo, mietin lähinnä, et myyköhän tuota esim. Stockmann…vaikka epäilenpä.

 5. Bensa tuoksuu ihanalle, samoin kuin monet öljyt..
  Pikakuivaria en oo ikinä kokeillut..ehkä repäisen vielä näin vanhoilla päivilläni. Eiks likimain kaikkea ois suotavaa kokeilla?

  1. Kyl!

 6. Sonja says: Vastaa

  Mää tarvisin pikakuivattajan Mavadryn kuolemisen jälkeen. Ja sitä en hanki enää ikinä. Seche Viteä olisin pullon ostanut Mimaxilta mutta hintaa tuli laskuineen ja postikuluineen kolmisenkymppiä… Kuulostaa kyllä hyvältä, oon tosi kärsimätön lakan kuivumisen suhteen, alan tökkimään lakkoja vähän liian aikaisin aina. 😀

  1. Auts! Kolmekymppiä pikakuivattajasta on jo aika paljon. 😀

 7. Nina says: Vastaa

  Ööh, en oo koskaan kokeillu pikakuivattajia. Onko se normaalia? Mua vähän hotsittaisi hankkia sellainen suihkittava, onkohan ne mistään kotoisin?

  1. No en tiedä mikä on normaalia. 😀 En kyl suosittele noita suihkittavia, huonoja kokemuksia Mavadrysta…

 8. Mohn says: Vastaa

  En ole tuota vielä kokeillut, aion kyllä hankkia jos osuu sopivasti kohdalle. Seche Viteä aloin inhoamaan kun se kutistaa lakkauksen ja menee vaivalla väkerretyt kynnet pilalle. Loppua kohden se lisäksi liisteröityi aika kelvottomaksi.

  Sally Hansen on ollut ihan ok, sen kanssa en ole huomannut tuota kutistumista. Mun suosikkini on Mavalan Minute Quick Dry, ihana kiilto eikä kutista ja kuivattaa hyvin. Pullonkin saa yleensä käytettyä kokonaan loppuun.

  Uusin innostukseni on Artdecon quick dry-suihke, ensivaikutelma siitä on hyvä. Tosin olen vasta kerran sitä testaillut. 😉

  1. Suihkeista ja tipoista mulla on suht huonoja kokemuksia molemmista, eivät ole toimineet ihan täysillä. :/

Vastaa