Syyskuun loppuneet

Kun kysyin teiltä mielipiteitä näistä loppuneet tuotteet -postauksista, tuli aika yksimielisesti että kyllä vaan kiinnostaa. Ja toivottavasti sama meininki jatkuu, koska tässä olis nyt mun kasa syyskuussa loppuneista tuotteista. Otin myös opikseni kommenteissanne esiin tulleista parannusehdotuksista, ja nyt esittelen vähän selkeämmin nämä tuotteet.

Lumene LAB age preventing eye cream -silmänympärysvoide – Tuli LivBoxista ja ilahduin kovasti. Tykkäsin tästä, todella riittoisaa, olen käyttänyt tätä päivittäin! Tuoksuton ja toimiva. Voisin ostaa tätä kyllä jatkossakin.

Benefit It’s Potent! -silmänympärysvoide – Tämän minikokoon sain kaupanpäälliseksi tilaukseeni jostain (Beautybay, Hqhair, Feelunique, en muista!), ja ilahdutti tämäkin. Pieni purkki oli vaan vähän hankala, voidetta oli vaikea kaivaa sormin, etenkin niitä loppuja. Mukavan kosteuttava sy-voide. En tiedä, ostaisinko tätä, koska kuitenkin jätti vähän liiankin ihan ookoo mutta ei mikään ihmeellinen -fiiliksen.

The Body Shop Papaija -suihkugeeli – Kyllä vaan Body Shopin suihkugeelit ovat vuodesta toiseen niitä parhaimpia. Käytän oikeastaan vaan lähinnä niitä ja Snow Fairya vuorotellen! Jotenkin kuitenkin tuntuu, että TBS:n suihkareista on lähtenyt vähän tuoksua pois, vai onko vika vaan mun nenässä? Ovat myös olleet enemmän jotenkin paksumpaa ja vaahtoutuvampaa kamaa, ovatkohan siis nyt vaan ihoystävällisempiä kun ovat soap-free? Kuitenkin, toimii.

Favora Uudistava Silmänympärysvoide – Joo, aika monta sy-voidetta nyt loppui kerralla. Favorasta tykkään merkkinä paljon, koska vaikka tykkään suihkussa reippaasti tuoksuvista jutuista, ihonhoidossa suosin tuoksuttomia ja, myönnetään, ehkä vähän tylsiäkin juttuja. Tämäkin voide oli tosi riittoisaa ja sopivan kosteuttavaa.

Nivea Refreshing Cleansing Mousse – Siis päästin oikeasti suustani jippiaijee-huutoja, kun tämä viimeinkin loppui. Olen valehtelematta käyttänyt tätä varmaan vuoden ajan, joka ikinen aamu. Eli IHAN HEMMETIN RIITTOISA VAAHTO. Alkoi jo rasittaa, vaikka itse tuotteessa ei ollut niin mitään vikaa, päinvastoin! Mä en vaan jotenkin nyt jaksa vaahtoja enää hetkeen.

Sebastian Shaper Fierce –hiuslakka viimeistelykiinne – Tämäkin oli ikuisuustuote! Pirun iso pullo joka ei tuntunut edes mahtuvan oikeen mihinkään kylppärin kaappiin. Tykkäsin kuitenkin toimivasta suihkeosasta, joka ei mennyt helposti tukkoon ja suihkutti tosi tasaisesti. Ihan peruslakka, tykkään ehkä vähän pitävämmästä.

I love… Tangerine Dream -suihkugeeli – Heräteostosgeeli taannoiselta Porvoon reissulta. Tuoksui niiiiiin hyvältä! Pullo kului tosi nopsaan mun ja miehen yhteiskäytössä. Kyllä nää I love…:n suihkarit on ihan kivoja. Mulla on tällainen minttusuklaa jemmassa.

Argan Care Healing smoothie -hiusnaamio – Tämäkin LivBoxista saatuna minikokona, eikä mulla oo tästä kyllä oikeen mitään hyvää eikä huonoa sanottavaa. Käytin hoitoaineen tapaan ja ihan hyvä tuli.

Kicks Gone baby gone… – meikinpoistoaine – Tätä pyörittelin Kicksissä ahkerasti käsissäni ennen kuin myyjän rohkaisusta uskalsin ostaa. Ainehan on tosi öljyisen näköistä ja öljythän eivät ole ripsienpidennysten ylimpiä ystäviä. Öljyä tässä ei kuitenkaan ole vaan jotain muuta, en muista sen aineen nimeä…Kuitenkin. Ihan hyvä, hajuton puhdistusaine, lähti luomivärit ja alaripsien ripsarit enkä huomannut vaikutusta pidennyksiin! Voisin hyvin ostaa toistekin.

