Feira Hippie Market

Sunnuntaisin Ipanemassa, Praca General Osóriossa, järjestetään suositut bric-a-brac -markkinat, joissa myydään kaikenlaista kivaa käsityötä ja taidetta. Lähinnä koruja, kasseja, vaatteita ja tauluja. Mukana myös joitain favela-taiteilijoiden töitä.

Yleensä tällaisista häppeningeistä tarttuu mukaan aina jotain, yleensä jokin kiva koru. Tälläkin kertaa ostin rannekorun. Ja mies löysi itselleen aika makean mustan nahkalaukun. Hinnat eivät olleet mitenkään kovin suuria, paitsi jotkin taulut olivat arvokkaampia. Ja tinkiminen kuuluu asiaan.

5 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Noi kangaskassit näyttää kivoilta 🙂

  1. Joo täällä on kyllä kivannäkösiä kasseja joka puolella! Aika värikästä meininkiä tosin! Monet vaatteetkin näyttäis kivoilta TÄÄLLÄ, mut sitku ne tuo Suomeen…hmm.

  2. Nonnu says: Vastaa

   Brasiliassa ne on ok, mutta Suomessa ne on ”hei, olen lähdössä karnevaaleihin”-tyyppistä 😀

 2. Nina says: Vastaa

  Kai nyt kuitenki ostitte tollasen pyllytaulun??

 3. Ihanat hippibasaarit! Oon kyllä kade tosta valosta ja lämmöstä <3

Vastaa