iHerb-tilaus

Kuten jo aiemmin kerroin, rohkaistuin viimeinkin tekemään tilauksen iHerbiin. Tämä on ollut mulla monta vuotta sellainen ”pitäis”-juttu, mutta olen aina tuskastunut miettimään kaikkia ärsyttäviä vero -ja tulliasioita! Mutta nyt kyselin ja tutkin asian kunnolla ja vähän hintoja tsekkailtuani päätin, että pienet verot on ihan jees. Ekasta tilauksesta sai alennusta ja Sallalta sain vielä pienen alennuskoodin.

Mitäs kaikkea sitä sitten tuli naputeltua kotioppäin?

Tärkein osa tilausta oli pilleripurkit eli maitohappotsydeemi ja sinkkitabut. Tämä Gr8-Dophilus ei ollut mulle entuudestaan tuttu, mutta Kauneusbloggaajien kahvihuoneella tätä suositeltiin. Ja tätä sinkkiä olen aiemminkin vedellyt. Ei muuten ole kertaakaan sinkin syömisen aloittamisen jälkeen ollut flunssaa, siis noin puoleen vuoteen, mikä on mulle ihmeellistä! Uskon ja luulen, että sinkki tosiaan ehkäisee pöpöjä. En ota sinkkiä enää ihan joka päivä, vaan noin joka toinen-kolmas.

Näitä jo aiemmin täällä kyselyjä herättäneitä dödöliinoja tosiaan sain ensin töistä ja nyt tilasin lisää, eri merkki ja tuoksu. Yksittäispakattuina kulkevat kätevästi treenilaukussa.

Methodia! Tilasin kolme käsisaippuavaahtoa (tämä sea minerals siis jo käytössä) ja pesuaineen/suihkeen kylppäriin. Nämä vaahdot kyllä kuluvat mun mielestä vähän liian nopsaan, mutta ovat kaikista kivoimpia käyttää. Tuoksut ovat myös tosi jees, raikkaita.

Ihan viimeisenä muistin tsekata, löytyisikö iHerbistä tätä ihmesientä (Pure Complexion Facial Sponge), jota Saara Sarvaskin on jo ehtinyt hehkuttamaan! Ja EcoToolsin valikoimasta se pirulainen löytyi! Eikä ollut hinnallakaan pilattu, 5,99 dollaria. Tätä on tosi ihastuttavaa käyttää! Pakkauksesta otettaessa uusi sieni on kova, mutta pehmenee hetkessä lämpimässä vedessä. En kyllä vielä tiedä, onko tämä nyt se mun ”täydellisen ihon salaisuus”, mutta käyn tällä aina kuitenkin kasvot läpi iltapesun yhteydessä. Hassu limanuljaska.

Ok, huijasin. Oikeasti tilauksen pääjuttu oli nämä Atkins-patukat. Jotka jouduin heti myymään Sallalle, koska viimeinkin selvitin, mitä mun sisäelimistö ei tosiaankaan siedä: MALTITOLIA! Jo pieni määrä saa aikaan ihan sairaat vatsakivut jopa kolmeksi päiväksi! Ja nämä kaikki patukat sisältävät tätä makeutusainetta suuren määrän. Harmitti, mutta toisaalta tosi hyvä tietää, ettei ko. makeutusaineeseen tarvitse enää koskea. Mutta nämä ovat kuulemma tosi tosi hyviä. Pärrkele.

Tässäpä siis mun ostokset. Maksoivat alennusten jälkeen yhteensä 62 dollaria, johon päälle käsittely -ja toimituskuluja 10 dollaria. Eli 72 dollaria (=53,44 e). Veroja DHL otti 7,43 euroa. Paketin sain noin viikossa tilauksen tekemisestä. Kaikenkaikkiaan siis tosi jees. Olisin täällä Suomessa pelkästä sinkkipurkista pulittanut 20 euroa ja nuo Atkinsithan ovat paljon kalliimpia täällä.

iHerbin sivut ovat kyllä ihan kamalat, ovatkohan ne uudistuneet IKINÄ? Jos sinne menee ”vaan katselemaan”, tuskastuu aika pian. Jatkossa aion kyllä tilata sieltä ainakin maitohapot, sinkin ja muut mahdolliset vitskut, ovat niin paljon Suomen hintoja halvempia!

Oisko teillä jotain hyviä vinkkejä, mitä muuta kannattaa iHerbistä tilata? Ja löytyykö sieltä joku, jolle iHerb ei ollut ennestään tuttu? Jotain sanottavaa mun ostoksista?

P.S. Jos siellä joku nyt innostui tekemään tilausta, niin uudet tilaajat saavat koodilla FDT743 vähän alennusta (5-10 dollaria) ekasta tilauksestaan. En tiedä, mitä minä hyödyn siitä, hyödynköhän mitään, en osaa sanoa.

