Blogista

Kissa ja ämmä.

Viime viikon lauantaina jouduin kertomaan neljälletoista ihmiselle blogistani ja se oli ehkä jännittävintä mitä mulle on hetkeen tapahtunut. Jännittävää siksi, että en oikein koskaan ole oikeastaan ajatellut blogiani sen syvemmin. Enkä oikeastaan edes puhu siitä koskaan. Vasta näin jälkikäteen mietin tätä hommaa vähän tarkemmin.

Tykkään blogistani ihan älyttömän paljon, koska tämä on niin mun näköinen. Pidän tätä ainakin osittain päiväkirjana itselleni, ja kun iTunes äskettäin hävitti kaikki kalenterimerkinnät puhelimestani, en joutunut ihan niin paniikkiin kun muistin blogini olemassaolon. Täältähän mä löydän helposti paljonkin tärkeitä tapahtuneita juttuja, päivämäärien kera.

Olen viime päivinä selaillut vanhoja postauksia, koska niihin on joitakin kommenttejakin tullut. Erityisesti niihin keväisiin, kun avauduin ja kiukuttelin välillä oikein urakalla. Ja kun töihin tuli lasku Delhistä, kiinnitin huomiota pankin osoitteeseen ja heti muistin ottaneeni tatuoinnin samalla Kailashilla, varmistinkin asian vielä kyseisestä postauksesta. Ja taas tajusin, että blogini on täynnä rakkaita muistoja. Tavallaan pitäisi kai olla vähän pelottavaa, että kirjoittelen näin julkisesti kaikesta, vaikka en kuitenkaan ihan kaikkeen yksityiseen täällä menekään. Isäni ei varmasti tykkäisi blogistani, jos tänne löytäisi. Mutta minä suhtaudun aika pitkälti kaikkeen melkoisen hällä väliä-asenteella, niin (valitettavasti?) tähän blogiinikin. En siis juurikaan mieti, kuka näitä juttujani lukee. Viime aikoina on kyllä tullut huomattua, että yllättävän moni.

Koska blogillani on muutamia ihania uusia lukijoita, haluan kertoa tämän: kirjoitan todella paljon fiiliksen mukaan. Joskus postaan parikin kertaa päivässä, joskus voi olla viikon tauko, koska en ehdi tai en jaksa tai ei vaan ole mitään kerrottavaa. Kun aloitin blogini vähän yli vuosi sitten, syynä oli mm. se, että koin tarvetta kertoa kaikesta kivasta muille. No, ihan sekasikiöhän tästä blogista tuli, mutta hyvä niin.

Meinasin muuten aloittaa ensin pelkästään kosmetiikka-aiheisen blogin, mutta tajusin, että musta ei ole miksikään malliksi meikkauspostauksiin, koska olen niin huono meikkaaja ja mulla on ihan rumat silmäluomet ja huono iho, eivät näyttäisi kuvissa kovin kivoilta. Ja sitten luin jostakin ”näin aloitat oman blogin” -jutusta parhaimman neuvon: bloggaa aiheesta, jota todella rakastat. Ja eiköhän niitä mun rakkauden kohteita tässä blogissa vilise!

Ensi viikolla aion blogata mm. mahtavasta hiusponnarilöydöstä ja ehkäpä pienenpienenpientä arvonnanpoikastakin on luvassa, pitkästä aikaa! Jee!

16 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Pakko muuten kehaista, että blogisi on yksi parhaimmista ellei jopa paras, jonka tiedän. Ei mulla muuta tällä erää.

  1. Ohhoh! Toivottavasti pääset sieltä kaukaakin lueskelemaan! 😀

  2. Niina says: Vastaa

   Mä olen kyllä rehellisesti sanottuna vähän huolissani noista Malesian nettiyhteyksistä. 😀

 2. Minäkin tykkään blogistasi kovasti! Kirjoitat rehellisesti, avoimesti ja hauskasti elämästäsi, sitä on aina kiva lukea!

