En ehkä vaan osaa

Onko jollakulla muulla ongelmia tän Bloggerin kanssa? Tämä ilmoittaa, että en muka seuraa yhtään blogia, vaikka seuraan vaiks ja kuinka montaa! Mistä johtuu se? Pitääkö ne jotenkin tallentaa? Ja miksi ne ois kadonnu listalta vasta nyt. APUA! Lisäks ihmetyttää, miksi tämä väittää, että oon ollu Bloggerissa heinäkuusta 2009 alkaen, vaikka totuus on elokuu 2011. :/ Sekoileekohan tuo nyt vaan omiaan.

Oon muuten tänään menossa katsomaan Homo!:n, odotan sitä innolla. Jotain hyvää ehkä tässäkin päivässä.

5 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  mulla tekee samaa, mutta ne tulee ainakin esiin niin että päivitää avoimen sivun, voihan se olla ettei tuo kaikilla toimi, minulla ei kaikki blogit päivity bloggerin listalla muutenkaan tosin, esim sinun postaukset näkyy välillä ja välillä katoaa listalta, perin kummallista.

 2. Mitä ihmettä kummaa! Äsken onnistuin saamaan nämä blogit näkyviin, mutta sitten ne katosivat taas. Päivityksellä ei tunnu olevan merkitystä. Rasittavaa!!

 3. Nina says: Vastaa

  Joohooh, mullekin kävi niin, piti lisätä kaikki blogit uudestaan Bloggeriin. En onneksi sitä kautta seuraa kovin montaa, eli eipä ollut kamala homma. Seuraan sua muuten Bloglovinin kautta ja oon ihmetelly että miiitä, miksei se ole postannu moneen päivään. Tänään rysähti sitten kerralla kuusi uusinta tekstiä Blogloviniin. Woot. 🙂

  Niin, kova hommahan se on suoraan blogissa käydä katsomassa onko uusia juttuja… 😀

 4. Joo mä huomasin tänään itsekin, että siinäKIN on jotain vikaa ja laitoin viestiä sinne ja kuittasivat parin min sisällä, että ”kaikki kunnossa” 🙁 Ja sit kaikki tekstit ilmesty sinne. Blah.

 5. Mullakaan ei näy 🙁
  Ei voi mitään 😀

Vastaa