Hiusjuttuja

Glitter

En kovin usein kirjoittele tänne blogiin tapahtumista, joissa bloggaajana käyn. Saan kivoja kutsuja useinkin, mutta valitettavasti aika usein työt estää huvin, eli kokopäivätyöläisenä en voi niin vaan hypellä kaikissa pippaloissa ainakaan keskellä päivää. Ja sitten kun hyppelenkin, en kovin usein niistä raportoi. Ihan vaan koska vastaavanlaisia postauksia on netissä pian kymmenkunta. Lisäksi itse koen aika tylsäksi lukea useita postauksia, joissa vilisee samanlaiset kuvat macaron-leivoksista ja kuohuvaa sisältävistä laseista. Mieluummin yritän ottaa hyödyn irti näkemästäni ja kuulemastani ja yrittää sitten kotona tehdä oppimiani juttuja käytännössä ja selvittää, onko tapahtumissa esitellyt tuotteet niin hyviä tai erikoisia, että kertoisin niistä myös täällä.

Mutta kun en oikein tiedä mikä teitä kiinnostaa, niin päätinpäs nyt kerrankin kertoa vähän eilisestä bloggaajatapahtumasta, jossa oli vähän kaikkea. Kyseessä oli ”Glitterin kauneusbloggaajien hemmottelupäivä” ja noin parisenkymmentä bloggaajadaamia kokoontui Schwarzkopf Professional Finlandin tiloihin Kamppiin. Ohjelmassa oli Glitterin uuden Hiusoppaan julkistaminen ja Schwarzkopf Professionalin kouluttajan Mikko Korpelan ja I’d rather hair you now -blogin kirjoittajan (ja kampaajan) Meeri Mäntylän hiustaidonnäytteitä. Sekä Glitterin ihaniin, keväisiin ja kesäisiin hiusuutuuksiin tutumista. Parisen tuntia vierähti siis ihan leppoisissa, hiuspainotteisissa tunnelmissa.

Glitter

Mikko ja Meeri tekivät malleille kaikenlaisia sairaan hienoja, rennon juhlavia kampauksia, joissa käyttivät kivasti Glitterin uusia hiusjuttuja: kukkapantoja, perhosia…kaikkea ihanaa.

Glitter

Glitter

Omistan paljon Glitterin hiuskoristeita jo ennestään ja saimme niitä myös mukaamme goodie bagissa. Olen valitettavasti todella laiska tekemään hiuksilleni mitään, en vaan osaa tehdä mitään kampauksia. Aina, jos yritän jotain väkertää, mulle tulee heti aivan hirveä tuskanhiki, kädet väsyy, hermostun, ärsyynnyn. Glitterillä on valtavasti kaikenlaisia tosi simppeleitä ja edullisiakin hiuskoristeita, joihin ei paljon tukkataikoja vaadita ja päätinkin nyt, että jatkossa yritän ahkerammin yrittää tehdä jotain kivaa hiuksilleni. Vaikka sitten vaan kiinnittelen niitä klipsiperhosia. Ensi kuussa on miehen ystävän häät, joten ehkäpä viimeistään silloin täytän hiukseni kukilla ja perhosilla?

Glitter

Glitter

Uusi, järjestyksessään neljäs Glitterin Hiusopas ilmestyy perjantaina eli ylihuomenna. Kannattaa käydä nappaamassa oma kappale myymälästä, siellä on oikeasti tosi paljon hyviä hiusideoita. Glitterin koristeiden lisäksi saimme kotiin viemisiksi myös Lumenen uusia kevätmeikkejä sekä Schwarzkopfin tuotteita, mutta näistä kirjoittelen myöhemmin lisää. Vaikuttivat todella kiinnostavilta.

Onko Glitterin hiusoppaat teille tuttuja? Koristeletteko hiuksianne, osaatteko tehdä hienoja kampauksia? Mikä on kampausbravuurinne?

