Upea pariskunta

Olin eilen Stockalla vähän mummojen seassa haahuilemassa. Tai no jos ihan rehellisiä ollaan, niin mulla oli aika selvät sävelet, mitä sieltä haluan ja nehän myös ostin.

Aiemminkin mainitsin, että joku päivä vielä hommaan sen paljon kehutun Shiseidon meikkivoidesiveltimen, mutta koska en ihan kamalan usein nestemäisiä meikkivoiteita enää käytä, niin olen päättäväisesti aina kävellyt Shiseidon kojun ohi…tai no, myönnetään, joskus myös käynyt sivellintä vähän hipelöimässä. Mutta nyt kun viimeinkin postipoika kantoi Stockmannin Exclusive-etukuponkeja, päätin sen käydä ostamassa ihan omaksi! Ja pitihän samalla reissulla ostamalleni Chanelin meikkivoiteelle saada kaveriksi pätevä pensseli.

Harvemmin ostan Stockmannilta kosmetiikkaa, koska netistä tilaamalla kaikki on niin paljon halvempaa…Feeluniquen valikoimissa oli tätä Shiseidon sivellintä vielä syksyllä mutta eipä ole ollut enää pitkään aikaan. Ja koska harvoin pääsen hyväksikäyttämään Stockan kosmetiikkamyyjien ammattitaitoa, päätin jo etukäteen nauttia hyvästä palvelusta. Noh, näin kävi: Chanelin pisteessä myyjää sai odotella paikalle yllättävänkin kauan aikaa ja kun pyysin häntä auttamaan minua oikean sävyn valinnassa, niin myyjä lätkäisee sävyt eteeni ja tokaisee ”No?” Ja kun kerron, että yleensä sävyni on ”Se nollakaks, ei ehkä ihan vaalein”, myyjä ojentaa sen toisiksi vaaleimman minulle. Että se siitä palvelusta. Oiskohan sitä voinut vielä varmuustestata iholleni? Missä ovat kivat näytteet muista meikeistä? Shiseidon tiskillä taas odottaa ihan yli-innokas myyjä joka ensin kehuttuaan siveltimen maasta taivaisiin yrittää saada minut ostamaan kaiken muunkin kyseiseltä merkiltä. Mitään ilmaista kivaa ei kuitenkaan heru tälläkään kertaa. Seuraavalla kerralla siis minkkiturkki niskaan!

Tästä Chanelin Teint Innocence -meikkivoiteesta olen kuullut paljon hyvää, ja nimenomaan tästä voidemaisesta koostumuksesta. Tänään kokeilin sekä meikkivoidetta että sivellintä ja tykkään kyllä hurjasti molemmista! Meikkivoide ei ole mitenkään superpeittävä, joten peitevoidetta kyllä vaatii minulla lisäksi. Ja sävy on mulle sopiva, vaikka vähän etukäteen pelkäsin, kun ei myyjä mitenkään sitä testannut. Ihanuus-sivellin on just niin hyvä kuin olen kuullutkin, joskin tuli vähän se fiilis, että se voisi olla vähän isompikin…Päälle heitin vielä LilyLolon translucent-puuteria ja hyvä tuli. Olin itse asiassa todella tyytyväinen lopputulokseen ja meikki näyttää vielä nyt illallakin hyvältä.

Yläkuvassa näkyy myös ostamani IsaDoran ripsiväri (Wigwham), jonka olen kokenut hyväksi aiemminkin. IsaDoralla muuten taitaa olla tällä hetkellä lemppareimmat ripsarit…Nyt käytössä IsaDoran Big Bold Mascara, joka on todella hyvä sekin.

Oisko jotain sanottavaa, onko kokemuksia näistä? Nyt mun muuten on pakko ostaa sellanen Marseille-saippua, en raaski uutta sivellintä pestä millä tahansa saippualla!

18 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  kyllä noilla hinnoilla pitäisi kunnollista palveluakin saada, muutenhan se on ihan sama siiten tilata netistä kaikki jos ei edes sävyä testata paikan päällä…

  1. Joo no toki oisin voinut pyytää myyjää tarkemmin testaamaan mutta joo, kyllä se sävy vaikutti aika selkeesti parhaimmalta omaankin silmään ja ehkä myyjä sitten tiesi, että iholla se ei juurikaan muutu? Ja eihän se tosiaan muuttunutkaan, vaan sopiva on.

