Kauneuden kuolemansynnit

Jotenkin niin hauska haaste, että tartuin siihen. Minut haastoi tähän ihana Miss Aria.

1. Ylpeys. Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi? 

Ei mikään. Tai no ripsienpidennykset kyllä, mutta niitä ei kai nyt tuotteeksi voi laskea. Vai voiko? Mutta ilman meikkivoidetta en ehkä haluaisi elää, koska en omista mitenkään täydellistä ihoa.

2. Kateus. Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?
  
Sellainen vyötärö, johon ei läskit kerry! Olen ikuisesti kateellinen naisille, joilla on kapea vyötärö, kun itselläni herkuttelut näkyvät ihan ekana siellä. Enkä voi sietää jenkkakahvoja itselläni! Tosin se on aina hyvä merkki siitä, että nyt pitäis vähän rajottaa syömistä.


3. Viha. Mitä kauneustuotetta vihaat?

Ripsientaivuttimia!!! Onneksi en niitä enää pidennysten takia joudu käyttämään, mutta vihasin yli kaiken taivuttaa ripsiäni, koska se jotenkin teki kipeää ja oli vaan niin ärsyttävä toimenpide. 

4. Laiskuus. Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Vartalon kosteuttaminen. En ikinä jaksa suihkun jälkeen käyttää mitään vartalokreemejä. Ehkä just sen takia mun vartalon iho ei olekaan kuiva? Samoin ihon kuoriminen jää aina.

5. Ahneus. Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?

Nyt en kyllä yhtään tiedä. Olen saanut luksuskosmetiikkaa työn kautta, joten varmasti jokin niistä. Meikkivoide ehkäpä? Tai joku seerumi. Jota en edes käytä. Halvin…jaa-a. Kynsilakka?

6. YlensyöntiOnko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?

Joo! Itseruskettavaa (St.Moriz) tilaan aina useamman pullon kerrallaan ja kuivasampootakin joskus hamstrasin. Myös silmämeikinpoistoainetta (Lumene) ostan yleensä useamman putilon samalla kerralla.

7. HimoJos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?      

Uusia bareMineralsin pohjia olen kyllä himoinnut jo jonkin aikaa, eli varmaankin sitten sellainen. Ja viikko sitten ostin kauan haluamani Balmainin suolasuihkeen ja kiiltosuihkeen.

Heitän haasteen toki etiäppäin, sillä tylsimyksiä ovat ne, jotka eivät niin tee! Tämä ei kuitenkaan estä kaikkia tekemästä tätä. Mutta haaste lentää nyt seuraavien blogien omistajille: Glitz & Glam, Kosmetiikkaobsessio, Tyttö ilman helmikorvakorua ja Pumpulipupu.

Kysyn kuitenkin teiltä kaikilta siellä, että himoitsetteko just nyt erityisesti jotain kosmetiikkatuotetta ja/tai onko jokin kauneustuote vihan kohteenne ja miksi?

27 Comment

  1. Ansku says: Vastaa

    Himoitsen ylellistä meikkivoidetta,. Tuntuu olevan vaikea löytää useiden merkkien viidakosta juuri se itselle sopiva.

    Vihaan Perinteistä käsivoidetta, Lemon Juice & Glycerine. Vaikka tuotteella on pitkä historia maassamme, niin ei se tarkoita sitä, että se on loistava tuote. Se on tahmaista mönjää ja hyi hitto minkä hajuista!!

    1. Meikkivoiteissa kyllä luksusmerkit jyräävät! Lancôme yksi parhaista, itsellä nyt käytössä Teint Visionnaire, joka on tositosi hyvä, iso plussa mukana tulevasta peitevoiteesta, joka tietty sävy sävyyn meikkivoiteen kanssa!

  2. Mä himoitsen Chanelin, Armanin, Diorin ja Bobbi Brownin meikkejä. Luksusta siis. Se on siinä ja siinä raaskinko ostaa noita millään alekupongeillakaan.

    Vihaan voiteita jotka rullautuu iholla! Voiko olla mitään ärsyttävämpää! Ajatuskin saa mut kiukustumaan 😀

    1. Eipä muuten ole aikoihin tullut vastaan tuota rullautumisongelmaa!

  3. hauska haaste! mä oon aika lofi-meikkityyppi enkä yleensä himoitse mitään kallista, mutta oon kyllä myös (olosuhteiden pakosta) niin pihi etten malttaisi ostaakaan vaikka Ehdottomasti Tarvisin… tällä hetkellä oikeastaan himottaa violetti rajauskynä, että niinkin suuria sijoituksia olisi suunnitelmissa 😀

    1. Joo, mäkään en oikeastaan kyllä useinkaan mitään tiettyä kosmetiikkajuttua himoitse. Nyt nuo Balmainit oli pitkästä aikaa.