39 Comment

  1. innaB says: Vastaa

    Mun on pitänyt kanssa tilata tuo ihmesieni kun se on niin halpa tuolla! Plus Ecotoolsin kaikkien hehkuttama kabuki-sivellin on paljon halvempi.

    Itse oon tilannut Badger-voiteita tuolta ja vähän väliä kun katsoo muiden tilauksia blogeista, niin oma hankintalista sen kuin vain kasvaa. Ja joo, sivut on aika sekavat ja plärääminen aina tuskallista. 😀
    Mulla kesti taas 4 viikkoa ennen kuin sain oman paketin, jossa oli vain pari hassua tuotetta.

    1. Ohoh? Olikohan siellä joku poikkeuksellinen viive tms, koska oon kuullut muilta kans tosta yhden viikon toimitusajasta…

      Mä kattelin kans niitä siveltimiä, mutta oon niin tietämätön niiden suhteen, että jätin tällä kertaa väliin. 😀

    2. Tulli joskus istuu rasittavan kauan niiden pakettien päällä.

    3. Jos ottaa sen 4 taalan peruskuljetuksen jossa painorajoitus eikä seurantaa tai mitään muutakaan niin voi mennä 1,5kk paketin saamisessa. Parhaimmillaan tulee 1,5 viikossa tällä menetelmällä.

  2. nea says: Vastaa

    Mulla on tollainen sieni kanssa, ja noh… Jaah. Kerro sitten sun fiilikset, meillä kun on niin supererilaiset ihot 😀 Mä en ole huomannut mitään erityistä, paitsi että muutama ylimääräinen tukkeutunut ihohuokonen on ilmaantunut, mutta voi syy olla jossain muuallakin… Olenpa oikeastaan muutenkin sellainen sormilla räplääjä, en voisi kuvitella esimerkiksi meikkivoiteen levitystä sienellä tai pensselillä, tuntuma menee! Ja saippuat _pitää_ saada vaahdottaa itse, ei valmiina vaahtona, sehän pilaa koko ilon! 😀 (En ole hapan shoppailukiellosta, miten niiin?)

    1. Mä en oo huomannut tossa sienessä vajaan viikon käytöllä oikein mitään ihmeellistä, paitsi että sillä on kiva putsata. 😀 Okei, iho on nyt kuivunut vähän enemmän, huomaan sen aamulla, mutta en tiedä johtuuko tosta sienestä…hmmmm.

  3. Guess who :P says: Vastaa

    Enough said…

    1. Hehheh.

  4. Ruu says: Vastaa

    Käsittääkseni jokaisesta jotka käyttää sun koodia, sä saat jotain etua kai jonkun pienen rahamäärän jokaisesta uudesta tilaajasta, ei tarkempaa tietoa, kun mullakin tuon tilauksen tekeminen on ollut vuosia harkinnassa, mutta en ole saanut vaan aikaiseksi, juurikin siksi kun se sivu on niin pas..n näköinen 😀 Rumat nettikaupat ei oikein innosta 😀

    1. Ah, ok. Tossa ohjeessa ei lukenut tarkemmin. Rikastumaan tuskin pääsen kuitenkaan, joten eiköhän sitä uskalla vapaasti käyttää, ken tuon alennuksen itselleen haluaa lunastaa. 🙂

  5. Lotta says: Vastaa

    AAAWS iHerb! Tilailin viimeksi mm. BlenderBottlen, koska tuolta tilattaessa ovat tsiljoona kertaa halvempia. Parempia kuin mitkään muut sheikkerit!
    Ja EcoToolsin siveltimet, sama homma, tsiljoona kertaa halvempia!

    1. Joo, kyl joskus pitää jotain siveltimiä tilata. 🙂

  6. Toivottavasti tykkäät maitohappobakteereista! 🙂

    Ja totta, maltitoli on saatanasta. Mun ei tarvitse kuin katsoa jotain sitä sisältävää suunnilleen niin tulee maha kipeäksi.

    1. Joo oon mä noita tosiaan jo viikon verran syönyt! 🙂

      Viime kesänä söin pienen pussin sokerittomia karkkeja matkalla Joensuu-Helsinki ja seuraavat pari päivää oli yhtä helvettiä. Sen jälkeen oon kieltänyt itseltäni kaikki makeutusainekarkit, mutta nyt tosiaan vasta selvis, mikä on se tietty makeutusaine, joka ei mulle sovi. Siis mä söin Sallalta YHDEN peanut butter cupsin ja seuraavat kolme päivää vatsa oli TOSI kipee.

      Steviasta ei tuu mitään, ksylitoli saattaa kuulua samaan sarjaa maltitolin kanssa…Mutta sitä harvemmin tuleekaan nautittua.

