Parhaat palat

Nyt puolisen vuotta Arabianrannassa asuttuani alan jo ihan pikkuisen kyllästyä päivittäisiin kyselyihin siitä, miten hyvin viihdyn. Viihdynhän minä. Viime aikoina mua on kovasti houkuteltu muuttamaan lähemmäs keskustan rientoja, mutta toistaiseksi olen saanut pääni pidettyä. En ihan vielä kaipaa niin kovasti pimeitä, vähän ankeita ja kalliita keskustakämppiä ja sitä vuokralla asumista. Ja no, KYLLÄ MINÄ IHAN OIKEASTI VIIHDYN ARABIANRANNASSA. Nyt esittelen teille tämän taloyhtiön parhaat jutut.

1. Kyllä, LASTENVAUNUVARASTO! Ja sitä jopa käytetään! Mahtavaa, aivan mahtavaa. Ei tarvitse enää käydä lastenvaunusotaa. Olen tyytyväinen.

2. Tällaisen ihmeellisyyden löysin vasta tuossa muutama viikko sitten (hups). Tai oikeastaan tajusin sen olemassaolon. KUIVAUSHUONE. Siihen asti olen kiroillen kuivatellut lakanoita säälittävien kuivaustelineiden varassa kissapojilta piilossa, mutta nyt ne kuivuvat hetkessä ihan vieressä sijaitsevassa kuivaushuoneessa (näitä on muuten täällä USEAMPI!). Kuivausmasiinan kun laittaa päälle niin kuivausaika on säälittävät puolitoistatuntia, mutta en jaksa (lue: uskalla, siitä saa sähköiskuja), kun kuivuvat nopsasti yhdessä yössäkin. Olen suorastaan rakastunut tähän huoneeseen ja haluan nykyään pestä lakanoita todella usein.

3. Kunnon varastokoppero, jossa ei vielä ainakaan ole murtovarkaita käynyt. Vein tosin sinne äskettäin rakkaan Joponi, joten eiköhän niitä varkaita pian ala ilmestyä…Lukko on, mutta sekös muka ketään estäisi. Uskon silti tähän enemmän kuin Töölön vastaavaan, jonne tosin oli ihan kätevää heittää kaikki tarpeeton, kun se katosi sieltä varmasti alle viikossa.

4. Edes joulukuusta ei tarvinnut hommata, kun sellainen on parkkeerattu ihan ikkunani eteen! Ja tähän eivät pojat pääse käsiksi. Vähän se on ressukka vinossa, kun on aina niin kova tuuli.

Listaa voisi jatkaa mm. omalla autohallipaikalla, mutta koska en omista autoa, en siitä niin älyttömästi osaa iloita. Mutta tulihan tässä monta hyvää syytä asua siellä, missä asun nyt! Ehkä löydän lähiaikoina vielä muutaman lisää…

13 Comment

 1. Hei taas 🙂 Miten voi ihminen olla huomaamatta kokonaista kuivaushuonetta?! No mutta hyvä että bongasit loputa :D. Onks siellä mankelikin? JOs on, niin täyden kympin talo 🙂
  -Helena ja Blackie-

  1. Niin no mulla on saunaosastokin vielä tsekkaamatta… 😀 Ei oo mankelia tuossa, ehkä pesuhuoneessa tai toisessa kuivaushuoneessa? 😛

 2. Kuivaushuone on kyllä taivaanlahja kerrostaloasujille!

  1. JOO!

 3. Elisa says: Vastaa

  Jos kaipaat joululomille ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan omalla tyylillään.

  Leffassa puhutaan paljon mm. bloggareiden julkisuuskuvasta. Mitä mieltä sinä olet, joutuvatko bloggarit usein väärinymmärretyiksi lukijoidensa silmissä, ja miten ja missä siitä yleensä keskustellaan?

  Tässä linkki dokkariin: http://areena.yle.fi/tv/1762929

  1. Mikä loma! Töissä mää oon.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Varmaan gliffa duuni – ja bosse.
   t. esimies

 4. Anonymous says: Vastaa

  Joko teidän talossa ei asu ketään muita kuin lapsiperheitä tai sitten tossa on monen rapun kärryt. =) Järkky määrä noita! Mutta on kyllä hyvä, että uusiin taloihin rakennetaan varastot kärryjä varten. =D Ja myös ulkoiluvarusteita varten. Kerrostalossa missä ystäväni asuvat, yksi perhe jättää talvikengät rappukäytävään. Ilmeisesti eteinen on liian ahdas… 😉

  Me asumme itse vuokralla Töölössä minikaksiossa. Samalla hinnalla (tai pienemmälläkin) saisimme ainakin kymmenen neliötä isomman saunallisen ja parvekkeellisen asunnon Töölön ulkopuolelta. Jotenkin se ”Töölön tunnelma” ja vanhojen talojen korkeat huoneet tuntuvat tällä hetkellä niin kivalta. Mutta okei, viimeksi eilen lenkiltä tullessani kaipasin omaa saunaa. 😉

  -Elena

  1. Niin, Töölö on aina Töölö.

   Ei ole saunaa mullakaan. Ja täällä ei muita asukaan ku lapsiperheitä, poikkeus olen.

 5. Petta says: Vastaa

  Kuivaushone olis kiva, mutta meillä siittä tarvis maksaa 5€/kerta. Joten me levitetään kissaneitojen reviirille kivoja leikkipaikkoja.. 🙂

  1. Oh. 🙁 Mä kävin eilen tarkistamassa, niin tuolla on toinenkin kuivaushuone PLUS pesuhuone jossa parikin pesukonetta JA mankeli!!!!

 6. Nana says: Vastaa

  Uusi lukija ilmottautuu! Meikä on ihan hullaantunu sun blogiin 😀 Oon tässä töissä muutaman päivän aikana lukassu koko blogin läpi ja oon ollu ihan täpinöissään, ko oon saanu hyviä vinkkejä kaikista kivoista kosmetiikka yms. juttuista 🙂
  Varsinki se Baby Foot-tsydeemi vaikutti oikeen buenolta, pakko tilata sitä ittelle kesän lähestyessä. Oon sen verta laiska ihminen, että jaksaisin rasvailla jalkojani 😀
  Ja Reiska ja Arska on mitä söpöimmät! n____n
  (Mun kolmen murusen jälkeen tietty)

  1. Vau, kivaa! 😀 Mä yritän saada tähän taas uuden vuoden jälkeen vähän uutta potkua, viime aikoina vähän laiskuus vaivannut bloginkin suhteen…ja no ihan kaiken muunkin.

   Baby Footia käytän edelleen pari kertaa vuodessa! 🙂 Yleensä kesän alussa ainakin, tulee hyvät kuorinnat. Niitä on tuolla mulla pari jemmassa. 🙂

Vastaa