Äkkiä Lushille!

Lush Comforter

Mun piti tänään rupatella teille täällä ihan muista jutuista, mutta kävipä niin, että pistäydyin eilen Mannerheimintien Lushissa ensimmäisestä työpäivästä uudessa paikassa ainakin suurinpiirtein hengissä selviämisen kunniaksi. Ja nyt tulee STOP THE PRESS -kamaa. Nimittäin Lushin Comforter. Kosteuttava, supermakeilta marjoilta (tarkemmin: mustaherukka ja sypressi) tuoksuva suihkugeeli. Ja nyt: mä en ole ihan vielä varma, oisko tästä jopa Snow Fairyn voittajaksi!!!! Siis APUA. Nyt tuli oikeasti päästettyä hyppysistä semmonen kunnianosoitus tätä suihkugeeliä kohtaan, ettei toista. Ihmettelin Lushin henkilökunnallekin, että miten mikään voi tuoksua näin hyvältä???!!!? En käsitä.

Ostin keskikokoisen pullon (250 g), joka kustansi parikybää. Arvokasta on siis tämä geeli, ja käytän jokaisen pisaran siitä itse ja nautin täysillä.

Ootko käynyt haistelemassa tätä? Tuotetta on rajoitettu määrä, eikä sitä saa muualta! Jos tykkäät Snow Fairysta, RAKASTAT TÄTÄ.

Lush Comforter

0 Comment

 1. Sannak says: Vastaa

  Ystävä oli tilannut tuota ja pääsin nuuhkimaan pulloa. Siis niiiin ihana tuoksu!! Minulla tuli mieleen juuri mehumaijalla keitetyn lämpimän marjamehun tuoksu. Jokin sellainen, joka kuului jo lapsuuden kesiin. Aivan ihana, ei tästä muuta voi sanoa 🙂

  1. Joo, mut raikkaampi! 🙂 <3

   1. Sannak says: Vastaa

    Raikkaampi tosiaan, mutta tässä on sellainen mehukas tuoksu. Tämä ja Body shopin Mojito on kyllä menneet kesätuoksuissa ihan kärkisijoille 🙂

    1. Todellakin! 🙂 <3

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Jotenkin ärsyttää nuo rajoitetut erät, jos palavasti rakastuu, niin joutuu lopulta luopumaan, eli en käy tutkimassa edes 😀

  1. NIINPÄ. Tän ei tosiaan tarttis olla mikään LE!

 3. Noh mulla on ollu Lushin nettisivyut auki jo muutaman viikon, kun oon pähkäilly, että ostaisin tuon (tykkään siitä kylpyvaahtoviipaleesta tosi paljon!!) ja sen yusu&cocoa geelin kokeiluun…
  Ehkä pitäis nyt vaan vihdoin laittaa se tilaus, vielä kun tuota saa!

  1. Se yusu on kans kiva, mut ei MITÄÄN verrattuna tähän.

 4. Siis joo tää on aivan superihana. En osannut päättää tän ja sen toisen version väliltä enkä sit ostanut kumpaakaan. Lushin suihkarit ovat kyllä ihanan tuoksuisia eivätkä ne kuivata ihoa juuri lainkaan.

  1. Ja täähän on vielä erityiskosteuttava 🙂

 5. Voi nämä Lushin tuotteet tuoksuvat kyllä niin ihanilta! Harvoin raskin ostaa juuri tuon hintavuuden takia. Mutta onneksi löysin pienemmän vähän samantapaisen yrityksen nimeltä Wholly Hemp, nyt saan postissa kuukausittain ihanaa luonnonkosmetiikkaa testattavaksi, ja vieläpä edullisesti. 🙂 Esittelin sen blogissani.

 6. Salla says: Vastaa

  Oijoi, tuota pitää ehdottomasti käydä nuuhkuttelemassa tulevalla Helsingin reissulla. Snowfairyn tuoksu on huumaavan ihana, joten jos tämän putelin sisältö voittaa sen niin voihan rakkaus!

  1. Vahva suositus. 😀

Vastaa