Herkkuperseilyä

Tässä uusimmat perse leviää -ihastukseni. Suklaa nyt on aina hyvää, mutta Pandan Zabaglione on TAIVAS. En aiemmin juurikaan mitään suklaalevyjä edes ostellut (no, ainakaan kovin usein), mutta tätä on nyt tullut kyllä vedettyä…joku kausimaku ilmeisesti, eli pitää ehkä joskus hamstrata? Tai sitten ei.

Myöskään keksejä en oikeastaan kotiin koskaan osta, mutta poikkeuksen tein Marjaunelman kohdalla, jota erehdyin töissä maistamaan. Hel-vetin hyvää. Keksi on täynnä reiluja marjan palasia (karpaloita ja mustikoita) ja suklaata. Ei mitään ällömakeaa, mutta tarpeeksi kuitenkin.

Jep, ja ostin myös taas vuoden jumppakortin! 😉

2 Comment

  1. Oi hitsi, mie en oo nähny vielä tuota Pandan uutta levyä :,(
    Täytyypä seuraavan kerran kun ohittaa kaupassa suklaahyllyn, niin syynätä se tarkasti läpi…

  2. Tätä ei muuten joka kaupassa olekaan. Jostain Citymarketeistakin puuttuu valikoimasta kokonaan. 🙁

Vastaa