14 Comment

 1. Emma says: Vastaa

  Hitto sä oot nopea! Mä ehdin kirjoittaa tästä ehkä ens keväänä 😀 mut joo, kivoja ideoita tuolta kyllä sai ja lupaan, että aion kokeilla ainakin sitä etulettiä. Oon jotenkin ihan kroonisen surkea hiusten kanssa, joten oon tosi onnellinen että epämääräiset suttunutturat on ollu niin pitkään trendikkäitä 😀

  1. No mä tapani mukaan nappasin vaan pari kuvaa ja aattelin, että laitanpas heti pihalle. 😀 Tosi kiva oli kyllä se sullekin tehty kampaus! <3 Mut sama krooninen hius-surkeus löytyy täältä…

 2. Kiva näitä on lukea. Jokaisella kuitenkin hieman omannäköisensä näkökulma ja tyyli kirjoittaa. Sitä paitsi samantyylisiä kirjoituksia on blogeissa muutenkin. Et useampaa blogia seuraamalla voi välttyä esim. MAC:n meikeiltä, Livboxeilta tai vaikkapa juuri blogitapahtumilta. Jokainen lukijahan voi kohdallaan tehdä myös sen valinnan mitä lukee ja mistä lukee 🙂

  1. Noni, kiva! Pitää siis tsempata näissä jatkossa. Ja tottahan tuo, tietty blogeissa pyörii aina ne jutut jotka on jotenkin ”pinnalla”…

 3. hanna says: Vastaa

  Näistä tapahtumista on yleensä todella mukava lukea ja automaattisesti skippaan sellaiset joissa on kuvia vaan nimen omaan niistä leivoksista ja kaikesta ns. tutusta ja turhasta 😀 Tuo olisi varmasti ollut mullekin todella hyödyllinen, poropeukalo kun hiuksia laittaessa olen… 😀 En omista muita kuin iänikuisia ponnareita ja hiusoppaan ilmestyessä aionkin ottaa vinkit talteen!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Mä en tällä kertaa edes koskenut mihinkään ruokatarjoiluihin, niin en viitsinyt kuviakaan ottaa. 😀 Iänikuinen ponnari löytyy aina täältäkin tai joku sekanuttura… Tänään ihme kyllä oli hiukset auki ja tietty ihan sairas tuuli ulkona. 😀

 4. En oo kuullukkaan glitterin oppaasta, mut siskolla on varmaan pahvilaatikollinen erillaista hiusromua, se sitä mulle kanssa aina tuputtaa, mut en osaa oikein käyttää. Tosin mulla on persuksenpäälle oleva letinliru, joka on aina vaan kiinni, niin eipä tuota tuu laitettua muutenkaan..

  1. Ooo, kannattaa ehdottomasti tutustua! Se opas on aina tosi nätti. 🙂

   1. Tosin tosta letin päässä olevasta perhosesta kiinnostuin, vois joskus kesällä viritellä letin kiinni perhosella 😀

    1. Joo ne on tosi kivoja. <3

 5. Julia says: Vastaa

  Nyt kyllä harmittaa, etten yrittänyt järkätä itselleni vapaata, kivalta tilaisuudelta kuulosti. Ja kaikki kampausvinkit olis ollut tervetulleita! Mä olen niin tumpelo hiusten kanssa. :/ Harjoituksen puutetta enimmäkseen varmaan.

  1. No mut sulla on ihan törkeen upeet hiukset muutenkin, niille ees tarvii tehä mitään. 😀 Tosin kyyyyyllä niihin parit perhoset sopis! 😀

 6. Hanne says: Vastaa

  Tykkään Glitterin hiusoppaan ideasta, siinä on paaaljon ideoita joita hyödyntää. Ellei omista lyhenlyhyttä hiusmallia (ihan tietoisesti kyllä :D), ainakaan kahdessa edellisessä ei ole ollut lyhyelle mallille mitään.

  1. Hmm joo. Jotain hiusliituja ja koristeita nyt voi lyhkäseenkin tukkaan laittaa. 🙂

Vastaa