”Miten menee, Heini?”

Kamalaa, kun te kaikki bloggaatte niin ahkerasti että mun Bloglovin’in ”All unread posts” sen kun vaan täyttyy täyttymistään! Oon taas ollut vähän kai laiska tän blogini suhteen, mutta silti yrittänyt kyllä lueskella teidän uusimpia kuulumisia. Tässä nyt kuitenkin vähän jotain munkin juttuja, jos jotakuta vaikkapa vielä kiinnostaa:

– Yhteiselo miehen kanssa sujuu ihan hyvin, jos ei ota huomioon jatkuvia riitoja millon mistäkin ihan tyhmästä jutusta. Miehet nyt vaan on tosi vaikeita, minussahan ei ole mitään vikaa, tietenkään. Sopiminen on silti aina yhtä mukavaa, hehheh.

– Rosa-koiruli ei ole nyt vielä hetkeen Arabiassa, eli pojat saavat vielä jonkun aikaa huokailla helpotuksesta. Eikä tarvitse imuroida tunnin välein.

– Tapaan sen mummoni tulevana lauantaina. Pitäisi vähän opiskella sitä ennen kaikenlaisia dementiajuttuja. Olen myös tajunnut, että voihan se ihan hyvin olla pappakin, ei kai vaan pelkät mummot ole yksinäisiä ja apua tarvitsevia? Jos se on pappa, niin toivottavasti ei mikään rivo tapaus. Mua on nimittäin vähän jo etukäteispeloteltu.

– Himoitsen jo ihan hirveästi Hunky Doryn tulevaa kevät/kesä -mallistoa. Jukupliuta mitä farkkushortseja. Ja kaikkea muutakin liian ihanaa.

– Olen taas päättänyt jättää leivän syömisen ja yritän muutenkin parhaani mukaan vältellä kaikkea hyvää. Syön kotona vaan salaattia ja raejuustoa ja maitorahkaa ja muuta supertylsää kuntoilijan ruokaa josta ei edes nälkä lähde (töissä sitten kyllä pakostikin vähän vapaammin. Onneksi torstaina on pannukakkua, tarkistin jo). Jos palkitsen sitten kesällä itseni niillä farkkushortseilla? Katso myös seuraava kohta.

– Olen taas ottanut itseäni niskasta kiinni urheilemisen suhteen. Lauantaina ohjattua kahvakuulaa ja sunnuntaina myös, ja TOSI AIKAISIN AAMULLA. Pitäis varata aika johonkin aivotutkimukseen, mussa on oltava jotain pahasti vialla. En muuten tällä hetkellä kävele kovinkaan sutjakasti, on nimittäin jalat pikkasen kipeet. Jos jatkossa sen ainakin 4-5 x viikossa saisi itsensä tunneille (joista 2 kahvakuulaa!), sopii vaan toivoa. Toisaalta tää hurja lihaskipu on pitkästä aikaa virkistävän ihanaa.

– En ole käynyt alennusmyynneissä oikeastaan lainkaan. Kummallista. Asiaa selittänee toki myös surkea rahatilanteeni. Miksi rahaa on aina liian vähän??

– Arskalta pitää leikata munaskuukkelit pois ja molemmat pojat rokottaa. Huooooh. Surkea rahatilanne siis jatkukoon. Mutta hoidan poikien lääkäriasiat kuntoon vielä tässä kuussa.

– Pitäis kaikenlaista sisustaa ja haaveilen mm. Smegin isosta, punaisesta jenkkipakastimesta, jotta voin ensi kesänä pakastaa sen täyteen mansikoita ja mustikoita. Ja ehkä vähän vadelmiakin. Mmmmm.

– Jonkinlaista matkakuumetta kai alkaa olla myös ilmassa, kesällä jonnekin, kauas, lämpimään? Lottovoitto, please?

Toivottavasti te elätte kiinnostavampia aikoja? Vai käytättekö muka tekin kaiken aikanne haaveiluun kuten näköjään meitsi nyt tekee?

26 Comment

  1. Ei ole kiinnostavimpia aikoja täälläkään. Lapsen koulu alkoi taas ja itse pari päivää saikulla. Töitä ja sitten illalla kotiäidin hommia 😛 Toivottavasti ainakin sun mummo tai pappa on mukava!

    1. Toivotaan joo 😀

  2. essim says: Vastaa

    Mä oon aina vaan naureskellut muiden joulunjälkeisille ”kesäksi kuntoon”, ”kukkaron nyörit kiinni” ja ”tipaton tammikuu” -huuhaalle, mutta NYT PERKELE pakko itsekin ensimmäistä kertaa ryhtyä toimiin! Ja kaikki vieläpä kerralla.

