Helmikuun tyhjentyneet

Taas hieman kiroten kuvasin teille nämä helmikuun loppuneet purnukat. Ei edelleenkään ole mikään mun lempparipostaussarja tämä, haha! Aika monta kuitenkin taas tyhjeni ja tässä vähän tarkemmin, että mitä kaikkea:

Hiusasioista kerran kuussa tyhjenee aina Batisten kuivashampoopullo. Pitäis ehkä välillä kokeilla jotain muutakin merkkiä? Vaikka parashan tää on.

idhairin 911 rescue spray loppui myös ja tää oli kyllä tosi hyvä. Suihkuttelin tätä pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Tuoksui kivalta ja kosteutti mun puhkiblondattua reuhkaa. Peukku tälle!

Suihkutuotteista loppui L’occitanen Livboxista tullut pieni Amande-suihkugeeliöljy. Kuten vähän ennakkoon pelkäsinkin, tää ei ollut ihan mun juttu. Tykkään, että suihkugeeli puhdistaa pikemminkin kuin kosteuttaa ja vaikka tää tuntuikin iholla kivalta ja kyllähän tää pesikin, niin silti en vaan täysillä tykännyt.

Cliniquen Deep Comfort Body Washin arvostelin aikoinaan Gloria-lehteen ja tää on hyvä. Olen käyttänyt tätä nyt viime aikoina pääasiassa tatuointien pesuun, koska tää on todella hellävarainen ja hajuton. Ihanan kermainen mutta kuohkea koostumus, täydellinen.

Palmoliven myöskin Livboxista tullut uutuus-suihkugeeli oli oikein kiva! Tuoksui hyvältä ja voisin helposti ostaa tällaisen täyskokoisena!

Kosteusvoiteista loppui ylläripylläri taas Easytattoon Tattoo Creme, kuten viime kuussakin.

Weledan White Mallow kasvovoide kesti pitkään! Vaikka tää onkin Baby Derma -sarjaa, sopii mainiosti myös aikuisen herkälle iholle. Hajuton ja hyvin kosteuttava, erinomainen kuivalle iholle.

Apobasen minituubeja kosteusvoidetta sain yhdeltä tuntemattomalta naiselta, tällaisia pieniä tuubeja jonkun 10 kpl! Möin ko. naiselle joskus jotain kirppisryhmän kautta ja halusi jostain syystä ihan väkisin antaa mulle näitä. Noh, ihan kiva perusvoide.

Tästä Stop 24-dödöstä olen täällä blogissani kirjoitellutkin, täältä löytyy postaus. Todella hyvä etenkin tämä cream-versio! Roll-on on nyt vielä käytössä.

Salvequick-kuorintasukat vilahtivatkin just täällä ja tosiaan käytän aina tämmöiset ennen reissua! Hyvin toimivat!

Tää Nivean huulivoide on yks parhaista! Ihana kookos! Ostan lisää!

Meikeistä loppui taas tää saamarin Urban Decay EDEN-silmänpohjustusmininäyte. Nää on ehkä hieman vanhentuneita, koska tääkään ei kyllä pysynyt luomilla yhtään.

Benefitin Ooh la lift -silmänalusten kirkastaja tuli joulukalenterista vuosi sitten ja mulla on onneksi tällainen jo täysikokoisena, ostin kesällä Palmasta. Ihan huippuhyvä! Laitan tätä aina peitevoiteen päälle ja toimii!

Bohon meikkivoide loppui taas, täällä postaus, tämäkin kului taas tosi nopeesti. Mutta on kyllä hyvä, tykkään tästä ihan todella paljon.

Mitäs mieltä näistä loppuneista?

Osa tuotteista saatu blogiin.

6 Comment

 1. randa says: Vastaa

  Kiva että kuitenkin kirjoitit näistä! tykkään paljon lukea loppuneista 😀

 2. Mari says: Vastaa

  Kiitti tyhjentyneistä:)
  Tuo Abobase on vedetty pois markkinoilta. Kun aiheutti allergisia reaktioita herkkäihoisille..
  En enää yhtään muista miksi ja missä kerrottiin.. Google kertoo!

  1. Ainiin tää oli nyt se! Noooh, ei mitään reaktioita täällä. 😀

 3. Kuorintasukkia voisin kyllä testata, saisi jalat vähän parempaan kuntoon 🙂

 4. Hah, meinasin just sanoa samaa mitä Mari edellä, olikohan naisella vainu, että se vedetään pois myynnistä. 😀

  Pitää varmaan itsekin ottaa kuorintasukat käyttöön.

  1. Eiku tästä on siis jo joku yli vuosi aikaa. 😀

Vastaa