*haukotus*

Kuvat kertovat tän aamun tai oikeestaan aika pitkälti koko viikon fiiliksistä. Ulkonakin on koko ajan niin pimeetä, päivälläkin. Eilen illalla sentään sain itseni työkaverin kotiin pikkujoulukuohuviineille ja tuli kiva joulufiilis, kun ko. koti oli koristeltu niin kauniin jouluiseksi.

No mutta, perjantai on taas tervetullut. Tänään saadaan töissä uudet tietokoneet, joiden asentamisessa menee sen verran aikaa, että nautitaan glögistä ja ruokatoimittajan leipomuksista ja saadaan ehkä jotain kivaa kosmetiikkaakin! Toivon silti, että päivä menis tosi tosi nopeesti, että pääsen kotiin vetämään potkupuvun päälleni ja ryömimään peiton alle iltaunille. Tosin, Aleksin SELECTED FEMME/HOMMEssa ois 25 prossan alennus norm. hintaisista tuotteista…hmm. Ja Jumpin Store avaa ovensa, 20 euron alennus potkupuvuista! Mutta taitaa silti tänään uni voittaa. 😀 Ja ehkä mä jossain välissä vielä bloggaankin jotain!

Vastaa