Lokakuun LivBox

Sain oman, lokakuisen LivBoxini eilen. Koska saan boksini aina niin paljon muita myöhemmin, on käytännössä aika mahdotonta olla spoilaantumatta sisällöstä. Tietenkin oma boksi jänskättää silti aina, kumman vaihtoehtoisesta tuotteesta/tuotteista saa?

Boksi oli Roosa nauha -teemainen ja kaikki kamat söpön pinkkejä. Mutta mikäköhän ihme siinä on, että aina kun saan tietää etukäteen boksin sisällön, se kuulostaa musta heti vähän bläähhiltä, mutta kun saan oman boksin ja hipelöin tuotteita, ne ovatkin oikeastaan ihan tosi jees? Näin kävi nytkin.

Lokakuun 2014 LivBox sisälsi:

Lumene Arctic Sand -kynsilakka – Haluaisin tykätä hiekkalakoista, ja tykkäänkin siitä miltä ne kynnellä näyttävät, mutta en pysty, kykene, halua enää puhdistaa niitä pois! Tiedän kaikki foliokikat sun muut, mutta kuluttavat silti kynttä niin älyttömästi ja siinä sivussa repivät hermoni riekaleiksi. Tämä sävy on kuitenkin ihan älyttömän makea, tulee mieleen ihan nuoruuteni geelikynät…En anna tätä ainakaan ihan heti eteenpäin. Jos vaikka pinna pitenis? Ja voin ainakin osallistua Lumenen #pinkitkynnet -haasteeseen!

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp -shampoo – En pidä ruusun tuoksusta kosmetiikassa!!! Miksi sitä nykyään on kaikessa?? Tässä shampoossa tuoksu ei kuitenkaan ole ehkä ihan niin häiritsevä, joten on hyvin paljon mahdollista, että käytän tämän itse.

BC Oil Miracle Rose Oil -hiusöljy – Mutta nyt kyllä ruusu tuoksahtaa jo enemmän! Toisaalta tällainen öljy hiuspohjalle on kiinnostava juttu, vaikka tämä onkin ilmeisesti aika monikäyttöinen muutenkin: ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin ennen viimeistelyä. Hmm? Käytän hiusöljyä lähinnä vaan hiusten latvoihin ennen föönausta, jos tuntuvat kuivilta (ja jos muistan).

Osis+ Glamination -hiuslakka – Tämä oli boksin söpöin tuote ja vaikka taas tuli lakkaa ja minilakkoja sen kun kertyy vaan, niin tämä on silti tosi kiva. Lupaa voimakasta pitoa joten laitetaanpas se sitten tositestiin.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free -kosteusvoide – Tämä saattoi olla tämän boksin paras juttu ja jännitinkin, saanko tämän vai vaihtoehtoisen Acon kosteusvoiteen, tätä Neutrogenaa siis kovasti toivoin. Toivottavasti tämä sopii mineraalipohjan alle! Himoitsen vähän tämän sarjan puhdistusainettakin…

Lisäksi tuli mahdollisuus lunastaa MeNaiset -lehden yhden kuukauden digilehtiversiot veloituksetta, mutta luen Mimmejä ihan paperiversiona, ainakin toistaiseksi…

Kyllä siis tykkäsin lokakuun boksista! Tämä oli mun tokavika boksi, vielä yhden, marraskuun boksin saan keräämilläni pisteillä. Sitten tämä huvi loppuu, yhyybyhyy. LivBox on ihana kuukauden piristys ja siitä on superkiva blogata, mutta tällä hetkellä mun on laitettava itseni pienelle säästökuurille.

Mutta mites teihin iski lokakuun LivBox?

21 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Mulla on ollut Neutrogenalta jotain tuollaista kosteusvoidetta ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi! Roa-kuurin aikaan kyseinen voide ei kuitenkaan ihan riittänyt kosteuttamaan ja siirryin Aqualanin ja Humektanin käyttäjäksi, mutta kyllä, voisihan tässä taas koittaa pitkästä aikaa Neutrogenaa. Saman sarjan puhdistusainetta olen käyttänyt vaikka kuinka kauan. 🙂

  Boksi näyttää taas niin kivalta. Hmph. 😀

  1. Mullekin Neutrogena on hyvin tuttu. 🙂 Tätä Pink Grapefruitia oon testannut vaan pienten testereiden muodossa ja tykännyt.

