TODELLA KEVYT

Lumene Nude Perfection

Lumenelta tulee elokuussa kauppoihin uusi meikkivoide! Sain tätä uutukaista Nude Perfection Glow Foundationia testiini kolmessa sävyssä ja jo pikaisen, innostuneen kädelle swatchailun jälkeen selvitin omat sävyni (kellertävät 1 ja 3). Sävyjä tulee yhteensä viisi, 0 Light Ivory/Valon hehkua, 1 Classic Beige/Kultahiekka, 2 Soft Honey/Hunajapilvi, 3 Fresh Apricot/Aamun kajo ja 4 Warm Beige/Kesän lämpö. Alla vasemmalta oikealle sävyt 1, 2, 3.

Lumene Nude Perfection

Uusi meikkivoide osuu hienosti tähän hehkuvan ihon hypetykseen. Lumene tekee sen meikkivoiteeseensa tietenkin samalla myös ihoa hellivällä, parabeenittomalla, kosteuttavalla teknologialla. Ajankohdallisesti meikkivoide tulee muutenkin just sopivaan hetkeen, ”kesän” loppuun, jolloin hipiän ainakin pitäisi olla hieman ruskettunut ja hyvinvoiva, mutta myös kosteutta janoava. Okei, mikä auringonpaiste, mikä ruskettuminen jne. Mutta ei nyt mennä enää siihen. Ehkä se lämpö ja aurinko sieltä sitäpaitsi vielä tulevat.

Lumene Nude Perfection Glow Foundation

Tämä meikkivoide on TODELLA KEVYT. Ja jännä. Levitin sen meikkisienellä ja se ihan hulahti ihoon. Toki osasin tiedotteen perusteella odottaakin kevyttä meikkivoidetta, mutta tämän kevyempää ei varmaan olekaan. Omalle, suurempaa peittoa vaativalle iholleni tämä pelkästään ei riitä, mutta luulen, että tästä tulee monen paremman ihon omaavan lempparimeikkivoide! Tämä tekee jotenkin todella kivan ihon: kuulaan, pehmeän ja kosteutetun. Ja tuntuu iholla todella hyvältä. En siis todellakaan lyttää tätä, vaan tykkään tästä todella kovasti. Mutta oma nassu huutaa paksumpaa kamaa, joten finnit ja arvet joutuu peittämään ihan muulla tökötillä. Mutta kokeilin tätä myös peittävämpään meikkivoiteeseen sekoitettuna ja tuo kyllä tosi kivaa heleyttä ja toimii näin omalla ihollani paremmin. Kuvassa mun kasvoilla on sekoitus näitä saamiani keltapohjaisia sävyjä, 1 ja 3. Mitään muuta ihomeikkiä mulla ei tuossa kuvassa ole. Meikki pysyi koko päivän paikallaan oikein freesin näköisenä.

Sopisko tällainen kevyt meikkivoide teille? Kaupoissa tämä on elokuussa ja hintaa 30 ml:n tuubilla tulee olemaan n. 17,90 euroa.

13 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Täytyy kyllä kokeilla! Vaikuttaa mielenkiintoiselta. 🙂

  1. Mä todella luulen, että tästä tulee tosi suosittu ja tykätty meikkivoide. 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Kandeeko näin kevyttä levittää sienellä, se vaan imaisee turhaan puolet meikkivoiteesta itseensä? Sivellin vois toimia -kö? 🙂

  1. En havainnut suurempaa imaisemista! Sivellin toki toimii kans. 🙂

 3. Kuulostaa ihan mun jutulta, pakko testata!

  1. Mä luulen hei kans. 🙂

 4. Niina says: Vastaa

  Todellakin voisi sopia! Kiva, Lumene, kuivaihoisillekin uutta 🙂 Ja nollasävy, jes. Ei tässä paljon väriä ole kerätty, eikä olisi varmaan vaikka olisi enemmän paistanutkin.

  1. Joo, tää kyllä kosteuttaa kivasti. 🙂

 5. Myy says: Vastaa

  Tää vois olla mun juttu!

 6. Mari says: Vastaa

  Mulle toi on myös vähä liian vähän peittävä mutta kun laittaa useamman kerroksen ja ihan vähän puuteria niin tulee hyvä ja kevyt pohja! Itse ainakin kaipaan vaihtelua silikonimeikkivoiteisiin varsinkin kesällä joten tää toimii kyllä. T. Mari labrasta ?

  1. Totta, munkin iho voi paremmin tän kanssa kuin silikonillisten! Pidempään käytettynä ne kyllä tukkii!

 7. Ite ihan hullaannuin, kun luin tästä ekan kerran. Pakko oli siis ostaa ja odotin rakastuvani heti ensikäytöllä. Mutta. Hmm. Nyt parin käyttökerran jälkeen en oo vielä ihan vakuuttunut… Jostain syystä on tosi vaikea saada levittymään tasaisesti (kokeiltu ilman ja kosteusvoiteen kanssa, sormin ja siveltimellä) ja vaikkei mun ihossa ole mitään peitettävää, tuntuu että tää ois silti liian kevyt. Ehkä käyttäjässä on vikaa, vielä en anna tuomiota, mut olo on silti ihan vähän pettynyt. Varsinkin, kun Lumene on tuonut viimeaikoina niim upeita tuotteita markkinoille.

  1. Oh! Mulla ei levittymisen kanssa oo ollut ongelmaa! Mutta liian kevyt pelkästään tää mulle on, etenkin nyt kun ei oo mitään rusketustakaan ja iho on epätasaisen värinen.

Vastaa