Kesä jatkuu kasvoilla

Clarins

Pääsin irti itserusketuskoukusta jo puolitoista vuotta sitten. En enää halua käyttää vartalooni itseruskettavia tuotteita, koska mulla ne lähtee niin rumasti pois etenkin käsivarsista ja Brasiliassa huomasin, etten rusketu lainkaan, jos on itseruskettavaa iholla. Rakastan rusketusta, mun mielestä se vaan pukee ihmistä kuin ihmistä todella monia. Överirusketus on asia erikseen, sellainen tummanpunertavanmusta, yöks. Tiedän kyllä auringon vaarat, käytän aurinkosuojatuotteita enkä halua polttaa ihoani, mutta reissussa haluan kyllä ruskettua. Haikailen aina talvisin vähän tummemman hipiän perään, mutta sitten mieluummin varaan matkan lämpöön kuin läträän itseruskettavilla…

Clarins

Mutta silti kiinnostuin Clarinsin tee-se-itse -itserusketustipoista, Radiance-Plus Golden Glow Boosterista, joka on sellainen kevyempi tapa saada hieman tervettä väriä iholle. Mua on aina pelottanut laittaa naamaan itseruskettavaa, koska se näyttää helposti tosi rumalta. Jää rajoja ja kaikenmaailman viivoja, tulee keltainen ja epätasainen lopputulos. Ja haisee. Mutta kun ei kesällä tänne Suomeen paljon aurinkoa suotu, sekoittelin tyytyväisenä näitä tippoja silloin tällöin kasvovoiteeni joukkoon. Iho sai pientä, nättiä sävyä ja täysin vaivattomasti. Tippoja voi laittaa kosteusvoiteeseen ihan oman maun mukaan, eikä ne haise eikä tule mitään rajoja. Eivätkä myöskään mitenkään ärsytä ihoa. Pullosta on kätevä tiputtaa tippoja yksi kerrallaan, joten ne on tosi helppo läträtä kosteusvoiteeseen. Sellainen kolme tippaa per kerta on aikas sopiva.

Clarins

Otan tämän taas nyt reissun jälkeen käyttöön, sillä olen tällä hetkellä kaulasta paljon ruskettuneempi kuin kasvoista ja tämä tasoittaa kivasti värieroa. Ja suosittelen lämpimästi muillekin, jotka haluavat kesän jatkuvan kasvoillaan. Hintaa tällä pienellä (15 ml) mutta superhyper-riittoisalla pullolla on noin 32 euroa.

Oliko tämä teille tuttu? Käytättekö itseruskettavaa kasvoilla?

Tuote saatu blogiin.

14 Comment

 1. Tämä kuulostaa _hyvältä_!<3

  1. Ja sitä se myös on!

 2. Tiina says: Vastaa

  Nyt kun on rusketuksesta kyse ja sinä sitä himoitset. Niin miten suhtaudut meihin oikeasti valkoisiin? Minuun ei rusketus tartu vaikka tekisin mitä. Voin punoittaa hetken ja muutaman päivän päästä olen taas valkoinen. Jotkut ”rusketuspissikset” ovat minua joskus pilkanneet. Sinunkin mielestäsi rusketus pukee kaikkia mutta kun en oikeasti rusketu. Itseruskettavien kanssa en yksinkertaisesti jaksa pelaa. On oikeasti tärkeimpiäkin asioita.

  1. Suhtaudun ”teihin valkoisiin” ihan samalla tavalla kuin heihin, jotka ovat ruskettuneita. 😛 Olen itsekin ollut nuorempana tuollainen, että rusketus ei vaan tartu. Ja Suomessa en rusketu lähes lainkaan, eli vaatii sen etelänloman. Mullakin on sitä punapigmenttiä ja pisamia, ja onkin aika jännä juttu, miten tilanne on tossa parinkympin toisella puolella muuttunut, pisamia nimittäin tulee joka kesä vähemmän ja nykyään tosiaan rusketun.

   Ja no, hei, tiedän kyllä hurjan paljon todella valkoihoisia naisia, joita tää valkoisuus nimenomaan pukee. Heitä löytyy täältä Purkkimafian puolelta useampikin. 😉 Joten kirjoitin ehkä turhan jyrkästi, tai sitten vaan vähän turhan aamu-unisena, kun tuota aamulla herättyäni kirjoittelin.. Yleisesti ottaen kuitenkin mua miellyttää ruskettunut hipiä, mutta olenhan toki itsekin vaalea suurimman osan vuodesta.

 3. Linda says: Vastaa

  Käytän kasvoilla, säännöllisesti! Olen kyllä siitä huolimatta tosi, tosi vaalea. 😀 Mutta itse asiassa, olen viime aikoina alkanut vähentää, ja vartaloa en ole itseruskettanut enää varmaan vuoteen lainkaan. Olen alkanut ihastelemaan vaaleaakin vaaleampaa ihonsävyä siinä missä ruskettunuttakin, molemmat hyvin kauniita. 🙂 Mutta on totta että monille rusketus % sopii todella kauniisti myös! 🙂

  1. Joo, kuten tossa jo kirjottelinkin, en pidä vaaleita naisia mitenkään rumina. 😛

 4. Oon koko kesän vältellyt aurinkoa ja ekan kerran säilyttänyt kalpeuteni siis kesän ajan (tosin aika helppoa ollut näillä ”hellekeleillä”). Tykkään pienestä rusketuksesta iholla, rusketun helposti enkä pala koskaan mutta nyt ihosyöpäpelko on noussut liian suureksi 😀 Siispä välillä jos haluan päivettyneempää lookkia kasvoille ja dekolteelle käytän Sensain itserusketusvoidetta, jaloille taas mitä milloinkin saatavilla olevaa vaahtorusketusta. Multa onneksi itserusketus lähtee nätisti haalistuen pois niin sen puolesta ei oo ongelmaa.

  1. No se palaminenhan on se mörkö ja iho muistaa kaikki palamiset ikuisesti, ja ihosyövän vaara kasvaa.

 5. Mä en tykkää ruskettua yhtään. Tai siis mähän palan, jonka jälkeen se muuttuu likaisen väriseksi rusketukseksi iholla. Yh! Kalkkuna kuittaa.

  1. No mut sulle kyllä vaaleus sopii. <3

 6. Sä oot kyllä niin ihanan ruskettunut! Mähän oon ihan kalpeanaama suhun verrattuna 😀 Yritän aurinkopuuterilla saada edes pikkuisen väriä kasvoille päiväksi 😉 Taisin kesän aikana kerran turvautua itseruskettavaan, mut jotenkin oon niiden suhteen tullut laiskaksi. Tätä mun on pitänyt kyllä jo kokeilla pitkään.

  1. No ei mulla kyllä rusketus kauaa pysykään ja Suomessa se ei tartu yhtään. 😛

 7. Myy says: Vastaa

  Tuttu ihana tuote! Ja sä oot niin nätin värinen <3

  1. Hiipuu, hiipuu! 😀

Vastaa