Elevenin joulukalenteri

Multa kyseltiin Instagramin puolella kovasti tästä Eleven.fi:n joulukalenterista, että mitä mieltä sisällöstä olen, siellä storyn puolella kun näitä luukkuja availin. Pakko rehellisesti myöntää, että suurin osa luukuista ei ollut ihan mun juttu. Koen tän johtuvan enimmäkseen siitä, että mulla on niin paljon kosmetiikkaa muutenkin, ns. ”peruskuluttaja” tykkäsi sisällöstä varmasti enemmän. Moni näistä oli mulle jo ennestään tuttuja tuotteita.

Mulle kolahtivat eniten Sigman matkasiveltimet, Mario Badescun tuotteet, miniripsari, Lancôme ja Sensai. BareMineralsin mattapuna oli myös kiva!

Naamioista en niin välitä (ja niitä oli monta), Clarinsin huulipuikkoja mulla on jo ennestään, Efva Attlingin koru lähinnä hämmästytti – kuinkakohan monelle ankkurikoru kolahtaa? Mutta noh, nyt kun kasasin kaikki luukut samaan syssyyn, niin olihan tää kuitenkin aika erikoinen ja kiinnostava sisältö. Ja käyttöön tulee kyllä kaikki. Myös naamiot. En siis kuitenkaan valita sisällöstä, vaikka en luukkuja availlessa niin riemusta hihkunutkaan.

Mulla tää joulukalenterien avaaminen tänä vuonna oli melkoista säheltämistä, koska vauva ja kiireiset aamut. En siis niin hirveästi ehtinyt tutkia ja fiilistellä sisältöjä ja suurin osa ehtii käyttöönkin vasta myöhemmin. Tän Elevenin kalenterin lisäksi mulla siis oli L’Occitanen ja Essencen joulukalenterit – L’Occitane oli aika samanlainen kuin viime vuonna mutta silti pidän tuotteista ja Essence oli kyllä tosi kiva, ihan positiivinen ylläri!

Mutta mitä mieltä te olitte Elevenin joulukalenterista? Mistä piditte, mistä ette? Tai olitteko tyytyväisiä omaan joulukalenteriinne?

Postaus sisältää mainoslinkin.

20 Comment

 1. En tiiä oletko lukenut mun postausta ( kiireiltäsi et varmasti ). Kivoja juttuja tuli, pääosin kalenteri ilahdutti ja toi uusia tuotteita. Osa tuotteista oli jo tuttuja, mitä vähän osasin pelätäkin. eleven ostoskassi ja rannekoru oli pettymykset, samaten pieniä näytteitä sisältävät luukut.
  Mutta kuitenkin, ilahdutti se enemmän vaikka välillä vähän valitinkin. Ostaisin kyllä ensi vuonna uudestaan kunhan sisältö on ensin luettavissa 😉

  https://charmingnails.blogspot.fi/2017/12/joulukalenterieni-luukut-18-25-ja.html

  1. Kissis says: Vastaa

   En oo ehtiny joo paljon blogeja nyt lueskella! 😀 Joo noi mininäytteet oli kyl kans vähän pettymys.

 2. A says: Vastaa

  Paskin kalenteri ikinä, eikä todellakaan arvoltaan lähelläkään 500 euroa, ei edes kalenterin hintaa 145e. En todellakaan osta uudestaan, LF:ssä pysytään.

  1. Kissis says: Vastaa

   Paha tässä vaiheessa kai vielä sanoa, mutta enköhän mäkin LF:n puoleen tänä vuonna kallistu! 🙂

 3. Itsekin juuri tänään blogiin omia fiiliksiä kalenterista avasin:
  https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/12/eleven-joulukalenterin-yhteenveto.html

  Suurin pettymys varmaankin oli se, että itse tosiaan kuvittelin kalenterin sisältävän vain kosmetiikkaa, joten tuo rannekoru ei riemunkiljahduksia aiheuttanut – varsinkaan kun suunnittelija on minulle täysin vieras eikä koru ole oikein minun makuuni (ja tietenkin se, että koru nimenomaan oli se kaikista arvokkain juttu kalenterissa)..