  Itsellenikin blogi on kuin päiväkirja, vaikka kosmetiikasta kirjoitankin. On kiva katsoa mitä on ajatellut tai tehnyt esim. vuosi sitten. Blogissa on kosmetiikkajutut, mutta itse muistaa ne muutkin tapahtumat siitä ympäriltä. 🙂

  Enkä itsekään ole todellakaan mikään hyvä meikkaaja tai täydellisen kaunis, mutta omalla kohdallani ainakin toteutuu se että kirjoitan siitä mitä rakastan. Ja uskon että se näkyy ja kantaa, kuten myös täällä. 🙂

  1. Elisa says: Vastaa

   ”Blogissa on kosmetiikkajutut, mutta itse muistaa ne muutkin tapahtumat siitä ympäriltä.” Well said, Pupu! 🙂

   Ja Kissis, tää on just mahtava blogi. Yleensä en kiinnostu tällaisista vähänkaikkea-blogeista, mutta sun kirjoitustyylissä, kuvissa ja jutuissa vaan vetoaa joku. Keep on the good work!

 3. Törmäsin sun blogiin joskus keväällä ja kahlasin postauksia läpi aika pitkälle, en muista pääsinkö ihan alkuun asti. Lukijaksi liityin varmaan ensimmäiseksi, kun sain luotua itelle blogger-tunnukset. Mahtavuutta on just se, miten avoimesti sä jaoit ja jaat edelleen kipeitäkin asioita. Sellainen antaa inhimillisyyttä.
  Hauskuutta on just se, ettei koskaan tiiä, mitä on tulossa. =)
  T Y K K Ä Ä N ! ! ! <3

 4. Mä tykkäännyn sun blogiin koko ajan enemmän 🙂 Hyvin tiivistit tässä postauksessa mun omiakin ajatuksia omasta blogistani ja bloggaamisesta. Fiiliksellä mennään ja aika sekasikiö munkin blogi on, mutta omannäköinen ja niin tärkeä 🙂

 5. Kiva kun kirjoitat kuule, tää on niin kliffa blogi! Sellai elämänmakunen :D!

 6. Sekasikiöblogit on parhaita ♥

 7. Myy says: Vastaa

  Loistava sekasikiö!

 8. Nina says: Vastaa

  Hyvä sekasikiö ! jatka vaan samalla mallilla.

 9. Essi says: Vastaa

  Sun rennon asenteen huomaa tätä blogia lukiessa, ja muutenkin tykkään kovasti tästä sekasikiöstäs! :>

 10. Anonymous says: Vastaa

  itse löysin blogisi ihan pari viikkoa sitten, kuinkas muutenkaan kuin kissa-asioita googlaillessa uuden karvaisen kämppiksen muutettua luokseni 🙂 Ja pakko myöntää, selasin melkein yhdellä kertaa koko blogin läpi 😀 Tykkään tässä siitä, että vaikka onkin sekasikiöblogi niin yksi merkintä käsittelee suurinpirtein vain sitä yhtä aihetta, joka käy selville jo otsikosta. Näin voi huoletta skipata itseä vähemmän kiinnostavat jutut, esim. omalla kohdalla jotkut kosmetiikkajutut. Mutta sun tyyli on kivan rennonletkeä, ja kissasi niin mahtavia!

 11. Ruu says: Vastaa

  Monen monta blogia olen luettelostani poistanut kun en ole enää jaksanut kaikkia seurata, mutta sinun blogi on kyllä yksi ihan lemppareista 🙂 ihana ämmä ja ihanat kissa äijät 🙂

 12. Sun blogi on kyllä yksi parhaimmista, joita seuraan :).
  Harmi vain, että nyt on ollut aika vähän kortilla, eikä ole kunnolla ehtinyt panostaa edes omaan blogiinikaan, saati sitten olisi muiden blogeja ehtinyt lukea…
  Mutta joululomaa odotellessa, sitten päivitän itseni ajan tasalle :D.
  Nyt tosin ehdinkin lukea sun päivitykset, jotain hyvää siinä, ettet päivitä päivittäin 😀

 13. se on just ihanaa ku kirjotat useammasta eri aiheesta, se on sellasta mukavaa vaihtelua 🙂 erityisesti tyksin kuitenkin kissa- ja kosmetiikkajutuista ! sinänsä ihan hauska sattuma että meiltä löytyy myös kissa, reiska nimeltään… 😀

Vastaa