   Tota Humektania muuten käytin about koko teini-ikäni. 😀

 2. Minähän sanoin että saat Neutrogenan, olisit vaan uskonut :DD ja miksi sinä rakas ihminen et osta sitä peel-off aluslakkaa niin ei tarvitse hermoilla hiekkalakkojen kanssa 🙂 ?

  1. No oonhan mä sen IsaDoran ostanutkin mut EI SE TOIMI. 😀

  2. Niin, ja antanut siis nyt eteenpäinkin jo.

  3. Messuilta käyt kipasemassa Cesarin pisteeltä OPI Glitter-Offin niin rupee toimimaan 🙂

  4. Elisa says: Vastaa

   Oi onko siitä joku tarjous?? Kiinnostaisi meinaan muakin 🙂

   Boksi oli kyllä ihan huippu! Lakkaa jo kokeilinkin ja on hyvä myös ihan aukinaisiin hiuksiin. Ihana kiilto siitä kyllä tulee 🙂

  5. MIKÄ SE ON!!??? 😀 Todellakin kiinnostaa!!!

   Kivaa, että lakka on hyvää! Luin siitä just lehdestä positiivista arvostelua ja kiinnostuin siksikin. 🙂

  6. Nina says: Vastaa

   Mä jotenki aattelin että Elisa on kokeillu aukinaisiin hiuksiin kynsilakkaa ja olin hetken että jaa, nyt oon tippunu jostain kosmetiikkakärryiltä. :’D

  7. :’D

  8. Elisa says: Vastaa

   Vaaleanpunaista GLITTERIÄ HIUKSIIN! Jooooooo!!!

   … eiku. 😀

 3. eekku says: Vastaa

  Tykkäsin boxista

  1. Kivaa 🙂

 4. Mjääh, kynsilakka ainoa joka hieman kiinnosti.

  1. 😀

 5. LauraL says: Vastaa

  Vaikka pinkki ei ole mun väri, tykkäsin silti boksista, jotenkin vielä enemmän kun siitä meni vähän hyväänkin. Kynsilakasta tykkäsin, vaikken sen väristä niinkään, mäkään en voi sietää ruusun tuoksua kosmetiikassa, mutta ainakaan öljystä ei jäänyt mun hiuksiin sitä hajua. Shampoo (taas?!) ja hiuslakka on korkkaamatta, mutta tulee kyllä käytettyä. Mulla tuli se Acon voide, tykkäsin. Voisinkin muuten lunastaa ton menaiset digilehden, vaikka mielummin olisin ottanut sen paperisena.
  Aikas persiistä että saat boksin näin paljon myöhemmin!

  1. Joo, ei se Acon voidekaan olis mikään huono ollut! Käyttöön olis mennyt sekin kyllä.

   Siis tod.näk. vika on meidän postinjakelussa. Tälle kadulle/taloyhtiöön postit jaetaan viiveellä, on nyt ollut juttua tuosta muiden asukkaiden kanssa…ja laitoin eilen Postiin palautetta asiasta, vaikka eipä se mitään autakaan.

 6. nea says: Vastaa

  Muuten kiva, mutta ÄRSYTTÄÄ noi epäpuhtaan ihon tuotteet, jotka ei sovi mun kuivalle iholle 🙁 Neutrogena tuli, ärsyttää kuulla, että toinen vaihtoehto olis ollu nappiin.

  1. No voi plääh! Oltais voitu tehdä vaihtarit 🙁 Mä testasin tänä aamuna Neutrogenaa ja on se kyllä tosi jees. 🙂

 7. Mä olen tykännyt Neutrogenan Pink Grapefruit-sarjasta tosi paljon! Olen käyttänyt pari tuubia tuota voidetta, geeliputsaria ja kuorivaa putsaria.

  1. Joo toi voide vaikuttaa tosi hyvältä!!! Toimii mineraalipohjan alla!

Vastaa