Mansikkaa hiuksille

En kyllä muista toista tuotetta, jonka instastoryyn laitettuani oisin saanut niin paljon ihastuneita viestejä kuin mitä MOSSAn uutuudet, Vitamin moisture -mansikka shampoo ja hoitsikka saivat! Siis jengihän ihan sekos! Enkä tietenkään yhtään ihmettele, sillä niin mäkin sekosin, kun sain näistä tiedotteen sähköpostiini ja ihan heti pyysin saada nää testiin. Tuli siis paljon kyselyjä ja postauspyyntöjä ja pari lupasi myös ystävällisesti adoptoida nää itselleen, jos en tykkäiskään. Noh, eteenpäin nämä eivät suinkaan multa lähde (sorry tyypit!), vaan löysivät visusti paikkansa suihkutuotehyllyssäni.

Nämä ovat siis todellakin yhtä ihania kuin miltä kuulostavatkin. Suoraan sanottuna en oo pitkään aikaan käyttänyt näin hyvää shampoota ja hoitoainetta! Tuoksu on aika mieto mansikka, mutta en kyllä odottanutkaan mitään voimakasta. Hiuksiin ei siis myöskään jää hirveesti tuoksua näistä. Shampoo pesee hiukset tehokkaasti mutta pehmeesti (ja vaahtoaa!) ja jättää ne tosi ihanan tuntuisiksi. Hoitsikka toimii kuten pitääkin, kosteuttaa ja on helppo huuhdella pois (VIHAAN hoitoaineita, joita joutuu huuhtelemaan pienen ikuisuuden ja silti tuntuu, että hiukset jäävät ihan möhmäisiksi!!!). Tää hoitsikka toimii mainiosti mun päässä sijaitsevaan, puhkiblondattuun pörrökasaankin, enkä tarvinnut edes enää erikseen mitään hiuksiin jätettävää hoitoainetta. EDIT: ja on tosiaan eka testaamani luonnonkosmetiikan hoitsikka, joka todella toimii! Ei jättänyt mun hiuksia yhtään kuivan karheiksi.

Nämä uutuudet sopivat kaikille hiustyypeille ja sisältävät mm. mansikansiemenuutetta, jossa on paljon erilaisia vitamiineja ja antioksidantteja. Hintaa näillä on ostopaikasta riippuen n. 12-13 e, eli eivät todellakaan ole hinnalla pilattuja. Netin kautta nämä voi luokseen klikata esim. Hyvinvoinnin.fi !

Annan näille kyllä ihan 10 +++++! Ihan superkiva uutuus MOSSAlta!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 Comment

 1. Sanna T. says: Vastaa

  Yleensä noi luonnonkosmetiikan hoitoaineet on ollut surkeita, varmistan vielä että tämä siis oikeasti toimii ja hiukset tuntuu sileiltä ja helposti kammattavilta ???

  1. Kissis says: Vastaa

   Samaa mieltä, onkohan tää nyt oikeesti eka hyvä testaamani luonnonkosmetiikan hoitoaine, joka on siis ihan erittäin hyvä! Mun ennakkoasenne oli kans nimittäin se, että hiukset jää tosi karheiksi, mutta ei!

 2. Riina says: Vastaa

  Hah, oli pakko laittaa tilaukseen, kun kuulostivat kaikin puolin niin houkuttelevilta! Ja jos sun blondatussa tukassa toimivat, niin ehkä voisivat munkin raidoitetussa takkupesässä toimia. Oon nimittäin niin samaa mieltä, et sellaset hoitsikat, joita saa huuhdella 10 minsaa pois päästä, on tosi ärsyttäviä. Tässä elämäntilanteessa, jossa aikaa ei muutenkaan liiemmälti oo mihinkään extraan, ei tosiaan halua kuluttaa yhtään ylimääräistä minuuttia sellaseen.

  1. Kissis says: Vastaa

   No NIINPÄ, siis etenkin just nyt. 😀 Huomaan suihkussakin käyväni nopeesti, vaikka ei ois enää kyllä mikään kiire, kun käyn aina vasta kun Amanda nukkuu. 😀 Koskakohan tästäkin pääsee eroon…? Uskon, että sullakin toimii hyvin, kun mulla sentään ihan puhkiblondattu pää.

 3. Ostan kyllä kokeiluun, kun kaupassa törmään näihin. ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu, MOSSAssa on aina lisäks tosi hyvä hinta-laatu -suhde, näissä nyt ihan erityisesti.

 4. Oliks näillä joku luonnonkosmetiikkasertifikaatti? Kuulostavat tosi hyvältä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ECOCERT.

 5. Jenni says: Vastaa

  Mun on ehkä pakko ostaa nuo! Etenkin tuo hoitsikka kuulostaa hyvältä, koska mulla tuntuu kaikki hoitsikat jäävän hiuksiin tai niitä saa pestä tosi kauan pois! Oon elellyt jätettävän hoitoaineen varassa lähinnä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mua rasittaa sairaasti jos hoitsikka ei toimi kuten pitää! Tän kans oon tosiaan pärjänny ku laitan pelkän lämpösuojan ennen föönausta, en oo enää käyttänyt jätettävää hoitoainetta. 🙂

Vastaa