Loppuneiden läjä

Loppuneet tuotteet

Hitto että mua vaan ahdistaa tämmöset loppuneet tuotteet -postaukset omassa blogissa, vaikka muiden blogeista luen nämä suurella mielenkiinnolla AINA. Mutta en vaan tykkää näistä rumista kuvista! Kaippa nämäkin vois jotenkin hienomminkin asetella ja kuvata, mutta kun jotenkin vaan heti ahdistaa kun näitä esiin kaivelee. En siis bloggaa näistä mitenkään säännöllisesti, mutta nyt on tässä kesän aikana loppunut niin monta juttua, ja koska tiedän siellä olevan tyyppejä, jotka näistä postauksista kuitenkin tykkäävät, niin var så god!

Hiustuotteet

Hiustuotteista loppuivat nämä neljä hyvää yksilöä, jotka kaikki olen saanut blogiin. Fudgen Make-A-Mends -shampoosta tuli mun yks lemppareista ja mulla on saman sarjan hoitoaine vielä käytössä. Tosi hyvältä tuoksuva ja jotenkin vaan tosi hyvä shampoo, toimii erityishyvin käsitellyille hiuksille. Batisten Limited Edition -kuivashampoista täällä kirjoittelinkin, ihan parhaita. Ja mitkä tuoksut!!! Haluan näitä lisää, vieläkö näitä myydään?! John Friedan Forever Smooth -shampoo oli myös erittäin hyvä, vaahtosi ihanasti ja teki hiuksista sileät. Tästäkin mulla on hoitoaine vielä käytössä. Hoitoaineet kuluu niin paljon hitaammin! Molempien sarjojen hoitsikat ovat myös tosi hyviä.

Voiteet

Bernard Cassieren Lemon Mattifying Moisturizer Fluid tuli kesäkuun Livboxista ja tykkäsin tästä ihan älyttömästi!!! Tää merkki taitaa muutenkin olla kaikinpuolin tosi jees? Pitäis tutustua tarkemmin. Mukavan mattapinnan voide ja toi tosi freshin fiiliksen iholle! Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser… En enää pysy laskuissa, monesko tää mulla oli. Vakkarisuosikki, ihan paras päivävoide. Postauskin löytyy, täältä näin. Vichyn Aqualia Thermal -minipurkin olen saanut…jostain? Todennäköisesti ja muistaakseni jostain goodie bagista. Tykkäsin ihan, kosteutti huolella. Voisin helposti harkita ostavani tätä täyskoon. Tykkäsin tän tuoksusta tosi paljon, sellainen hyvä voidetuoksu. Benefitin Total Moisture -kasvovoide tuli siitä ihanasta Benefitin joulukalenterista. Tätä haluaisin ehdottomasti täysikokoisena! Yksi parhaita kokeilemiani kosteuttavia kasvovoiteita. Ärsyttää ihan sikana, kun Benefitiä ei enää mistään saa Suomeen tilattua. Löytyisköhän tätä jotain Palman Sephorasta (kai siellä on Sephora)?!

Silmät

Kicksin Gone Baby Gone… -silmämeikinpoistoaine on yks lemppareistani ja tää oli varmaan joku kolmas tai neljäs putilo tätä… Näyttää tosi öljyiseltä, mutta on öljytön! En ollut uskoa, kun tätä ekan kerran käsissäni pyörittelin ja pelkäsin, että ripsienpidennykset eivät tykkää kovin hyvää. Tää on ihan skitsohyvä. Toinen lempparini on myös tää Sensain 38 -ripsari. Postaus löytyy täältä. Ei oo väliä mulle, onko se tuuheuttava tai tavisversio, molemmat käy. Kuvassa tuo loppunut on se tavallinen. Normaalissa on pienempi harja, joten se on parempi alaripsille, johon sitä siis vain käytänkin. Tämmöinen uusi pitää aina ostaa jostain Hulluilta päiviltä.