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, toi rannekoru oli kyllä outo. 🙁

 4. Johanna Mia Maria says: Vastaa

  Tykkäsin kyllä kosmetiikkatuotteista mitä kalenterista tuli, mutta koru oli tosi iso pettymys! Minulla on yksi Efva Attlingin rannekoru ja se on lempparini, joten odotin, että viimeisestä luukusta tulisi joku tosi ihana koru. Attlingin korut ovat mielestäni aika siroja ja yksinkertaisia, joten siinä mielessä monia miellyttäviä, mutta tämä kyseinen koru ainakin googlen mukaan olisi unisex. Ööh, miksi ihmeessä?! Ymmärrän kyllä, että kosmetiikka ei ole vain naisille, mutta kuitenkin suurin osa ko. kalenterin ostaneista on naisia, joten sen perusteella olisi olettanut saavansa naisten korun! Prkl!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, omituinen valinta tommonen ankkurikoru. 🙁

 5. Saaga says: Vastaa

  Minulle kalenterissa oli joitakin mielenkiintoisia tuotteita, esimerkiksi iloinen yllätys oli YSL:n tuoksu, johon tykästyin vastoin ennakko-odotuksiani. Mutta rehellisyyden nimissä oli sellaisia luukkuja myös, joista en kyllä tykännyt yhtään. Uskon, että tilanteen olisi vielä pelastanut se, jos viimeisistä luukuista olisi tullut jotakin ihanaa, ylellistä, vaikkapa – no sitä kosmetiikkaa, jonka vuoksi kalenteri on ostettu. Koru ei kolahtanut sitten yhtään, eikä sitä tunnu saavan edes jälleenmyytyä :/

  Kirjoitin myös omia kokemuksia kalenterista pariin postaukseen: https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/2017/12/

  1. Kissis says: Vastaa

   Mäkin odotin vikoilta luukuilta paljon! 😀

 6. Tuuli ? says: Vastaa

  Aika pökäle oli kalenteri 🙁 Mä olin itse aika lapsellinen ku kuvittelin liikoja. Mut ylellisin kalenteri mitä mullon koskaan ollu, on ollu Look Fantasticin Beauty Calendar. Ihan siihen vertailemalla kasvatin mun odotukset liian korkeiksi. Ajattelin ettei niiiiin kalliissa kalenterissa voi olla esimerkiksi näytekokoja, saatikka et niit ois oikeesti laitettu tähän kalenteriin. Toki kiusasin itteeni etukäteen, et kalenterin arvoks on saatu siksi 500€, ku on laskettu 25 luukusta jokaisen täysikokoisen tuotteen hinta… Mut sit aattelin et ei kuitenkaan, ei ne voi tehä niin et laittaa näytteitä ja not for sale-juttui 🙁 Joo. Luukku 11 oli jotain niin uskomattoman järkyttävää, et oon vieläkin sanaton. Ymmärrän et on haluttu ravistaa kuluttajaa muistamaan hiilijalanjälkeä jne, mut luulen, et kalenterin ostajat on suuremmalta osalta tavallista nuorta/keski-ikäistä naista, jotka halus itselleen luksusta 25 päiväksi, hemmottelua ja vähän itsekästäkin itsensä ajattelua kerrankin. Eli aika ja paikka ravisteluun oli musta täysin väärä. Vuodessa on sitten taas yli 300 päivää olla muuten aktiivinen ja epäitsekäs. Mä tiedän Efva Attlingin ja hänen korunsa (ihania<3) mut tätä korua en olisi tunnistanut hänen käsialakseen. Tuotteesta tulee mieleen lehtitilauksen kylkiäisenä saatu "suunnittelijan" koru, arvoltaan biljoona euroa, ja nyt sulle kaupanpäällisenä!!! En usko et ketään ostaisi ko. korua 180€:lla, varsinkin kun laitoin korun ranteeseen eka kerran niin yksi hihnoista irtosi heti, ja näin et se oli LIIMATTU kiinni 🙁 Se olikin sitten viimeinen niitti. Harmi et näin ihanan (ajatuksen tasolla) kalenterin taru päättyi mun mielessä näin ja muut kalenterin tuotteet menettivät kiinnostuksen mun silmissä.