  7. Kokeile noitten Atkins-patukoiden sijasta Questin proteiinipatukoita (sikahyviä!):

    http://www.iherb.com/search?kw=quest&x=-765&y=-139#p=1

    Niistä ei mene maha niin sekaisin kuin maltitolista, mutta probiootteja niissä kyllä on, mutta sehän vaan ruokkii noita Dophiluksiasi 🙂

    Minun blogissani on jonkin verran suositeltu kosmetiikkaa, joka on ostettu iHerbistä, esim. tässä:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/10/iherbin-kosmetiikkaa-ja-muuta-hopinaa.html

    ja

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/03/iherbin-10-alennusmyynti-viela-ehtii.html

    ja

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/03/portaat-kaksi-ja-kolme.html

    Lisääkin löytyy.

    1. Quest bareja pitää ostaa koko loota, ja eikös niissäkin ollu ainaki joissan maltitolia? Vai muistanko väärin. Kuiteski, tykkään sikana Fastin Recovery & Protein -patukoista. <3

    2. Ei, Questin patukoissa ei ole sokerialkoholeja, paitsi erytritolia, mutta sen en ole kuullut sekoittavan kenenkään vatsaa, kuten noiden muiden -olien..

      Ne ovat aika isoja ja täyttäviä patukoita, laitan itse kahvin kanssa aina puoliksi, siis puolikas per kerta.

    3. …vaikka, tottapuhuen, joskus niitä menee makeannälkään muutamakin saman tien….

      Noissa patukoissa on todellakin prebiootteja, jotka vaikuttavat suotuisasti terveyteen, luepa lisää täältä, jossa niitä on myös listattu:

      http://funktionaalinenravinto.blogspot.fi/2009/01/probiooteista-ja-prebiooteista.html

    4. Ah, ok! Pitää harkita, mikä maku onkaan se paras? 😀

    5. Vaikea valita, mutta ehkä sanoisin, että se, mikä on suosituin, eli cookie dough… Nämä muuten eivät ole mitään hirveän äklönmakeita, mikä ainakin sopii minun suulleni hyvin.

    6. Chocolate Peanut butter ja Lemon Cream Pie on myös hyviä (lemon pie on aika makee, mutta toimii tosi hyvin jälkkärinä ehe ehe). En enää syö mitään muita patukoita kun Questeja, sen verran parempia ovat laadultaan ja maultaan 🙂

    7. Sama täällä, todella hyviä, eikä voi puhua samana päivänäkään muista patukoista!

  8. Jei, tuoltahan saa noita Mehtodin täyttöpussejakin! Just niitä pyörittelin marketissa jenkkilässä ja kirosin noiden hintaa täällä, mut en uskaltanut ostaa ettei matkatavarakilot olis paukkuneet 🙂 -> Tilaukseen!

    1. Joo! 🙂

  9. Mä tilaan myös mun vitamiinit iHerbiltä tulee törkeän paljon halvemmaksi kuin Suomesta ostettuna.

    1. Joo, noissa on kyllä selkee säästö!!

  10. Salla says: Vastaa

    Luen tässä bussissa sun blogia ja arvaa mitä teen samalla? No syön sitä Marsin makuista Atkinsia 😀

    Ja ihanaa etten oo ainoa, jonka mielestä iherbin sivut on KAMALAT!! Yyyyh 😛

    1. Hahah 😀

  11. Mä en suostu tilaa sieltä mitään, koska noi sivut on niin vitun rumia. Mä sen sijaan matkustin Puolaan ja ostin sieltä vitamiinit tosi halvalla 😀

    1. Joo. Mut ilmeisesti ei oo sit tarvetta uudistakaan, kauppa käy silti.

  12. LauraL says: Vastaa

    Kuullu oon ja lukenut blogeista ko. puljusta, mutta enpä oo tilannu, vaikuttaa jotenkin niin vaivalloiselta ja sekavalta.

    Ihana uudistettu banneri! Huomasin vasta nyt.

    1. Hihii, kiitti! 🙂

  13. Myy says: Vastaa

    D-vitamiinia! Oon tilannut monta vuotta Nowfoodsin d-öljykapseleita.

    1. Mä en d-vitskuu tarvii, syön NIIN PALJON kalaa! Tulee varmaan jo yliannostus muutenki 😀

  14. Mun masulle noi Atkinsin patukat ei myöskään sovi. Maltitoli on ihan ehdoton no-no, mutta sen lisäksi niissä on soijaa joka sekään ei sovi mun mahalle sitten ollenkaan.

    Mä olen pari kertaa aikaisemmin tilannut iHerbiltä, mutta lähinnä kosmetiikkaa tms. Vitamiinitilaus on pitkään ollut jo tekeillä, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi.

    1. Joo toi määrä maltitolia on ihan kuolema mulle. Huhhuh.

  15. Anonymous says: Vastaa

    Oma iHerb pakettini jäi tulliin ja joutui tuhottavaksi. Quest Bar patukoissa oli jotain Lo Han makeutusainetta mikä ei muka ole Suomessa sallittu???!?!? Onko muilla jäänyt paketteja jumiin tulliin?

    1. En oo kyl moisesta kuullu. Mä en pysty Quest Bareja syömään, joten en niitä enää tilaakaan…

Vastaa