Puhdistusaineet

Putsareista loppumaan pääsi Yves Rocherin Citron Basilic Lemon Basil -suihkugeeli, joka oli ihan kiva. Aika litkua ainetta, joten sitä valahti joka käyttökerralla vähän liikaa. Mutta ihan pirtsakka, hyvä tuoksu ja kuorivia rakeita. Sebamed Liquid Face & Body Wash on ollut käytössäni jo…no varmaan jotain herranjestas 15 vuotta. Ostan uuden aina ennen kuin vanha pääsee loppumaan. Tippa tätä poistaa kaiken ihomeikin kasvoilta. Tiedän, että myös Karkkipäivän Sanni vannoo tän nimeen. Less is More Grapefruit-Cardamom -suihkugeeli on ihana! Tuoksuu niin hyvältä! Loppui kuitenkin jotenkin tosi nopsaan, mistä syytän miestä… Tai sitten oon ite lätrännyt. Ja sitten Lushin Snow Fairy… Noh, tarviiko tätä enää edes hehkuttaa? Onneksi Salla möi mulle jemmoistaan yhden 500 g:n pullon, koska jostain syystä olin niin mielenvikainen mun joulutilaukseni suhteen, että tilasin näitä vain kaksi!? Mä en jotenkin osaa annostella tätä järkevästi, vaan todellakin NAUTIN tästä.

Muita

Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub -näytekoko tuli käytettyä nopeasti. Ihan hyvä kuorinta-aine, vaikkakin iholla tuntuu jotenkin vähän nihkeeltä. Mulla tää kyllä selkeesti kirkastaa ihoa ja tuoksuu hyvältä. Marvisin suuvesi! Tosi vahva mintun maku, nätti lasipullo, joka siis tuolla purkin sisällä, mutta se meni niin möhmäiseksi etten viitsinyt ottaa sitä enää esille. Pullo jotenkin pääsi joka käyttökerran jälkeen jotenkin vuotamaan tuonne kuoreensa ja oli vähän hankala. Tosi hyvä suuvesi kuitenkin, vaikkakin tosiaan ehkä hieman liian vahva omaan suuhun…

Lisäravinteet

Solgarin Skin, Nails and Hair Formula -tabletit tuli syötyä, mutta näistä en osaa oikein sanoa mitään. Helposti nieltäviä, vaikkakin isoja tabuja, mutta en tosiaan osaa sanoa, oliko tästä 60 kappaleesta mitään apua ihoon, hiuksiin tahi kynsiin… No kynsiin ei ainakaan! Iho on ollut viime aikoina ihan hyvässä kunnossa, mistä lie johtuu se. Terra Novan Probiotic Complex -tabuista olen kirjoitellutkin, täällä. Nää on mun lemppareita maitohappobakteeritableteista, vatsa voi ihan parhaiten kun näitä syö. Uskon edelleen, että maitohappobakteereiden ansiosta en sairastele. Molemmat näistä purkeista olen saanut pr-toimistosta.

Tämmössii loppuneita. Oliskos jotain sanottavaa näistä?

P.S. Okei, ihan riittävän kivuttomasti syntyi tämä postaus. Saatan tehdä uudelleenkin.

25 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Muhahahahaaa! 😀 Mä taas tarttisin jonkun SF-säännöstelijän kun ostan sitä aina ihan liikaa! Onneks ei oo ollut ongelma löytää ostajia niille 😉

  1. Käytät liian nuukasti. 😉 Tän IDEA on YLIANNOSTELU! Mut joo, tänne vaan ylimääräset. 😀

 2. Heeeiii, mahtavaa, että vitsit tehä tän postauksen ^_^.
  Näitä on kyllä tosi kiva lueskella blogeista!
  Toivottavasti tosiaan näitä näkyisi täälläkin aina välillä, vaikka 2-3kk välein :).
  Miten pitkä aikaväli näiden loppumisessa oli?
  Ja tosi hyvin oot saanu loppumaan, mulla taitaa olla se keskimääräinen loppuvien määrä 10-15 täysikokoisen pinnassa per kuukausi (ja joitain mini-/näytekokoja).
  Tää kuukausi ollut tosi hiljainen, 4kpl tähän päivään mennessä… Toivo elää, että häämatkalla saisi reissukosmetiikkaa vielä loppumaan…

  1. Voin luvata yrittää. 😀 Aikaväli taitaa olla kesäkuun jostain alusta, kun näitä loppuneita aloin keräämään kasaan, ja siis eiliseen asti. Mulla loppuu kaikki jotenkin aika hitaasti, lähinnä suihkugeelit vaan nopeemmin.

