Dogsitter palveluksessanne

Olen 4H-koulutettu dogsitter. Tosin tein noita hommia viimeksi joskus teini-iässä ja sillon mulla oli sekä vakihoidettavia ja satunnaisia kerran kuselle -piskejä. Kävin jopa jatkokoulutuskurssin, jossa mm. tyhjennettiin koiran anaalirauhaset, huh. Olinpa monta vuotta erinäisissä koiranäyttelyissäkin vahtimassa näyttelykoiria sillä aikaa että omistaja sai rauhassa nauttia pullakahvit. Oli tosi kivaa tutustua monen näköisiin ja -kokoisiin ja -luonteisiin koiriin ja ei tarvinnut ihan päivittäin kinuta vanhemmilta omaa koiraa. Sen lisäksi että noihin aikoihin siitä hommasta sai ihan kivasti taskurahaakin, verottaja kun ei ollut vielä iskenyt kynsiään koiranulkoiluttajareppanoihin.

No mutta tänään tapahtui vähän niinkuin paluu noille ajoille. Poikaystävä tarvitsi hjelppiä puolikoiransa kanssa ja niinpä töiden jälkeen kiiruhdin päästämään koiraparan pissalle ja syömään. Rosa on sekarotuinen ja ihana ja näillä näkymin musta tulee parin kuukauden päästä ainakin osittain myös Koiraämmä!, iik! Poikien reaktion Rosan vierailuun voitte lukea täältä. Mutta eiköhän ne opi ottamaan vielä ilon irti Rosa-raukasta…Ja eiköhän poikaystävä joskus tässä ajan kuluessa opi, että TULEN TOIMEEN MYÖS KOIRIEN KANSSA, prkl! Hienosti siis lenkitys meni ja tutustuimme moniin keskustan koira-asukkeihin. Koiran kanssa liikkuessa saa helposti juttuseuraa, se tuli taas todistettua!

22 Comment

 1. Toinen entinen 4H-dogsitteri ilmoittautuu!

  1. Hiphei!

 2. Niina says: Vastaa

  Voi mikä möllykkä! <3

  1. Joo 😀 <3

 3. Misty says: Vastaa

  Voi miten suloinen! Onkohan hänessä spanielia ja noutajaa?

  1. Alla Anonyymin oikea vastaus. 🙂

 4. Anonymous says: Vastaa

  Juu, 1/4 cockeria ja loput noutajaa. Älä kysy miten se näin päin voi mennä 🙂

 5. Ruu says: Vastaa

  Voi mäkinhaluan koiran kissojen seuraks 😀 tosin luulen että miehelle ei mene läpi perusteluna NoMuttaKunMäHaluuuuuun 😀

  1. No mä en mitenkään HALUA, mutta eiköhän sekaan vielä yks nelijalkanen symppis mahdu. 🙂

 6. Nina says: Vastaa

  Oeee mikä nappisilmä!

 7. Panda says: Vastaa

  Voooi miten symppiksennäköinen katse toisella :).

  Frettiämmänä ei pääse kuulemma koskaan lenkkeilemään rauhassa, sitä päivää odotellessa… :D.

  1. Heh, symppis Rosa kyllä on. 🙂

   Ja uskon! 😀

 8. mulla on ollut koko syksyn jonkinasteinen koirakuume. nyt vaan ei ehkä ole ihan otollisin aika semmoiselle, mutta voi kun kaikki tommoset nappisilmät tuntuu aina katsovan just mua niin syvälle silmiin…

  1. Viime aikoina on kyl näkyny paljon supersöpösiä koiranpentusia liikenteessä 🙂

 9. nice post!like your blog girl!check mine if you want!want to follow each other?thanks

  1. TY!

 10. Myy says: Vastaa

  Poikaystävä! Kerro lisää!

  1. No tekisin siitä vaikka kokonaisen postauksen, mutta ei se anna. 🙁 Siksipä saatte vaan koiraa. 😛

 11. Elisa says: Vastaa

  Heh, täällä Koiraämmä for life 🙂 Äiti on kasvattanut koiria sillon kun olin ihan pieni, ja palveluskoiria kun olivat niin kaikenlaiset vepe/haku/tottis/rauniokurssit on kyllä avustajana tullut koluttua. Äidillä on edelleen neljä koiraa, joista yksi minun (en voi pitää sitä kotona Tampereella, koska soluasunto). Koirat on aina olleet meille osa perhettä, vaikka uskonnonopettaja joskus ala-asteella nauroi kun piirsin ”perhepotrettiin” myös nelijalkaiset.

  Kissat ja koirat tulee yllättävän hyvin keskenään toimeen, äidin maatiaiskissa lähtee aina koirien mukana aamulenkille hakemaan postin 🙂

  1. Joo eiköhän noikin tule kunhan tottuvat. 😀

 12. Othel says: Vastaa

  Iik, uusperhe syntymässä?! Onnea!

 13. Onpas kyllä varsin mukavan oloinen koiruus 🙂

Vastaa