Ehkä se paras

Aiemmin hehkutin löytäneeni helkkarin hyvän itseruskettajan, L’orealin Sublime Bronzen. En syö sanojani, sillä se on edelleenkin todella hyvä. Niitä tulikin ostettua pari tuubia (kuluvat aika nopsaan!), kunnes innostuin testaamaan töistä saamaani itseruskettavaa. Sillä vaikka Sublime Bronze on todella hyvä, on siinä myös vähän vikaakin: aine on todella litkua ja sillä sotkee helposti itsensä lisäksi koko kylppärin. Ja parin käyttökerran jälkeen se lähtee ikävästi kuoriutumaan iholta pois kun sitä levittää uudemman kerran, kuorimisesta ja rasvaamisesta huolimatta (tosin olen näissä toooodella laiska).

Töistä olen kuitenkin joskus kiikuttanut kotiin St.Tropezin itseruskettavan vaahdon ja kylläpä muuten vähän friikahdin, kun ekan kerran sitä käteeni pumppupullosta painelin: se on väriltään mustavihreää! Jos sitä kuitenkin iholleen rohkeasti uskaltaa lääppiä, voi jo heti vakuuttua sen hyvyydestä: kuivuu ihan hetkessä ja antaa jo samantien kevyttä väriä. Ihan vähän kyllä jättää ihon tahmaiseksi, mutta ei häiritsevästi ja melkeinpä samantien voi jo laittaa ainakin kevyttä vaatetta päälle. Eikä muuten jätä kyllä helposti rajoja! Mutta mikä parasta: lopputulos on enemmän ruskettuneen näköinen kuin itseruskettavankeltainen. Sopii myös kasvoille.

Parin käyttökerran jälkeen oli pakko googlettaa vähän hintatietoja ja herranjestas kun tämä on kallista tavaraa. Feeluniquesta kuitenkin tarjoushintaan tilasin vähän isomman 240 ml:n pullon tätä jemmaan (…ja koska oli viiden euron alennuskuponki käyttämättä…), sen verran hyvää on tämä.

Myös tuo tummempi versio kyllä kiinnostaisi ja siksipä kysynkin, onko jollakulla kokemusta St.Tropezin Tan Dark -sarjasta? Muita mielipiteitä St.Tropezin itseruskettavista?

4 Comment

  1. Myy says: Vastaa

    Tuo St. Tropezin vaahto antaa kyllä todella kauniin värin!

    1. Näin on, ehdottomasti eniten ruskettuneen näköisin kaikista ziljoonista testaamistani itseruskettajista! 😀 Mutta myös kuluu nopsempaan pois…eli melkeinpä päivittäin saa olla vähän lisäilemässä 🙁

  2. Ruu says: Vastaa

    en käytä ikinä mitään itseruskettavia, yöh sitä keltaoranssia sävyä joka kaikista kokeilemista on tullut, joten jääköön nuo muiden huviksi kaikki.

    1. No tämä onkin suurinpiirtein ensimmäinen, josta ei oranssia tule!

Vastaa