 3. Peukku loppuneille, nää on ihan parhaita postauksia! Sulla oli mukana paaljon hyviä tuotteita ja parit sellaset mitä tahtoisin vielä itsekin kokeilla, niin kun snow fairya 😛

  1. Niin on, paljon hyviä! Siksi jotenkin ehkä innostuinkin tän postauksen tekemään. 😀 SUN ON PAKKO KOKEILLA SNOW FAIRYA!!!

 4. Martta says: Vastaa

  Eikös Lookfantasticista saa enää Benefitiä? Tilasin juuri hiljattain ripsarin ja poskipunan ja sain kauoan päällisenä jonkun silmänympärysvoiteen.

  1. Mitäääää! Siellä en ookaan aikoihin käynyt, mutta siis toimittaako ne todella Suomeenkin?! Tää täytyy varmistaa asap.

   1. Martta says: Vastaa

    Toimittaa ne ja Ostyhyvityksen kautta saa vielä bonuksetkin :D.

    1. OMFG. Hyvästi rahat!

    2. Martta says: Vastaa

     Tosi jännä; Lookfantasticin sivujen mukaan eivät toimita Benefitiä Suomeen, mutta viime viikolla sain paketin missä oli They’re real ripsari ja Rockateur poskipuna. Outoa.

     1. Okei, eli jotain sit kuitenkin sattumanvaraisesti lähtee… Et pitäis varmaan vaan koettaa onneaan. 😀 Mut tsekkaan sen Palman Sephoran eka!

      1. Ja OI, toi Rockateur! <3

 5. Vandaalia says: Vastaa

  Loppuneista tuotteista on aina kiva lueskella, tulee sellainen yhteenveto monista tuotteista, myös niistä, mitkä ei ehkä omaa postausta ole saaneet 🙂 Etenkin näytekoista on varmaan hieman hankalampaa kirjotella kokonaista postausta, mutta näissä niistäkin tulee usein sananen tai pari 🙂

  Ja hei, miten ihmeessä sulla pääse shamppoo loppumaan hoitoainetta ennen, etenkin vielä vaalennetuilla hiuksilla? 😀 Käytätkö sä sitten enemmän hiuksiin jätettäviä, silottavia tuotteita tms? 🙂

  1. No toi on kyllä ihan totta, mietin samaa! Ei kaikesta ehdi tai haluakaan tehdä omaa postausta, vaikka olisivatkin kivoja. Mut sit näissä myös mulla ainakin usein pyörii aika samat tuotteet, koska tiettyjä käytän aina yhä uudelleen.

   Mä käytän varmaan liian vähän hoitoainetta ja sitäkin aika hutiloiden, hah! Käytän lisäksi hiuksiin jätettäviä joo! 🙂 Öljymäisemmät tuotteet on just hyviä etenkin latvoille.

 6. Loppuneita tuotteita on kiva katsella! Ja nyt hoksasin että mulla on tuo Bernard Cassiere voide jäänyt testaamatta, ja vasta harmittelin, että joku kevyt kasvovoide olisi kiva vielä näin loppukesällä 🙂

  1. Oi, kannattaa testata se!

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Otsikon jälkeen jo skrollasin kommentteihin, ei jotenkin yhtään kiinnosta nää, johtunee siitä ettei kotona ikinä mikään tunnu loppuvan…

  1. Mullakin loppui nyt kaikki tosi kerralla, yleisesti ottaen on hiljasempaa…

 8. Myy says: Vastaa

  Loppuneita Kissiksen blogissa! Maailma on sekaisin! 😀 Tai ihan katollaan, jos Ilona vielä postaa loppuneista.

  1. Aaahahhahaha! On tääl ollu ennenkin!

 9. nea says: Vastaa

  On nää jotenkin kivoja nää loppumispostaukset 🙂 Meillä on sitten yhteinen suosikki – Bernard Cassiere on huippu!

  1. Jep 🙂

 10. Snow Fairy on kyllä pakko saada tänä vuonna tilattua! Viime vuonna jäin siitä kokonaan paitsi, mutta tästä kuullut niin paljon pelkkää hyvää, että pakkohan se on saada. 🙂

  1. Ehdottomasti!!!

Vastaa