    1. No vähän sama täällä. Tai no nauran nytkin. Mulla tää ei varsinaisesti johdu joulusta tai en ikinä mitenkään koe tarvetta tulla kuntoon kesäksi, mutta kyllähän tossa viime kesän jälkeen ”jotain tapahtui” ja oon vähän antanu periks syömisten ja kuntoilun suhteen. Kesällä vielä jumppasin parhaimmillaan joka päivä, huh. Hyvä jos nyt pari kertaa viikossa ehtii.

      Ja no, alkoholia oon aina juonu niin harvoin, että sen suhteen ei tarvii miettiä sen ihmeempiä 🙂

  3. Anonymous says: Vastaa

    Sun blogissas on se ihana juttu, että, tää kuullostaa ehkä nyt vähän väärältä, susta välittyy sellanen ihan tavallinen ihminen:D

    1. Mahtavaa! 😀

  4. Elisa says: Vastaa

    Mulla oli kesän ja alkusyksyn aikana tiukka dieetti ja kuntokoulu, mutta syksyn mittaan se vähän jäi ja varsinkin marras-joulukuussa kävin hävettävän vähän GoGolla… Nyt on kuitenkin taas aikaa ja innostusta, ja pyrin samaan tahtiin mitä oli kesälläkin: 4-5krt/vk, eli sama ku sulla 🙂 Ja yritän taas sekotella tanssillista ja pumppihommia, niin on monipuolista ja kiva tehdä kun joka päivä on ihan eri lihakset kipeenä.

    Tänään alotin ja olin pallojumpassa (fitball?). Se oli yllättävän rankkaa!

    Kiva lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa.

    1. Joo no mulla nää innostukset tuntuu menevän aika kausittain, toivottavasti tämä kausi taas kestäis ees jonkun aikaa. 😛

  5. Insinööri says: Vastaa

    Ehkä miehet ei ole vaikeita vaan sinä olet? :/ Meillähän ei ollut riitoja käytännössä ikinä, ja nyt kun on pääset riitelemään niin sekään ei ole hyvä.

    1. Anonymous says: Vastaa

      -on

    2. On.

  6. Mä lähen salille vasta sitten ku kaikki nää uudenvuodenlupailijat on antanut periksi – eli ens viikolla 😛 No menisin mäki sinne nyt, mutku oon liian kiireinen yskii kylkiluut poikki. Eiks oo muuten aika pelottava fiilis, kun löytää itsensä kukonpieremän aikaan salilta 😀

    1. No se pelottava fiilis alkaa jo julkisissa istuessa kun ketään oo missään. 😛

    2. 😀

  7. Miehet on vaikeita.
    Ei niitä voi ymmärtää.
    Ei mitenkään, eikä milloinkaan.

    1. Niinpäh.

  8. Uusimmassa Yhteishyvässä oli joku mainos, että niiden eläinlääkäreissä saa tässä kuussa kissan munienpoiston alennuksella! 🙂

    1. Joo, S-etukortilla sai toimistomaksusta jotain alennusta…eli säästö ei oo kovinkaan suuri. Mun ripsienlaittaja vinkkas tosta kans. 😀 Kyllä noita hintoja vertailin jo kesällä ja 30 euroakin säästäis jos menis muualle mut päätin pysytellä CatVetissa, joka on tuttu ja hyväksi koettu paikka. 🙂

      Noita rokotuksia tosin aloin funtsimaan uudemman kerran, pitää tehdä aiheesta tiedusteleva postaus…

  9. Nina says: Vastaa

    Mä en kyllä ainakaan elä. Kiinnostavia aikoja siis. Ainakaan omasta mielestäni. Oon jotenkin jumissa 😀

    1. No nii-i…tuttua.

  10. Kiinnostavaa?
    No joo,omalla mittapuullani.
    Aina mä jotain hubaa keksin,ilman rahaakin.Jota nyt ei oo vuosiin kauhiasti näkynyt kun kotiäitinä ja työttömänä hipastaa eteenpäin.
    Toisten mielestä mun elämä lähestyy sitä mitättömyyden ydintä,jossa ei voi muuta tehdä kun raastaa ranteitaan auki tylsällä puukolla..

    1. Niitä toisiahan ei sitten kuunnella, jookosta.

  11. mä näin unta et mulla oli jotain sutinaa james bondin kanssa mut sillä oli ruskeet piilarit vihreiden silmien päällä että en sitte tiedä kukahan se mahto oikeesti olla.

    siinä ne jännimmät.

    1. Hah! Jännää on ollut.

  12. Nonnu says: Vastaa

    Yks lottovoitto olis kiva tännekin, varsinkin kun kakkapää-hallitus meinaa ajaa mun miehen työpaikan väkisin alas 🙁

    Mutta muuten menee kivasti 🙂 Rapsutusterkut pojille <3

    1. Möh 🙁

Vastaa