  1. Oliko 11 se kangaskassi? Ihmettelin myös tuota kun katsoin porukoiden luukkujen availuja, sillee ömh ottaen huomioon miten iso itse kalenteri kalenteri oikein oli ja se oli ilmeisesti vielä aika täynnä ilmaa ylisuurineen luukkuineen ja miten paljon siitä tuli turhaa roskaa ja jätettä 😀 Ajatus varmasti ollut kaunis, mutta hieman ironista kyllä 😀

   1. Kissis says: Vastaa

    Joo noi luukut oli kyl aika isoja verrattuna sisältöön! 😀

  2. Kissis says: Vastaa

   Joo LF:n ajattelin ostaa taas tänä vuonna, kadutti hieman, että en nyt ostanut. 🙁 Ja tosi plaah, että koru on vielä huonosti tehty 🙁

 7. Sanni says: Vastaa

  Oon kyllä jälkikäteen oikein iloinen, etten tuhlannut rahojani tähän, vaikka kovin oli lähellä. Tuo kallis koru kyllä hämmentää, jos kalenterin arvoa markkinoidaan noin isoon ääneen.. Sain Lumenen kalenterin lahjaksi ja se kyllä ylitti omat odotukseni moninkertaisesti, oikeasti reilun kokoisia tuotteita (ei mitään pussinäytteitä) ja paljon eri tyyppisiä, vaikka olikin vain yhdeltä merkiltä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mäkin mietin tosi monta kertaa, että tilaanko vai enkö! 😀 No ei mua nyt tosiaan niin harmita, koska kaikki tulee omaan käyttöön kuitenkin, mutta LF olis kyllä ollut parempi valinta, myönnän.

 8. Heidi says: Vastaa

  Kalenteri oli ihan hirmuinen pettymys. Varmaan ennakkohypetyksellä oli oma merkityksensä ja niinpä ennakko-odotukset kasvoivat ihan hirmuisiksi. Kassi ja koru olivat aivan väärässä paikassa. Attlingilta löytyy tosi kivoja ja siroja (ja arvoltaan edullisempia) rannekoruja, joten en kerta kaikkiaan ymmärrä, että miten tuo on kalenteriin valikoitunut. Tai siis eihän siihen muuta syytä ole kuin että Attlingilta on pyydetty jotakin luukun täytettä ja hän on nähnyt tämän mainiona tilaisuutena tyhjentää varastoa korusta, joka ei muuten mene kaupaksi. Ja vaikka en odottanutkaan, että kalenterista tulisi pelkästään täysikokoisia tuotteita, niin kyllä kieltämättä nuo ”Not for Sale” -tekstit pilasivat fiilistä. Tämän seurauksena palaan ensi vuonna taas LF:n kalenteriin. Siellä osataan homma ja keskitytään olennaiseen eli kosmetiikkaan. Aikamoinen ihme pitäisi tapahtua, että tilaisin enää koskaan Eleveniltä joulukalenteria tämän kokemuksen jälkeen.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en ees kerennyt näkemään Not for Sale -tekstejä! 😀 Aikamoisella kiireellä kun luukkuja aina availin… mutta siis sama, LF tänä vuonna!

 9. S says: Vastaa

  Oon itse lukenut paljon kuraa ko. kalenterista, onneksi en itse kuitenkaan raaskinut sitä ostaa. Mulla oli Lumenen kalenteri ja tykkäsin siitä tosi tosi paljon! Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan jos vain tulee myyntiin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en ehtinyt Lumenea tsiigailla, mutta ilmeisesti siis oli hyvä! 🙂

Vastaa