Kahvia koko kropalle

kahvikuorinta

Kahvi on raa’an kalan lisäksi oikeastaan ainoa asia josta olen joutunut ihan oikeasti luopumaan nyt raskausaikana. Ja kahvi ihan vaan siksi, että vatsa ei kestä sitä nyt lähes lainkaan. Mä vähensin kahvin juontia paljon jo ennen raskaaksi tulemista, koska siitä tuli etenkin aamuisin vähän huono olo. Enpä olekaan nyt kahviin usein sortunut viime aikoina – paitsi suihkussa!

Kahvikuorinnat

Mähän rakastan kahvin tuoksua ja oli ihanaa saada testiin näitä nyt paljon hypetettyjä kahvikuorintoja. Voinpahan sentäs valella kahvinpuruja iholleni!

Bodyboom

BodyBoomin kahvikuorinnat on kivasti pakattuja ja eri tuoksuisia. Sain testiin originalin, banaanin, kookoksen ja mansikan ja nää on kyllä kaikki aivan törrrrkeen hyväntuoksuisia! Siis myös tuo original, koska tuoksuu pelkästään kahvilta. Saatavilla on myös minttu, mango ja greippi. BodyBoomin kuorinnat lupaavat pehmentää ihon ja tehota myös selluliittiin kofeiinin voimalla. Lisäksi tasoittavat epätasaista ihonsävyä ja ehkäisevät ihon ikääntymistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä!

BodyBoom

Mites näitä sit käytetään? No suihkussa tietty! Kostealle iholle hierotaan kahvikuorintaa, annetaan vaikuttaa (suositus 5-10 min) ja huuhdellaan pois. Kahvikuorintaa suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kahvikuorintoja myy mm. Sokos, ja tuollaisella isolla, 200 gramman pussilla (riittää n. 15 käyttökertaan) on hintaa n. 19 euroa.

Selluliitin poistamistehosta en osaa tällä käyttökokemuksella sanoa mitään (tai no, en oikein usko minkään tällaisen ulkoisen jutun tehoavan selluliittiin), mutta kyllähän nää ihon mukavan tuntuiseksi jättää. Ja tekevät koko suihkussa käynnistä luksusta. Myönnän olevani aika kärsimätön odottelemaan mitään vaikutusaikoja, mutta hiusten pesun yhteydessä maltan käyttää tällaisia.

Optiat

Optiatilla on myös kahvikuorintoja ja näistä purtiloista löytyy käytettyjä kahvinporoja lontoolaisista kahviloista. Supermahtavaa kierrätystä! Sain testiin tuoksut Potent Peppermint ja Mouthwatering Mandarin, lisäksi valikoimasta löytyy Vanilla Velvet ja Lemongrass Lifter. Näissä koostumus on hieman vetisempää, ja kunnon ravistelu ennen tuubin avaamista todellakin kannattaa!

Optiat

Optiat

Tuoksut ovat näissä aika voimakkaita! En osaa näistä kahdesta kyllä sanoa lemppariani, ehkä tuo piparminttu? Toimii etenkin aamusuihkussa mainiona herättäjänä! 220 gramman riittoisalla tuubilla on hintaa 24,90 e. Kyllä nämäkin ihon pehmeäksi jättävät ja kylppäri tuoksuu pitkään hyvältä. Ja niin, vaikka nää onkin vartalolle tarkoitettuja, ei mikään estä käyttämästä näitä myös kasvoilla – testasin! Ei kuitenkaan kannata kasvojen herkempää ihoa hangata näillä niin kovin voimakkaasti. Täältä löytyy lisätietoa näistä Optiatin kahvikuorinnoista!

Mutta mikä estää käyttämästä omat aamukahviporot kuorintana? Ne eivät tietenkään tuoksu niin mainioilta kuin nämä BodyBoomin ja Optiatin versiot, mutta olen kuullut, että kahvinporot sekoitettuna sulaneeseen kookosöljyyn toimii mainiona kuorintana. Olen itse hyvin laiska paitsi vartalon rasvaaja, myös kuorija, joten en ole vielä innostunut kokeilemaan tällaista tee-se-itse -kahvikuorintaa. Nyt on tullut kuitenkin muutamia kertoja käytettyä jalkoihin itseruskettavaa, joten nämä kahvikuorinnat toimivat kivasti ennen itsarin käyttöä.

Kahvikuorintoihin tykästyneitä?

11 Comment

 1. Mä rakastan kahvia juomana ja kuorinnoissa :3 En tiennytkään, että noita on myös eri tuoksuisia, pakko päästä kokeilemaan! ♡

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo nää on aika ihania <3

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Oon kuuullut, mut eipä oo tullu testattua,noi shamppoot kyl vähän herätti kiinnostusta.

 3. Kikka16 says: Vastaa

  BetteBoxissa tuli pikkuinen BodyBoom-kahvikuorinta ja se tuli ”juotua” hetkessä. Ostin ison pussin kahvi-mansikkaa, ehkä kestää vähän kauemmin? Iholle jää kyllä kiva tunne kuorinnan jälkeen, sellainen pehmeä ja tietty kahvintuoksuinen.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, toi pehmeys on parasta! <3

 4. terhi says: Vastaa

  Itse oon ottanut ihan vaan märkiä, käytettyjä kahvinpuruja kahvinkeittimestä 😀 iho tuntuu kyllä tosi hyvältä, mut oon miettinyt että onko ne purut liian kovia tai hankaavia.

  1. Kissis says: Vastaa

   En kuoris ainakaan kovin usein kahvinkeittimen puruilla, ja kannattaa ehdottomasti sekottaa niitä johonkin öljyyn!

   1. Terhi says: Vastaa

    Oon sekoittanut kookosöljyyn. Jostain naistenlehdestä bongannut joskus tollasen vinkin. Iho kyllä tuntuu tosi hyvältä ton jälkeen.

    1. Sonja R says: Vastaa

     Itekin ottanut vaan keittimestä käytetyt purut ja joskus lotrannu suihkusaiputta perään. Hyvä ja pehmonen lopputulos on tullu!

 5. Hei tosta eläinkokeettomuus-asiasta, että tuo ”tuotteita ei ole testattu eläinkokein” on Euroopassa myytävältä merkiltä itsestäänselvyys, koska Euroopassa ei saa mitään kosmetiikkaa tai niiden raaka-aineita testata eläimillä. Sen sijaan oikea kysymys on, että myykö merkki tuotteitaan Kiinassa, koska siellä eläinkokeet ovat pakollisia Kiinan valtion toimesta ennen markkinoille pääsyä. Eli jos haluaa mainostaa merkkiä eläinkokeettomana, kannattaa selvittää myös tuo Kiina-kysymys, se on se millä on väliä 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu totta, oikeessa oot. Hiton Kiina. 🙁

Vastaa