  4. MÄ oon vähän samanlainen ku Hanska 😀 En osta mitään kallista koskaan, koska no, sen sijaan saa biljoona miljoona halvempaa juttua. Tosin edelleenkin metsästän sitä kulmakynää joka pysyy vaikka hikoilee.. hankin kohta tatuoinnit otsaan hnngghh 🙁

    1. Mulla on toi kulmaongelma myös, mut se on auttanut kun iskee törkeet puuterit alle ja päälle. Riippuu toki kuinka rankasti hikoilee 😀

    2. Kai mulla jotenkin pysyy…ihan kulmaväriä käytän, siveltimellä sudin. Tällä hetkellä uusi, Kicksistä.

  5. Hädintuskin käytän meikkiä mutta joku ihana syksyyn sopiva poskipuna ois kiva, joku lämpimän värinen joka sopis tän mun vaaleanpunaisen kuontalon kanssa yhteen. Tai sit ripsipidennykset, kun ne tuppasivat viimeksi tuomaan silmätulehduksen huonon tekijän vuoksi. Tarvitsisin uuden eyelinerin, semmoisen, jossa on sivellin erikseen, kun ne nestemäiset ovat kovin lyhytikäisiä.

    En tykkää kans lainkaan ripsientaivuttimia, enkä niitä käytäkkään.

    1. Mulla on vuoden ollu ripsienpidennykset eikä koskaan silmätulehdusta! Kolme eri tekijää tässä ajassa ollut.

  6. Minna says: Vastaa

    Kiitos haasteesta! Tämä on kiva. 🙂 Tartun haasteeseen ehdottomasti. 😉

    1. Kivaa! Jään odottamaan!

  7. Panda says: Vastaa

    Alkoi taas himoittamaan tuo pinkki ”meikkisieni”, kiitos muistutuksesta

    1. Niin, hommaa toi kuvassa oikeemmanpuoleinen, Cosmopolitanin versio! Parempi ja halvempikin.

  8. June says: Vastaa

    Mainio haaste! Täytyypä harkita itsekin. 🙂

    Himojen kohteena on tällä hetkellä täydellinen luumunvärinen kynsilakka. Joliesta löysin yhden, mutta se oli valitettavasti päässyt juuri loppumaan. :/

    1. Huh! Toi olis niin ei mun väri kynsilakassa! 😀

  9. Myy says: Vastaa

    Mun kävi kovasti sääliksi sivellinparkoja, jotka on julman höylän kanssa samassa purkissa.. :’)

    1. Hehe.

  10. Voi kosmetiikka on kivaa, niin halvat kuin luksukset 🙂
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    1. Näin on. Ja monet halvat on usein jopa parempia kuin luksus. 🙂

  11. M says: Vastaa

    Himoitsen jotain kallista meikkivoidetta! Viimesen vuoden sinnitelly kaikkien eri mineraalimeikkimerkkien(huh :D) näytepussukoilla mutta ne alkaa olemaan lopussa ja tekis mieli kokeilla meikkivoidetta pitkästä aikaa… En oo varmaa kymmeneen vuoteen meikkivoidetta käyttänyt ku pelkään aina et iho alkaa kiiltelemään niin hulluna… Plus talvisin nenä näyttää siltä ku ois vetäny juustoraastimella parit rundit siinä kun kuivuu niin helkatisti joten meikkivoide tai meikki ylipäätään on aika no-no silloin. Kuiva sekaiho, jee o/
    Rullaantuvat voiteet on kyllä rassaavinta ikinä!

    1. Mineraalimeikit tosiaan auttavat ehkä parhaiten ihon rasvauden kanssa, mutta talvisin tuppaavat kuivattamaan 🙁 Mä taas siirryin nyt mineraalipohjiin, kun iho ei ole niin kovin hyvässä kunnossa, auttaa heti!

    2. Rasvauden? Joo, lisää kahvia. 😛

  12. Anonymous says: Vastaa

    mistä saa noita bareminerals tuotteita ? 🙂

    1. Mistä vaan! Itse tilaan netistä, beautybay ja hqhair. Kicksistä saa, kai Stockaltakin. Mutta nettikaupoista halvemmalla!

    2. Äh, eihän hqhair myykään. feelunique myy! Mutta näistä beautybay halvempi.

Vastaa