Ajatustenlukua

BrowSatin

Mä VIHAAN kulmien meikkaamista! En osaa ja se on vaan niin tylsää ja kerta kaikkiaan ärsyttävää, mun joka aamuinen harmistus! Käytän välillä kynää, välillä geeliä, välillä puuterimaista väriä kulmakarvoihini ihan fiiliksen ja kaiken mukaan. Olen aina miettinyt, että tarttisin kynän, jolla sais sekä muotoiltua että väritettyä kulmat paremmin ja nopeammin (tai siis vielä mieluummin tietenkin tarttisin jonkun loitsun, jolla voisin aamuisin taikoa värit kulmiini). Geelillä tulee liian helposti liian julma lopputulos, puuterimaisella taas kulmien alaosan rajaaminen on ärsyttävää ja sotkevaa, kynällä taas värittäminen on vaivalloista.

Mutta nyt, Maybelline on lukenut mun ajatuksia!!! Tiedän toki, että meitä täällä koko ajan vakoillaan muutenkin, mutta tämä on jo suorastaan törkeää, mennä nyt mun pään sisälle. Kivaa tästä tekee kuitenkin sen, että viimeinkin siis markkinoilla on se, jota olen jo pitkään kaivannut: kulmakynä, jonka toisella päällä piirtää viivaa ja toisella värittää!

Maybelline Brow Satin

Maybellinen Brow Satin -kynän toisessa päässä on siis tällainen ohuempi, tarkempaan kulmien rajaamiseen soveltuva ulos kierrettävä kynä. Aika samanlainen, joskaan ei valitettavasti ihan yhtä pigmenttinen kuin Anastasian vastaavassa. Tällä on kuitenkin helppo muotoilla ja rajata kulmakarvat.

Maybelline Brow Satin

Toisessa päässä taas on pehmeä, puuterimainen pää, jolla voi sitten värittää kaikki aukkokohdat kulmakarvustossaan. Tätä saa kyllä hieman ”jynssätä” aukkoihin, joten mitään kamalan suurta ylivärittämisen elikkäs julmuuden vaaraa ei ole.

Ja onhan tää kätevä! Vielä kun sais jotenkin kolmannen pään tähän, jossa olis harja. Ja olis tässä kyllä vielä vähän kehittämistä värin kanssa, sais tarttua paremmin.

Hintaa tällä kynällä on n. 7-8 euroa ja sävyjä on kaksi. Melko uudesta tapauksesta on kyse, sillä esim. Kickseissä tätä ei vielä ollut ainakaan viikko sitten lainkaan, omani ostin Kampin Anttilasta.

Brow Satin

Mitäpä tuumaatte tästä, aika nerokas, vai mitä? Millä te fiksaatte kulmat kuntoon? Kynä, geeli vai puuteri?

28 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Nyt olet asian ytimessä! 8) Sulla sentään on kulmakarvoja mitä meikata.
  Noh on mullakin, harvakseltaan ja täysin värittömiä. Siinä kun yrität väkertää kulmat, hah!
  Eri paria, eri kohdissa, eri paksuiset, eri suuntaan ja kuin eri päästä. Mut hei, joka päivä taatusti erilainen kombinaatio! 😀
  PS. Ihana kisu. <3

  1. Salla says: Vastaa

   Putosin. Ihan sama juttu täällä! Joka päivä on uusi mahdollisuus :´D

   1. :’D

  2. On joo karvoja, mutta on myös koloja. Eli todellakin meikkaan kulmat aina, muuten olis jotenkin outo naama. Oon kyllä yrittänyt käyttää ihan pelkkää värillistä kulmageeliä, mutta ei se vaan riitä. Ärsytys! Mut siis, mullakin tuntuu olevan joko hyvä, kohtalainen tai huono kulmakarvapäivä. :/

 2. Kynä meni vähän ohi kun ihastelin vain ihanaa Almuskaa <3 mikä puuhka-häntä <3

  ps. tuo kynä on varmaan just passeli sun karvastolle. Mulla on niin ohuet ja läpinäkyvät että tuo jynssäämispää saisi vain sotkua aikaan 🙂

  1. En ees pakottanut Almaa avustamaan, ihan omatoimisesti tunki kuviin. 😛

 3. Janica says: Vastaa

  Ooh, tämähän on mielenkiintoinen uutuus! Mutta totta, harja olisi hyvä lisä tähän kynään. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tätä kynää. Kohta loppuu nykyinen kulmakynä niin on hyvä syy ostaa uusi tässä lähiaikoina 🙂 Alma on oikein suloinen kuvausassistentti <3

  1. Joo, semmonen pulloharjamainen harja! Just vaik korkkiin!

 4. Linda says: Vastaa

  Mäkin vihaan! Ihan kamalaa touhua!!

  Pitääkin tsekata josko tosta vaaleampi sävy ei ole punertava – kuulostaa muuten nimittäin tosi lupaavalta! 🙂

  1. RASITTAVAA touhua. Joka-aamuinen pakkotoimenpide.

   Mun mielestä se vaaleinkaan ei ollut yhtään punertava!

