Superpehmeetä

Blogini kävijätilastoja ihan vaan sivusilmällä vilkuilleena voin kertoa, että pätevät kosmetiikkaesittelyni eivät todellakaan ole sieltä suosituimmasta päästä. Siitä huolimatta niitä teen, hähä. Lukekoon ken haluaa.

Haluan kertoa teille nyt seuraavaa: Olen Clinique-herännyt. Sain nimittäin jokunen kuukausi takaperin töistä Cliniquen Moisture surge intense -kosteusvoiteen ja vaikka vannon apteekin hajuttomien ja mauttomien kasvokosteusvoiteiden nimeen, päätin antaa tälle tilaisuuden. Ja hyvä että annoin, koska tätä pehmeämpää ja ihanampaa kosteusvoidetta pärställeen on varmasti ihan hemmetin vaikeeta löytää. Tuoksukin on miellyttävä. Mitenkään riittoisaa tämä ei ole, vaan voidetta tulee helposti lääpittyä naamalleen aika paljon kerrallaan. Ja koska Cliniquen tuotteet ovat rahapussilleni aivan liian hintavia, en usko ostavani niitä ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Sääli. Ei ehkä olisi pitänyt alunperinkään kokeilla, tätä voidetta tulee nimittäin sen loputtua ikävä.

Paitsi että uutta purkkia All about eyes -silmänympärysvoidetta liian nopeasti loppuneen, hieman normaalia pienemmän näytepurkin tilalle menin kyllä Kicksistä katselemaan, mutta HEI HALOO, melkeen 50 euroa pienestä purkista! Ja sama homma, tämäkin kuluu jotenkin tosi vikkelään, vaikka miten yrittää käyttää mahdollisimman vähän. On silti ehdottomasti paras silmänympärysvoide, mitä maa päällään kantaa. Niin pehmeetä, niin täydellistä, rakastan.

Huoh.

Mitä Clinique sanoo teille? Entäs tuo uusimman Tatlerin kansi?

28 Comment

 1. Nanna says: Vastaa

  oi mie rakastan kans cliniquen tuotteita <3
  noi silmänympärysmömmöt on tosiaa taivaallisen pehmeitä, mutta en oo raaskinut ostaa sitä.
  toivon aina muita tuotteita ostaessa että myyjä pistää testerin taas messiin 😉

  1. Niinpä! 😀

 2. Clinigue tietysti tuttu,muttei kovinkaan ostettu,ei rahamassi anna myöde.

  Tatlerin kansi on suorastaan majesteetillinen,liekö siinä Lissun oman hurtta =)

  1. Mä suorastaan yllätyin, että se on niin kallis merkki…vai liekö nykyinen rahatilanteeni vaikuttanut asiaan, heh.

 3. Mohn says: Vastaa

  Mulla on All About Eyes’ista 5 ml näytetuubi ja se kyllä on ihanan tuntuista! Ja tuoksuu mielestäni ihanalle! Ja on todella törkeän sikakallista. ;-( En varmasti tule koskaan ostamaan normihinnalla (paitsi sitten kun saan sen lottovoiton).

  En mä tosta kannesta osaa muuta mieltä olla kuin että olen aina tykännyt welsh corgeista, ne on jotenkin symppiksen näköisiä. En ole tosin henkilökohtaisesti tuntenut yhtäkään.

  1. Joo mä en raaskinut ostaa sitä edes 20 prossan alekupongin kera! 😀

 4. Nina says: Vastaa

  Koin Clinique-herätyksen muutama kuukausi sitten taltuttaessani näppyjä sillä kuuluisalla kasvovedellä, joka on kyllä melkoista tököttiä. Puhdisti polven haavankin reissussa näppärästi. Tuli hamstrattua reissusta Cliniqueta ja nyt kaduttaa, etten ostanut enempää niitä. Ne ei makseneet New Yorkissa juuri mitään Suomen hintoihin verrattuna. Ehkä noin kolmasosan euroiksi muutettuna verrattuna meidän hintoihin.

  Lehden kansi on aivan ihana ! Kotoa löytyy yksi welsh corgi pembroke ja yksi welsh corgi cardigan. Aikoinaan mulla oli kaksi pemua ja kun ulkoilutin niitä, niin yks mummo tuli selittään, että Elisabathillakin on noita. Jäin miettimään, että ei kai se mummo luule, että tunnen sen kaiffareita… Hetki meni ja hoksasin mummon puhuvan vain tuttavalliseen sävyyn kuningattaresta 🙂

  1. Eli seuraavaks alan säästämään Nykin matkaan… 😛 Vois kyl muutenkin! 😀

   Hassu matalajalkarotu. 🙂

  2. Ai niin. Mä en niistä puhdistusaineista oo ihan hirveesti pitänyt, on ollut muutamia joskus. Liian voimakkaita mun iholle. 🙁

 5. Mulla kesti toi silmänympärysvoide todella kauan. Mutta se johtuukin siitä, että mun dementia iskee aika usein kun on kyse silmänympärysvoiteista.. Muuten oon tykännyt Cliniquen voteista. Mutta Estée Lauder on kyllä aavistuksen kivempi. Sisko toi mulle jenkeistä muutaman ”tosi halvlla” mutta muuten ostan kaikki tuollaiset tuotteet Tax Freesta (jos oon saannut verorahoja tai muuta vastaavaa jättisummaa tilille)

