Huulihommia

Käytän erittäin harvoin huulipunaa, tai mitään huulikiiltojakaan. Miksiköhän laukustani löytyy silti nämä kaikki:

Kun vain tämä riittäisi:

Tätä yllä olevaa lähmään huuliini noin parikymmentä kertaa päivässä. Ja tämä oli ainoa kappale, minkä enää kaupoista löysin. Eli sitten kun purkin pohja häämöttää, pitäisi löytää joku todella hyvä korvaava tilalle. 🙁 Stockmann, ota tämä takaisin valikoimaan, heti!

Huulipuna sen sijaan ei mulle sovi yhtään eikä kauaa edes huulilla pysykään, kun olen sen jo onnistunut nuoleskelemaan pois.

Ex-työkaverini laittoi huulipunaa aina, kun lähdettiin syömään. ”Jos vaikka ruokalassa sattuisi olemaan komeita miehiä.” Ää! En yhtään tykkäisi syödä huulipuna huulissa, pitää aina putsata se ensin pois…ja sehän onkin tosi naisellista käytöstä.

Eikä esim. tämmösiä vois missään nimessä syödä jos ois huulipunaa, sokeri vaan tarttuis kiinni:

(kuva: www.facebook.com/hellokitty)
OM NOM!

Muksaa päivää kaikille, punalla tai ilman!

Vastaa