Koukussa

Olen tällä hetkellä tosi koukussa lähinnä kolmeen asiaan, ja eka niistä on varmaan sitten vähän nolo, ainakin jos on kavereiden puheita uskominen…En seuraa mitään Salkkareita tai Kotikatua tai ylipäänsä mitään muutakaan suomalaista, näyteltyä sarjaa, mutta ihan lehtimainosten perusteella alunperin kiinnostuin tästä Klikkaa mua -sarjasta ja ohjelmoin sen tallentumaan jo reippaasti ennen ensimmäistä jaksoa. Jaksoja ehti kertyä digiboksiin lähes 10 kpl, ennen kuin tylsänä talvilomapäivänä (eli kun olin sen Reiska-reppanan kanssa päivän kotona) innostuin katsomaan ekan. Sitten katsoinkin viisi putkeen ja seuraavina päivinä loput. En tajua, mikä tässä koukuttaa. No, hyvät suomalaiset näyttelijät tottakai, mutta joku hauska juju tässä vaan on. Ja päähenkilö, Ella eli Minttu Mustakallio on vaan niin mainion hauska näytteljiä, sopii tähän paremmin kuin kukaan muu voisi sopia. Ainoa asia mikä tässä sarjassa ärsyttää -ja se on onneksi hyvin pieni asia- on ALKUMUSIIKKI. Todella kummallinen alku muutenkin. Onneksi se on helppoa aina kelata yli, sillä harvemmin mitään ohjelmaa katson ”suorana”, en tätäkään. Mutta heti katson, kun huomaan sen ilmestyvän tallenteisiin! Olispa jo huominen!

Toinen koukuttava asia on cashewpähkinät. Mä jotenkin löysin nämä, kiitos wannabe-anopin. Se osti näitä tukusta ison pussillisen ja otin siitä vähän kotiin testatakseni, maistuisko nämä mullekin. No kyllä vaan maistuu! Nyt vedän näitä joka aterian jälkeen ja vähän siinä välissäkin. Ja nyt sitten googletin tän pähkinälajikkeen ja eihän se olekaan mitenkään järkyttävän terveellinen, etenkään kun EI karppaa…rasvaahan näissä on ja kilokaloreita helkutisti!! Pitää ehkä rajottaa hieman…

Kolmas on tosi terveellinen asia tämäkin…KUNINGATAR-PINGVIINITUUTIT. Myös lakritsi käy. Mutta tämä on paras. En nyt tällaista ihan päivittäin syö, mut melkeen. Ja näitä pitää tottakai ostaa koko paketti eli 6 kpl kerrallaan, niin tulee paaaljon halvemmaksi.

Eli makaan siis sohvalla katsellen suomalaista viihdettä, syön cashewpähkinöitä ja Pingviinituutteja. Hyvin menee.

(Enkä muuten sitten eilen saanut sitä Blitziä katsottua. Mutta enää ei kuitenkaan v*tuta niin kamalasti!)

3 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Blitz on täydellistä ajanhukkaa, typeriä juonikuvioita jotka ei johda yhtään mihinkään, ja muutenki siis ihan susipaska leffa. Lakritsi pingviinituutit on kyllä hyviä :P~~

  2. LauraL says: Vastaa

    Oon jo ihan hajalla kun tota Klikka muata ei enää tuu kun joku kolme jaksoo.. Mitäs mä sitten kattelen. Se on vaan niin huikee, parasta suomalaista pitkään aikaan. Olis voinu tehdä vähän pitemmän sarjan! Mäkin odotan aina tiistaita just ton sarjan takia 🙂 Voisin kattella tota sarjaa koko ajan.

  3. Voi ei! Mä aavistinkin, että kohta sen on pakko loppua :'(…toivottavasti tekevät sille nopeesti jatkoa!

Vastaa