  1. Mutta mä oonkin samanlainen voiteiden kanssa, kun suihkugeelin – todella säästeliäs 😛

  2. Mä taas en! 😀

 6. nea says: Vastaa

  Pidän paljon Cliniquen tuotteista. Uusimpana meikinpuhdistus ”balm” – ihana. Noita ylläolevia en tunne, mutta varmasti päteviä. Toki saattaa fiiliksiin vaikuttaa että hinta on ”kohdillaan”, tulee luksus-fiilis 🙂

  1. Totta tuokin. Oon kuitenkin ite vähän tottuneempi ns.luksuskosmetiikkaan, että tiedän hyvin, että sielläkin on tosi paskoja tuotteita. 😛

 7. Kisu says: Vastaa

  Sulan koirien edessä (mikä on ikävää jos lähimailla oleva omistaja on susiruma). Eiköhän muut ole jo vieneet lainini noista tuotteista.

  1. 😀

 8. Cliniquelta olen käyttänyt sellaista punaisuudenpoistovoidetta (arvaa muistanko nimeä, ei tainnut olla ihan perus red neutralizer…). Myyjäneiti/-rouva sitä niin kehui ja näytti ” in action” kädenselkämyksellä, sorruin sitten siihen vaikka olin ostamassa Lumenen vastaavaa purkkia. Täytyy sanoa, että mieluummin valitsen jatkossa Lumenea, hintalaatusuhteeltaan paljon parempi ainakin tämän tuotteen kohdalla!

  1. Mulla on samaa, redness solutions. 🙂 Sen jopa ostin aikoinaan, en tiedä, onko elossa enää.

  2. Tai ehkä just toisinpäin, eli elääkö se nykyään. 😉

 9. Nina says: Vastaa

  Ah, Cliniquen Anti Blemish -sarjan löydettyäni en suostu muita enää käyttämään. Se palakasvosaippua on täydellinen, ja vaikka se maksaakin vajaan kolme kymppiä, väittäisin että haukkuu hintansa, koska se kestää päivittäisessä käytössä yli vuoden. Ja kasvovesikin on huippu, vaikka onkin aika stydiä tavaraa. Kipristelee iholla ihanasti, tulee TODELLA puhdas tunne. Kasvovoide puolestaan on jäänyt viime aikoina hankkimatta, koska se on ehkä aika kallis (n. 30e) siihen nähden miten paljon sitä menee.

  Noiden lisäksi mulla on Exfoliating Scrub-kuorintavoide, joka on myös ihan super.

  Summa summarum: tykkään! Vaikka ihan kaikkea en raaskikaan ostella, on noilla sen verran hintaa täällä Suomessa.

  1. Mulle se kasvovesi tosiaan liian stydiä. 🙁 Kuivui iho ihan hurjasti siitä.

   Mullakin on toi kuorintavoide ja huomasin omistavani muuten jonkun Cliniquen avaamattoman puuterinkin…

 10. Epe says: Vastaa

  Cliniquesta ei haisuakaan, mutta oishan tuossa Tatlerin kannessa voinu olla vaikka ees Reiska… Joo, on koiratkin ok mutta tuo kruunu on jotenkin enemmän Reiskalle tehty 😀

  1. No tietty Reiska ois ollu huomattavasti parempi vaihtoehto. 😀

 11. Elisa says: Vastaa

  Cliniqueta saa laivalta reeeilusti halvemmalla kuin maista, alennusta on muistaakseni enemmän kuin perus-aaälvee. Harmittaa kyllä, kun monet tuotteet on täällä Suomessa niin kalliita, ulkomailta saa samoja merkkejä heti halvemmalla :/ Mua on houkuttanut ostaa Cliniquen meikkipuuteri koska siitä olen kuullut paljon kehuja, mut tarvii varmaan laivareissulle lähteä ennen kuin sen saan.

  1. No en käy laivalla! 😛

  2. Ja joo, Suomessa on kaikki kyllä ihan helkkarin kallista…

 12. Juurikin nuo Moisture Surge Intense ja All About Eyes on aivan mahtavia! Erityisesti tuo Moisture Surge, mulla on pintakuiva sekaiho enkä ole tätä ennen löytänyt voidetta joka ei rasvoittaisi mutta kosteuttaisi tarpeeksi. Tämän kanssa olin ensimmäistä kertaa elämässäni siloposkinen jopa pahimmilla talvipakkasilla. 🙂 Nyt on molemmat putelit loppu, odotan parin viikon päässä siintävää työreissua jolloin pääsen shoppailemaan näitä lentokentältä.

  Tatlerin kannesta olen Epen kanssa samaa mieltä, kruunu kuuluisi ennemmin Reiskan, tai edes jonkun kissan, päähän. 😀

  1. Mulla on sama, pintakuiva sekaiho. Tai no, saa nähdä mikä tää nyt Roan loputtua (pari kk sitten) tulee olemaan. 😛

Vastaa