Kaikista kasvoista, käsistä, rasvoista

Tässä nyt likat (ja etenkin Mariseni) tulee se RASVAPOSTAUS. Eli jatkoa lempparikosmetiikalleni. Onpa muuten hauskaa, että lukijoistani jotkut ovat jopa tykänneet näistä postauksista, en siis ihan turhaan kökkinyt pihalla näitä kuvailemassa.

Etenkin mitä kosteusvoiteisiin tulee, olen erittäinkin halpiksesta diggaava tyyppi. Paras kasvojen kosteuttaja on Nivea Soft, ja sitä saa ihan lähimarketista helekutin halvalla. Ja purkki kestää ahkerammallakin käytöllä kauan. Ja tällä tietenkin voi rasvailla myös koko vartalon läpi. Käytän tätä kasvoille niin aamuisin meikin alle kuin iltaisin puhdistuksen jälkeen.

Kuiville käsille sen sijaan pelastus on Aqualan Oil, apteekista. Ja se on tosiaan ihan öljyä ja erittäin valuvaa sellaista. Talvisin mulla kädet kuivuu monesti ihan haavoille asti, ja tämä on sitten se, millä niistä (haavoista) pääsee eroon.

Kasvovoiteena käytän Nivean lisäksi myös LV:ta. Aiemmin tätä sai näpsäkämmässä purkissa ja kun ne yhtäkkiä simsalabim katosivat kauppojen hyllyiltä, hätäännyin sen verran, että pistin tiedustelun menemään Bernerille (tosin kukaan ei koskaan vastannut). Myöhemmin tämä kuitenkin palasi valikoimaan uudistetuin purnukoin. Sisältö on kuitenkin onneksi samaa. Nivea Softia ja tätä voisi perustella samoin sanoin: ihoystävällinen ja kosteuttava. Ei ärsytä myöskään silmiä, mitä mulla monet kosteusvoiteet helposti tekee. Todella peruskamaa, mutta siitä pidän.
Ja jottei tää nyt menis ihan parin euron nössöilyksi, niin esittelen tuotteen, jonka hinta on ”hieman” korkeampi. Työni kautta löydetty Shiseidon Future Solution LX silmänympärysvoide. Sopii myös huulille, mutta koska hinta on suolaiset noin 130 euroa (ääääääk!), en ehkä IHAN lähmi tätä huulilleni kuitenkaan. Silmänympärysvoiteena on kuitenkin aika unelma: kosteuttaa ja tekee samalla melkoisen kivan valoa heijastavan efektin, joka peittää ainakin osan tummista silmänalusista. Tuntuu ja tuoksuu miellyttävältä. Ja todella riittoisaa!
Ja sitten taas tämä, jota oon jo hehkuttanut täällä jo pariin otteeseen. PARAS HUULIRASVA. Ja nyt tätä saa taas Stockaltakin. Todella kallis kyllä huulirasvaksi, olikos se nyt 12 euroa? Mutta tätäkään ei ihan hetkessä kuluta loppuun, paitsi ehkä minä, ikuinen huulirasva-addikti. Tuo myös lievää punaa huulille. Omasta mielestäni tuoksuu (ja maistuu!) hyvältä, mutta nämähän ovat makuasioita. 😉
Käsirasvoista paras on Odd Mollyn ”my hands love me”. Ja niin totisesti rakastaakin tämän levittämisen jälkeen. Imeytyy suht nopeasti ja tekee ihosta kyllä ihan pirun hyväntuntuisen! Tämä tuubi löytyy töistä ja yritän silloin tällöin muistaa sitä käyttääkin. Odd Mollyn kosmetiikkaa myy mm. Stockmann.
Ja ei. En tosiaankaan usko mihinkään selluliittivoiteisiin. Ne ovat ihan kosteusvoiteita siinä missä muutkin. Tätä yllä olevaa, Clarinsin High Definition Body Liftiä, olen kuitenkin onnistunut kuluttamaan jo ainakin viisi pulloa. En todellakaan ole huomannut mitään eroa selluliittiin tms. liittyen, mutta voidetta on älyttömän kiva levittää ja se viilentää ihon hauskasti, erityisesti helteellä aikas hyvä.

Tässä nämä. Tulossa joskus vielä loput kamat, ainaskin putsarit ja hajuvedet. Mutta oisko näistä jotain sanottavaa? Onko teillä kenties jotain samoja lemppareita?

5 Comment

 1. Mä tykkään tosi paljon nuista sun kuvista, tosi kivoja kuvakulmia ym.
  Itellä tulee todella tylsiä, kun täällä kämpässä ainoat hyvän valon paikat ovat keittiön tai makkarin pöydät ikkunan edessä :/. Parvekkeellekaan en tarkene enää mennä mitään kuvaamaan :D.
  Onneksi tuo meidän penska tulee välillä tuotekuvia piristämään :D.

  Mutta niin, mitään nuista en ole yllättäen päässyt kokeilemaan ja leuka loksahti auki ton silmänympärysvoiteen hinnan lukiessani :D.
  Omat kalleimmat tuotteet kun ovat maksaneet about 30e/kpl ja tarpeeksi hampaita kiristellyt senkin kanssa :D.
  Yli 100e en oo koskaan käyttänyt YHTEEN tuotteeseen (ja siitähän ei sitten puhuta, että Lushin Citykäytävän liikkeessä tuli viime syksynä tuhlattua tuo summa kassilliseen tuotteisiin…), enkä usko että voisin käyttääkään, niin paljon kuin kosmetiikasta tykkäänkin :D. Tosin Diorin viisikot on alkanut himottamaan itseäni sen verran, kun Ostolakossa-blogia lukenut, että sellaiseen voisinkin ehkä tuhlata :D…

 2. Mäkään en voi kuvata kotona oikeasti mitään, meillä on niin pimeä asunto. Pitää siis ulkona tai töissä tai jossain vierailla kuvata. 😀

  Silmänympärysvoiteen olen saanut työn kautta, ja tuskin sitä tulen jatkossa kyllä itse ostamaankaan, ainakaan tuolla hinnalla. Ehkä jossain nettikaupassa olis halvempana? Mutta on se silti suosikein kaikista, mitä olen kokeillut. Ja TODELLA riittoisaa, eli käytän monta pienempää putiloa huomattavasti nopeammin kuin tuon.

  Diorin viisikot ovat kyllä luomivärien aatelia, eli kyllä ovat tuhlaamisen arvoisia. 🙂 Tein muuten juuri yhden todella kalliin kosmetiikkaostoksen, siitä sitten lisää, kun se joskus saapuu ja pääsen kokeilemaan…! 😀

 3. Anonymous says: Vastaa

  Missä sijaitsee tuo usein ”catwalkkina” toimiva mystinen penkki? 😮

 4. Jossain Tapanilan suunnalla… 😀

 5. Varmaan voi netistä löytää halvemmalla, ainakin jos tuo hinta on se mitä Suomessa pyydetään. Paljon tuossa muuten on tavaraa? onko enempi kuin se normi 15ml?
  Työskenteletkö muuten kosmetiikan parissa? Tuli vain yhtäkkiä mieleen kysyä, toki ei ole pakko vastata :).

  Uuu, ostos-postausta odotellessa!! 😀

Vastaa