 2. Mulla kiinnostais tuo Wigwam-ripsari kans. Tai oikeestaan ois kiva kokeilla melkeinpä kaikkia Isadoran, kun nyt niin tuohon big boldiin rakastuin. Pitäs kai oikeesti käyttää osa ripsareista loppuun, ennen kun haalin lisää testailtavia.

  1. Joo molemmat on hyviä! 🙂

 3. Mohn says: Vastaa

  Mulla on toi Chanelin meikkivoide. Se on jo toinen, tykkään todella, todella paljon. En vain ole käyttänyt viime aikoina kun on noi mineraalit olleet niin tapetilla. Lisäksi mun sävyni on liian tumma. ;-( Ostin ensimmäiseni laivalta joskus kesäaikaan muutama vuosi sitten ja myyjä sen ihan mulle mätsäytti mutta niin se vaan oli vähän turhan kellertävä. ;-( Mulla on kesällä pisamia ja kaippa se myyjä jotenkin ajatteli sitten sen tummuusasteen sopivan niihin pisamiin. Käytin sen kylläkin loppuun koska kesällä se oli ihan suht käutettävä sävy.

  Toisen sain siskoltani joka ihastui siihen kokeiltuaan multa mutta huonon valikoiman takia (osti myös laivalta omansa) päätyi (muutaman lasillisen siivittämänä) valitsemaan saman sävyn kuin mikä mullakin oli ja antoi sen siten mulle kun totesi hetken kokeiltuaan, että ei se olekaan ihan nappi sävy hänelle.

  Nyttemmin olen alkanut epäilemään, että sävy olisi kuitenkin eri koska se on niin kauhean tumma. Mulla on ollut kuvia odottamassa julkaisua mutten ole vielä rohkaistunut niitä julkaisemaan koska sävy ei selkeästi istu mun nassuuni. En tietenkään muista sen ensimämäiseni sävyä, pitäisi kaivaa se purkki jostain (joopa joo, en ole heittänyt sitä roskiin – eikös noi ole sitäpaitsi täytettäviäkin…), että voisin tarkistaa.

  Mutta kerrassaan aivan ihanaakin ihanampi meikkivoide! Ehkäpä kirjoitan kuitenkin arvion vaikken nassukuvia julkaisisikaan koska itse tuote on vaan niin ihana.

  Saitpas todella huonoa palvelua! Mua sitten jurppii tuo, että jos ei ole sitä saakelin minkkiturkkia niin palvelu on tuolla tasolla. Muutenkin ärsyttää joidenkin myyjien asenne rahaan ja rahaisaan/rahattomaan ulkonäköön. Ihan kuin se vähän rupusemman ja köyhemmän raha olisi jotenkin vastenmielisempää kuin raatoja niskassaan kiikuttavien rikkaampien. Puhumattakaan ikärasismista mitä jotkut myyjät harrastavat.

  No, onneksi on myös niitä ihania ja avuliaita ja tasa-arvoa kannattavia, fiksuja myyjiä! 🙂

  1. Joo mäkin mineraalihurahdin mutta nyt oon vetänyt ihan vähän takas. 😀 Mikäs se sun sävy sitten on?

  2. Mohn says: Vastaa

   No piti tarkistaa ja kyllä se niin taitaa olla, että se ensimmäinenkin oli tätä sävyä eli mun rasiassa lukee 20 Clair – Cameo Intensity 1.0. En tiedä onko tuota vaaleampia edes, yritin netistä löytää mutta huonoin tuloksin. Toki toi mun on jo aika iäkäs että tiedä sitten olisko ajan myötä tummunut. Ei se kyllä muuten ole osoittanut mitään ikääntymisen merkkejä. Rasiassa toki sanotaan, että säilyy avaamisen jälkeen vain 12 kk mutta, mutta…

  3. No voi kökkö, toi on tyhmää jos sävy ei käykään. 🙁 Sitä pelkäsin itsekin, mutta onneks turhaan. Jos ois ollutkin iholla liian tumma niin olisin kyllä käynyt valittamassa! 😀 Mun mielestä tämä oli toisiks vaalein sävy, muistaakseni näitä on yhteensä 6 ja tätä ennen on tosiaan yks vaaleempi.

   Niin ja lisäks kaupassa sävy voi näyttääkin ihan hyvältä, mitä se ei sitten ”kunnon valossa” olekaan.

