Popparii

Töihin tuli näyte Taffelin Sweet Caramel -popcorneista ja utelias kun olen…Näistä tulee ekana mieleen isoveli, joka rakastaa tämmöstä kaikkea ällömakeeta ja joka leffassa maustaa aina popcornit kaikella mahdollisella ällöyspulverilla. Näitä maistettuani luulenkin, että juurikin isoveikka on lähes ainoa ihminen tällä planeetalla, joka oikeesti vetelis näitä koko pussillisen. Itse kykenin ehkä n. kahteenkymmeneen poppariin ja sitten tuli sokeriähky. Näitä narskutellessa ajattelee oudosti koko ajan hampaitaan, NÄÄ EI VOI TEHDÄ NIILLE HYVÄÄ…mikä on outoa, en ikinä aiemmin ole ajatellut syödessäni hampaitteni mahdollista reikiintymistä. Ihan kivan makusia nämä kuitenkin on, mutta öklötys iskee nopeesti.

Tässä vielä Reiskan suhtautuminen asiaan:

Mitä se syö? Mikä narskuu?? Mulleki???
Kaikkea pitää vähän maistaa…ja jos se ei oo hyvää, niin siitä saa ehkä kivan leikkikaverin.


5 Comment

 1. mulla on sulle haaste!

 2. Miia says: Vastaa

  kissa ♥

 3. Anonymous says: Vastaa

  Noiden on pakko olla hyviä. Ihan pakko. Tahtoo.
  Terveisin nimimerkki ”Arvaa kuka” 🙂

 4. Ruu says: Vastaa

  noisen on liki pakko olla jotain ihan kamalaa en vuko että tykkäisin. ja ihan Reiska <3

 5. En muuten tiedä, koska ilmestyvät kauppojen hyllyille vai ehkä ovatkin jo. Joku ”Anonyymi” saa näitä varmasti joululahjaksi jonkun verran… 😀

Vastaa