Lisää IDUNia

Muistatteko, kun kerroin teille tykästyneeni kovasti IDUN mineralsin meikkipohjaan? Sain blogiini muutamia valitsemiani tuotteita IDUNilta ja pakko on sanoa, että niidenkin osalta tästä merkistä on tullut lempparini. Sain valokynän, peitevärin ja jälkimmäiseen sopivan peitevärisiveltimen.

Kaikki aiemmin käyttämäni vastaavat peitetökötit ovat saaneet suosiolla väistyä näiden tieltä. Valokynä on sävyä RAPS, ja se on ihonsävyinen keltaisella vivahteella, eli toimii kivasti tummiin silmänalusiin (jotka multa löytyy aina vaikka oisin nukkunut vuorokauden putkeen). Koostumus, levittyvyys ja kaikki on täydellistä, laadukas valokynä joka ei sisällä mitään hajusteita tai säilöntäaineita. Sarjalta löytyy myös toinen valokynä, beigevivahteinen HAVRE. Molemmat heijastavat valoa.

Peiteväri on nimeltään IDEGRAN ja se neutraloi punaisuutta. Peittelen tällä arvet ja mahdolliset näppylät. Peitevärisivellin toimii tämän kumppanina kivasti ja katsokaa mikä mahtava teline sille, tosi jees! Sarjalta löytyy myös toinen peiteväri, STRANDGYLLEN, joka on voidemainen duo. Itse tykkään kuitenkin enemmän näistä jauhemaisista peiteväreistä.

Suosittelen kyllä erityisesti kaikille iho-ongelmista kärsiville mineraalimeikkikokeilua, etenkin meikkipohjan ja peitevärien osalta. Itse ainakin olen pelkkiin mineraaleihin siirryttyäni huomannut selkeän eron ihossani. Lisäksi mineraalimeikkejä on vaan aivan ihanaa, helppoa ja nopeaa käyttää.

Jos IDUN minerals kiinnostaa, niin ilahtuneena ilmoitan, että ensi viikon alussa täällä blogissani on ihana IDUN minerals -arvonta! Sitä ennen voitte tutustua tuotteisiin täällä. Ja apteekissahan näitä myydään. Tuosta linkistä näette tarkemmin jälleenmyyjätkin.

Käytättekö mineraalimeikkejä? Onko IDUN minerals tuttu?

P.S. Mä alan pikkuhiljaa lämmetä myös näille pakkauksille, onhan ne aika persoonallisia! Ja ovat ihan älyttömän käteviä myös reissuun mukaan otettavaksi kiinni kieritettävän sisäläpän ansiosta!

16 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Ei vitsi, jauhemainen peittari olisi mulle ihan uusi tuttavuus! Heti alkoi kiinnostaa 🙂

  Niin ja mä RAKASTAN noita pakkauksia, ihan <3

  Ps Tulis jo se arvonta!

  1. Mä oon käyttäny bM:n vastaavaa jo monta vuotta! Parhaita ovat. Tämä vihertävä tosin neutraloi hienosti punaisuutta, joten sikäli jees. 🙂

 2. Mineraalimeikkejä en ole kokeillut muita kuin Avonin muka-mineraalimeikkivoidetta.
  Ihan mielenkiintoinen sekin on, mutta näin kokemattomalle melko aikaa vievää työstää se kasvoille.
  Nestemäisiä meikkivoiteita löytyy vielä ”muutama” kaapista plus tosiaan tuo muka-mineraalimeikkivoide eli täytyy käyttää ne ensin pois…
  Ehkä joskus 5 vuoden päästä voisi olla mahdollista päästä testaamaan noita oikeita mineraalimeikkejä :D.
  Peiteaineitakin löytyy vielä 3kpl, joten näissä sama juttu eli pakko käyttää ensin pois ja sitte joskus 5-10 vuoden päästä (miksi ovat niin pirun riittoisia?!) voisi testata mineraali-vastaavia.
  Olettaen, että mineraalimeikit ovat silloinkin vielä in… 😀
  Mutta täytyypä yrittää muistaa kokeilla arpaonnea sitten, josko kuitenkin pääsisi testaamaan jo vähän aiemmin jotain näitä :D.

  1. Höh, musta nää on TOSI nopeita levittää kasvoille, pari pyöräytystä riittää hyvin! Ja peittää just sopivasti, enemmän peittävyyttä niin lisää pyöräytyksiä! 😀

   Ei avatut pullot säily viittä vuotta!!!???!!!

