Parhaimmat. Hiukset. Ikinä.

lovemyhair

Sen aiemman hiuskatastrofin jälkeen päätin, että ei enää muita kampaajia kuin se löytämäni paras, eli Studio Playn Mari. Olikin ihana palata Marin tuoliin, kun tiesin olevani varmoissa käsissä. Naurattikin, kun pesupaikalla hieman kyselin Marilta, että mitä se mun hiuksille nyt on siellä tekemässä ja selityksen jälkeen Mari sanoi, että ”älä huoli, hyvät näistä on tulossa”. No en ollutkaan yhtään huolissani! Odotin vaan jo innolla!

Ja nyt on siis tähän mennessä taas parhaimmat hiukset ikinä. Bucket listiltani voin viimeinkin vetää yli ”haluaisin todella vaaleat, melkein valkoiset, hiukset” -kohdan (tähän listaan palaan ensi viikolla tarkemmin). Nyt nää todellakin on sellaiset, joita olen jo pitkään himoinnut. Okei, pituuksissa on edelleenkin vähän keltaisempia raitoja, mutta parempi niin, kuin että kaikki hiukset lähtis päästä tehovaalennuksen takia. Ja tottakai tää sävy pikkuhiljaa kellastuu, vaikka kuinka käytän hopeakamoja kotona. Mutta kyllä rakastan tätä valkoista sävyä!

Nyt sain muuten testiini uusia tuotteita tän kuontalon sävyn ylläpitoon, ja lähdenkin niitä heti innolla kokeilemaan, esittelen ja raportoin täällä myöhemmin! Ja kaikki vanhat, hyviksi todetut tuotteet ovat tietenkin edelleenkin käytössä.

Mitäs te tykkäätte näin vaaleista hiuksista? Onko teillä jotain tavoitteita hiustenne suhteen?

10 Comment

 1. MRMR says: Vastaa

  Mun tavoite on kasvattaa lisää hiuksia. Sillai määrällisesti, ei pituutta (tai no sitäkin kyllä). Tukka on ihan ok-paksun näköinen kun se on auki, mutta letit on liian ohuita. Muuta en sitten jaksakaan, melkein neljään vuoteen en oo värjännyt ja leikkaaminenkin on sellaista ”keittiösaksilla latvoja kun muistan” -tyyppistä. 😀

  1. Mä aina haaveilen pitkistä hiuksista, mutta sit pitäis melkeen ottaa hiustenpidennykset, että ne ois kivan näköset… Tämmönen semipitkä on mulle ihan ookoo. 😀

 2. Nää on aivan ihanat!! Mun tavoite on edelleen pysyä blondina. Haha, aika vaikee tavoite 😀

  1. Se mansikkablondi sopii sulle ihan älyhyvin! <3

 3. Niina says: Vastaa

  Onpa ihana väri!

  Mun tavoite… Hehe heh. Tällä hetkellä se olis saada ylipäätään nämä hiukset leikatuksi. Mä mökötän kun mun kaksi kampaajaa on kummatkin ottaneet ritolat.

  1. Äh, ärsyttävä tilanne! Mä pelkään kans nyt koko ajan, että toi mun kampaajalöytö tai sit ripsi-ihminen muuttaa tai vaihtaa alaa tai jotain. 😀

 4. Mari says: Vastaa

  Kun näin jonkun noista kuvista ekaa kertaa, ajattelin et ootpa jotenkin enemmän ittes näkönen kuin koskaan aiemmin. Unohdin sen sileän tien, että 15 vuotta sitten olit mustahiuksinen ja muistin sut vaan sellasena 🙂 Tän reaktion perusteella sullon nyt siis todella täydellisen väriset hiukset 🙂

  Mulla on nyt tukkakriisi, kun punanen houkuttaa, mutta en silti haluaisi värjätä, kun oon just kasvattanu oman värin takas vuosien jälkeen.. Miks nää tukkajutut menee aina näin? 😛

  1. Haha, joo kyl tää vaalea ainakin piristää! 🙂 Ja hei mä olin n. 1,5 vuotta sitten vielä mustahiuksinen! 😀 Tossa just jokunen viikko takaperin mietin, että pitäiskö sit taas kuitenkin palata tummempaan tän omankin värin takia, mutta äh, nyt haluan pysyä ainakin vielä hetken blondina, kun tänne asti on päästy. 😀 Kuulen kyllä edelleenkin niitä ”sulle sopi se tumma paremmin” kommentteja. 😮

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Haaveilon monta vuotta vastaavista, kunnes kyllästyin ikuiseen mattinykäs-sävyyn päässäni, ja nyt kolmatta vuotta jo kasvattanu omaa väriä takas. Noi on kyllä aivan ihanat!!!

  1. Joo, tän sävyn ylläpito on kyl vaikeeta. 🙁 Vaikka miten noilla hopeakamoilla lutraa, niin kyllähän nää alkaa kellertämään väkisinkin. Mutta ihan sama, kivan vaaleat nää siltikin on 😀

Vastaa