 5. Vaikuttaa tosi kätevältä! Mä itse käytän Anastasiaa: Brow Wizillä vedän alaosan ja Dip Browlla loput 🙂

  1. Ah, sä jaksat! Mulla se Brow Wiz loppui, se oli kyllä hyvä. Parempi pigmentti kun tässä Maybellinen. Dip Brow on käytössä myös, siis varmaan koko loppuelämän, kun eihän se purkki ikinä lopu. :’D

 6. Vaikuttaa hyvältä! Mua kiinnostaisi se toinen Maybellinen uutuus, joka oli nimeltään Brow Pomada, eli sellainen paksu kynä 🙂

  1. Mä kattelin hei sitäkin! Vaikutti myös kiinnostavalta!

 7. Lullah says: Vastaa

  Tuohon sais näppärästi korkkiin harjan kiinni! Itse olen pitänyt siitä harjasta, mikä Lumenella ainakin enne oli, mutta toimisi varmaan semmoinen pulloharja mallinen myös tuohon kierrettävän pään korkin päähän ja sille vielä korkki. tietysti tosi jämäkät korkit, ettei putoa harjatessa 😀

  Itse en kyllä näe omassa meikkipussissa tarvetta tälle. Sen verran vähillä kynän vedoilla selviän kulmistani.

  1. Niinpä, korkkiin nimenomaan! Ja tykkään kans pulloharjoista enemmän kulmien kanssa. Mut toi on just ongelma, et jos siinä on joku möhkäle vielä kii korkissa, niin se ei oikeen tuppaa pysymään (joulukalenterista kun tuli just semmonen niin ei se korkki pysy kii 🙁 )

 8. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tapaukselta!! Voisi ehkä jopa joskus ostaa kokeiluun :).
  Itselläni on nyt käytössä Anastasia Beverly Hillsin Brow Pro Palette, jossa on 11kpl puuteri-duoja ja primer, sekä Oriflamen Brow kit, jossa on 2 puuteri-sävyä ja vaha. Sitten on myös Lumenen vaalea värillinen vaha, joka on myös kiva!
  Kyniä oon myös käyttänyt välillä, mutta kun mulla on oikea silmä lähes sokea, niin en näe sitten oikeaa kulmaa muotoilla kunnolla, joten en sitten viitsi mitään ”tarkkuus”piirtelyä alkaa tekemään, koska kulmista tulisi erilaiset :/. Tämän takia en viitsi kovin myöskään nyppiä niitä, kun en oikeasta kulmasta niitä hajakarvoja näe.
  Siksi nuo puuteriset on mulle parhaimpia, kun niillä saa väriä kuitenkin kulmiin, eikä kovin tarkkaan tarvi lisätä :).

  1. 11 kpl??? Siis eri sävyjä? Mitä?

    1. Ahaa, tollasesta en tiennytkään! Mutta toi on vähän hassu, koska yleensä kulmat vaatii sen yhden täydellisen sävyn. 😀 Mitä tekee noin monella??

     1. Mä oon käyttäny ihan mielihalujen mukaan kaikkia sävyjä :D. Välillä vaan sekoitellu useampia sekaisin :).
      No totuus oli se, etten ois heti osannu päättää omaa sävyä, niin ois kuitenkin tullut useampi ostettua, niin tuon paletin ostamalla sai jo muutaman duon ns. ilmaiseksi kuin mitä yksittäin ostettua :D.
      Ja jos hiusväri muuttuu paljon, niin ei tarvi senkään takia alkaa uusia ostamaan.
      No syvin totuus oli ehkä kuitenkin se, että mä vaan halusin ton koko paletin :’D. Ei tarvi ostaa enää koskaan kulmille väriä, kun tuo kestää loppuelämän.
      Ja pystyyhän nuita käyttämään tarvittaessa vaikka luomiväreinäkin :).

      1. Jaa. 😀 Mulla on niin tummat kulmat, että jos vaihtaisin väriä niin nää pitäis sit värjätä. Tai siis poistaa väriä. 😛 Toki voin käyttää vähän vaaleempia ja tummempia sävyjä, mut ei niillä ihan hirveesti eroa voi kuiteskaan olla.

 9. Salka says: Vastaa

  Vaikuttaapa mielenkiintoiselta tuotteelta! Itse en aiemmin juurikaan ollut kulmien meikaamisen fani, mutta nykyään kyllä tykkään meikata ne. Käytän ihan kulmakynän sekä jauhemaisen kulmavärin yhdistelmä tekniikkaa 🙂 Ei ne identtiset kaksoset oo, mutta kaksoset nyt kuitenkin 😀

  1. Mä en oo ikinä tykänny!! Ja nykyään jotenkin ihan superinhokki.

 10. Myy says: Vastaa

  Kulmien meikkaaminen on se ärsyttävä välivaihe meikkipohjan ja silmämeikin välissä. 😀

  1. Niinpä! Paitsi et mä yleensä käytän vaan ripsaria silmiin 🙂

 11. Anni says: Vastaa

  Tämä tuli joskus viime kesänä, jolloin heti tartuin tuotteeseen ja tästä tuli ehdoton suosikkini 😀 Juuri tuon vahamaisen pään takia joka on kiva markettiversio juuri näistä selektiivisistä kulmatuotteista 🙂 itselläni se vaalea versio ja ei punerra yhtään.

  1. Siis tuliko tää markkinoille viime kesänä???? 😀 Miten mä luulin, että tää oli joku uutuus? 😀 Miten multa on menny ihan ohi???

Vastaa