  2. Heh, no varmaan se harjoittelulla sitten nopeutuu :).

   Usko pois, kyllä mulla on säilyny hyvinki monissa tuoteissa ;D.
   Tälläkin hetkellä käytän vuonna 2009 saamaani Bobby Brownin peitevoidetta ja hyvin pelittää ja siitä riittää ainaki täksi vuodeksi vielä tavaraa :D.

 3. Petta says: Vastaa

  Äh, olis pitäny aleista kattoo olisko ollu mitään mineraalipohjia myynnissä. Oon jo hetken mutustellut ajatusta mineraalimeikeistä ja kokeilla olisko sillä mitään vaikutusta mun ihon kuntoon. 🙂

  1. Suosittelen, mulle nää on ainoa ja oikea vaihtoehto. Heti jos hairahdun käyttämään jotain nestemäistä ei-mineraalia niin iho on tukossa. 🙁 Etenkin jos kaks päivää putkeen…Nää antaa ihon hengittää ja näyttävät hyvältä iltaan asti.

 4. LauraL says: Vastaa

  Mua on kiinntostanu mineraalimeikit jo pitkään ja on mulla ollu joskus sellanen lorealin mineraalimeikkipuuteri tai mikä lie olikaan. Mutta olis kyllä kiva päästä kokeileen ihan oikeitakin mineraalimeikkejä. Pakkaukset noissa on jotenkin tosi symppiksiä, paitsi toi vihree naamanen on vähän outo.
  Osaakohan ne siellä apteekissa neuvoa sävyjen kanssa, ite kun en sellasta osaa kattoo?!

  1. Mä luulen, että osaavat kyllä. Näitähän saa vaan tietyistä apteekeista, joten kantsii tsekata toi sivujen lista! Eiköhän henkilökuntaa oo koulutettu tähän sarjaan.

 5. Oon testannut vaan jotain markettimineraaleja ja nekin on kyllä aivan jees, mutta pitäisi sijoittaa kunnon kabukiin tmv ettei pistele naamaria. Aika vähän nykyään tulee meikattua mutta luvassa olisi ilmeisesti enemmän sellaisia tilaisuuksia joissa olisi suositeltavaa näyttää ihmiseltä niin pitää varmaan vähän skarpata 😀

  1. No niin, tosiaan kabukejakin laadukkaina versioina tuossa arvonnassa. 😉

 6. Multa löytyy Idunin Brunkulla-luomivärinelikko. Tykkään kovasti, mutta lämpösyyden takia tuli käytettyä lähinnä kesällä. Jotenkin tämmöseen synkkään aikaan sitä hakeutuu viileisiin sävyihin. Karkkipäivästä bongasin http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/02/27/koyhan-miehen-dior-idun-brunkulla/

  1. Mineraaliluomivärit mua vähän arveluttaa, koska niistä on niin huonot kokemukset. 🙁 Idunin en oo testannut, mutta esim. Lily Lolot on luomivaossa alle tunnissa, oli pohjustaja mikä vaan. 🙁

 7. Anonymous says: Vastaa

  Olen käyttänyt pitkään Flow kosmetiikan mineraalimeikkipohjaa, mutta tottakai tuo Idun kiinnostaisi… Vaikuttaahan se aika luksukselta, ainakin hintansa puolesta näin opiskelijalle. 🙂 Nuo peitevärit tulisi todella tarpeeseen, koska tällä hetkellä menee osittain mineraalipohjan hyödyt hukkaan, kun laitan alle tavan markettipeiteainetta. Ei niitä niin hirveästi luonnonkosmetiikkapuolella ole, tosin onneksi mineraalipohjaa voi vaikka sormella hiukan kerrostaa haluttuun kohtaan jos ei tarvitse paljon peittoa 🙂

  1. Jep, mutta on mineraalit kyllä todella riittoisiakin!

 8. Anonymous says: Vastaa

  Itsellä käytössä Lily Lolon mineraalipuuteri ja peiteväri, tuotteet ovat muuten ihan ok, mutta eivät pysy mattapintaisena koko päivää, viimeistään iltapäivällä alkaa naama kiiltää inhottavasti. Mites IDUN mineraalit oliko vastaavaa ongelmaa ja pysyykö urheilessa? Itselläni on rasvainen/akneen taipuva iho, joten vaihdoin muutama kuukausi takaperin arki-/päivittäiskäyttöön mineraalipohjustajat useiden blogien suositusten siivittämänä. Iho on ollut nyt parempi ja jotenkin mineraalimeikkipohja on helpompi puhdistaa, verrattuna ainakin tavallisiin nestemäisiin meikkivoiteisiin.

Vastaa