 4. Minullakin on tuo Shiseidon meikkivoidesivellin, ja olen aivan rakastunut siihen! Aluksi minustakin tuntui, että se on liian pieni, mutta nyt olen vasta tajunnut, että sehän on nimenomaan kätevä. Kun käytin pitkästä aikaa sen jälkeen MACin meikkivoidesivellintä, jota ennen pidin ihan hyvänä, se tuntui Shiseidoon verrattuna aivan jättimäiseltä monsterilta ja kovalta kuin mikä. Suosittelen siis tuota Shiseidoa lämpimästi! 🙂

  1. Joo, ehkä noiden mineraalikabukien jälkeen tuntuu vaan, että on turhan pieni vaikka onhan se kyllä kätevä, myönnän!

 5. Ensin meinasin sanoa, että noilla hinnoilla pitäis saada hyvää palvelua. Mutta sitten muistin, että hyvää palvelua pitäis saada aina. No matter the price. Meni sitten Stockalle ostaman miljardin maksavan turkiksen tai tiimarista kynän. Mua ottaa huono palvelu niin tajuttomasti päähän, olisin varmaan stockalla mennyt valittamaan, på svenska öff kårrs HÖHÖ

  1. Heh, nojoo, en mä tota niin vakavasti ottanut, huvituin vaan. Ei mulle nyt ehkä tullut täysin semmonen olo, että en saanut palvelua koska en ollut pukeutunut kalliisti (ja hei oli mulla päällä sentäs 200 euron villakangastakki!), olin vaan ehkä niin varma siitä, mitä aion ostaa, että jäi ne myyntipuheet myyjällä vähemmälle 😛 Ja ehkä nuoremmat ei sit niin tarvitsekaan opastusta…? Tai no pöh, alan olee kyl ikivanha.

 6. Nova says: Vastaa

  Argh, alkoipa ärsyttämään tuo myyjä. Ja ei tuo liian innokaskaan myyjä kuulosta mukavalta… Tuli mieleen et nouseekohan joillekin kalliiden kosmetiikkamerkkien myyjien päähän sitten se kuuluisa pissi, ’mä kun tässä myyn peräti tsäneliä niin mulla on varaa valita ketä palvelen kunnolla ja ketä en..’ =D

  1. Joo jotain tosta väliltä ois ihan hyvä. 😛 Mutta kuten edellä kommenttiin kommentoin, ei se nyt ihan syrjinnältä tuntunut kuitenkaan. 🙂

 7. Piia says: Vastaa

  Itselläni on kova ongelma hyvän ripsarin löytämisessä, joten osaatko sanoa pidentääkö tuo IdaDoran ripsari ripsiä hyvin? 🙂 Oma lemppariripsari Lumenen Star Effect lopetettiin, ja oon ihan pulassa näiden mun tynkäripsien kanssa! 😮

  1. No tässä on ainakin kuvamatskua tuosta IsaDoran Big Boldista: http://asetonihuuruja.wordpress.com/2012/02/20/nyt-on-kokoa-ripsivarissa/

   Tuo WigWham hieman ”liiskaa” ripsiä yhteen, tosin ei niin pahasti kuin mitä joskus niissä mainoksissa oli…mutta mun mielestä positiivisella tavalla. 🙂 Mun mielestä nää molemmat maskarat tuo enemmänkin paksuutta, kuin pituutta. Mulla kun on ton neuLashin ”takia” nyt pitkät ripset mutta sitäkin ohuemmat, eli paksuus on mulle nyt valttia.

 8. Minä tunnustaudun Stockmann-allergikoksi! En ole koskaan oppinut asioimaan siellä ilman ahdistusta, ihan sama mikä osasto on kyseessä ;D

  Häitä varten halusin muka vähän paremman ”meikinkorjaussarjan” (huulipuna, puuteri jne) ja marssin Stokkalle, josta sainkin hyvää palvelua ja testimeikin huuliin opastuksineen. Olisin lisäksi ostanut Lumenelta sellaisen red neutralizer-peitevoidehässäkän, mutta myyjä vain esitteli vastaavaa (ja tietysti paljon kalliimpaa) Cliniquen tuotetta, jonka sitten ostinkin. Ei olisi kannattanut, halvempi Lumene toimi paljon paremmin… Mietin vain itsekseni että miksi heillä on Lumenea myynnissä jos eivät kerran halua sitä myydä vaikka asiakas tietää mitä haluaa?

  IsaDoran ripsareihin en ole tutustunut…

  1. Joo, onhan se ahdistavaa tuommoinen tuputus, mitä kyllä varmasti osuu Stockalla eteen. Ei siellä oikeen rauhassa voi vaan kosmetiikkaa katsella. 🙁 Harvemmin siis menenkään vaan muuten vaan kiertelemään, vaan pitää olla selkeä ostoslista hyppysissä.

Vastaa