IDUN minerals -meikkivoide – Olen käyttänyt tätä melkeinpä päivittäin korkkauksesta asti, ja nyt se loppui. Toinen on jo tilalla, joten ei huolta ei hätää. Ehdottomasti lempparimeikkipohjani. Suosittelen kaikkia iho-ongelmista kärsiviä kokeilemaan mineraalimeikkipohjia, ei voi olla huomaamatta eroa ihossa. Mun sävy tässä IDUNissa on SVEA, joka on warm medium.

Tällaisia loppui syyskuussa. Oliko mitään kiinnostavaa tai tuttua? Onnistuinko nyt paremmin kuin elokuun loppuneiden kanssa?

14 Comment

 1. Ahh mä niin tykkään näistä postauksista! Tykkään, kun itseltä loppuu joku tuote, ja tykkään kun joltain muulta loppuu 😀 Eli ehdottomasti tää on sen arvoista että sinnittelet tyhjien purkkien kanssa kuun loppuun 😉 Ja joo, tää on selkeämpi kuin edellinen vastaava postaus 🙂

  1. 😀 Joo kyl mäkin aina luen näitä mielelläni muiden blogeista. 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Hei joo Svea, mä ajattelin, että se olis mun sävy, ja nyt oon ainakin varma. Kerran se on sullekin hyvä 😀 Ihanaa oikeesti, että jollain on lähes sama ihonsävy kuin itsellä, niin on joku, jolta kysyä, että ootkos kokeillut tätä-tai-tätä 😀

  1. NIINPÄ. 😀 Ja joo, tää SVEA on kyl sulle sopiva. 🙂

 3. eekku says: Vastaa

  Kivasti loppuneita

  1. Kerrankin!!

 4. Loppuneet postauksia on kiva lukea :). Samaa mieltä siitä, että Body Shopin suihkugeelit ovat aina hyviä valintoja. Houkuttaisi kokeilla sitä omenan tuoksuista uutuutta 🙂

  kivipuuteri.blogspot.fi

  1. Muakin!!! En oo vaan vielä kerennyt Body Shoppiin! Ja haluan joulukalenterin kun ilmestyy!!

 5. Meillä on aina noita I Love -sarjan suihkusaippuoita, koska ne tuoksut on niin lumoavia. Nyt tosin tän hetkinen ei oo kelvannut miehekkeelle, joten se onkin kestänyt tosi kauan mun omassa käytössä! Huomaa kyllä, kun on alkanut ilmat viilentyä, että pitää taas ostaa jotain kostetuttavampia voiteita ja ehkä jotain erilaista suihkugeeliäkin. Oon vaan tosi huono näissä kosmetiikka-asioissa, joten siks tykkään lukea muiden mielipiteitä asioista 🙂

  1. Mä en oo vielä huomannut mitään suurempaa ihon kuivumista, mutta eiköhän tässä pian…

 6. IDUN minerals -meikkivoide- kuinka pitkään tuo kesti käytössä eli koska otit sen käyttöön ja koska se loppui ? lähinnä siis että onko se riittoissa joka päiväisessä käytössä ?

  1. Tää oli mulla käytössä n. vuoden verran, koska näköjään viime joulukuussa tästä bloggasin. 😀 Toihan on iso purkkikin. Itse käytän tota ehkä vähän liikaakin kerrallaan ja peitettävääkin usein on, joten hyväihoisella toi kestää kyllä tosi kauan…mineraalipohjat yleensäkin kyllä on todella riittoisia. Ja on tosiaan ollut mulla lähes joka päiväisessä käytössä.

 7. Oli kiinnostavia ja oli tuttuja (sekä tuntemattomia)! 🙂 IDUNia tekis mieli kokeilla, onko siinä kuinka hyvä peittävyys?

  1. Mineraalipohjat on helppo kerrostaa sopivan peittäväksi itselle. 🙂 Mutta kyllä tässä IDUNissa mielestäni on aikas hyvä peittävyys, mutta ei ehkä ihan bareMineralsin luokkaa…tai mä ainakin saan helpommin bM:sta enemmän peittoa.

Vastaa