Vans-hulluus

Hieron vielä omastakin puolestani suolaa teidän ulkopaikkakuntalaisten haavoihin, sillä -kuten varmasti olette jo monistakin blogeista tähän mennessä lukeneet- tänään alkoi taas ne kuuluisat Vansin ystismyynnit. Tai no siis tarkemmin ottaen Cape Universalin ystismyynnit.

Tapasin tänään ensimmäistä kertaa ihastuttavan Lady N:n (joka on oikeasti livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa, jos edes mahdollista) ja suunnistimmekin kengänhimoisina Laruun Nataa moikkaamaan. En ole aiemmin edes tykännyt Vanseista, mutta nyt olen viime aikoina nähnyt todella hienoja yksilöitä vähän joka toisella. Siksipä innostuneena odotinkin ystismyynteihin pääsyä. Vansit neljälläkympillä kuulosti todella hyvältä.

Ja noh, kyllähän mä jo etukäteen pelkäsin, että ei siellä varmasti ole enää mitään jäljellä työpäivän jälkeen. Ja eihän siellä ollutkaan, siis mimmien kenkiä. Paitsi noita Hello Kitty-teemaisia, mutta ei mun juttu. Pettymys. Sen verran jäi kuitenkin nyt Vans-himot päälle, että pakko varmaan on moiset kotiin jostain nettikaupasta klikkailla…

Mutta tyhjin käsin en kuitenkaan onneksi poistunut. Mies oli kehottanut mua katsomaan kenkiä sillekin, ja pakko oli ottaa riski kenkien koon ja ulkonäön suhteen ja ostaa edes sille miehelle kenkulit. Tyyppi on nyt Pariisissa, mutta toivottavasti palattuaan ilahtuu näistä. Vähän ehkä tylsä valinta, mutta itse kuitenkin tykkään näistä (meinasin ostaa noi kuvassakin näkyvät pinkit). Ja toivottavasti sillä on mulle macaron-leivoksia tuliaisina, hehheh…

Ystismyynnit jatkuvat vielä huomenna ja sunnuntaina, lisätietoja täältä. Ja Nata lupaili, että lisää kenkiä olis tulossa, niitä naistenkin, joten menkääpäs muut kokeilemaan onneanne! Itse en ehkä enää toiste lähtisi (en halua kokea jäätävää pettymystä toistamiseen) ja näihin myynteihin kannattaakin rynnätä näköjään aina aamulla ihan ekojen joukossa…

Mites teihin iskee Vans-tossut? Omistatteko? Mitä mieltä mun kenkävalinnasta miekkoselleni, tylsät? Ja hei saa linkata lempparimalleja, mä nimittäin tosiaan aion moiset vielä ostaa!

P.S. Menen muuten huomenna Tampereelle kauneusbloggaajahäppeningiin, siitä kerron täällä sitten seuraavaksi. Kivaa.

25 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Noi on jotain sellasta pappa akselia mun mielestä, ei vaan iske yhtään, ja tiedän olevani vähemmistössä nyt 😀

  1. Heh, mullekaan ei joka malli sovi – näyttää kivalta muilla tai hyllyssä, mutta ei omassa jalassa.

 2. Anonymous says: Vastaa

  mulla on lepardikuvioiset, on ihan sairaan päheet. mutta sikahuonot jalassa 🙁

  1. EN VOI SIETÄÄ leopardikuosia missään muussa kuin Vansseissa! 😀

 3. Mun mielestä noi on kivat mitkä ostit 🙂 Mä kelpuuttaisin kyllä Vansit, ehkä joskus ostan jos osuu kohdalle. Tai no viime viikolla olis Stadiumissa osunut, mutta sorruin silti Nikeihin.. :>

  1. Ja nehän oli vähän isot, mutta ilmeisesti tarpeeksi sopivat, koska tänään se jo niillä ulkona lompsutteli 🙂

 4. esbA says: Vastaa

  http://m.zalando.fi/vans-authentic-matalavartiset-tennarit-monivaerinen-va213a00i-t01.html nämä olisi kissaämmälle oikeinkin mainiot 😉 itse kissaihmisenä nuo viä hankin, niin suloiset!

  1. Hehe, joo! Mutta en tiedä, tulisko miten usein käytettyä…pistän harkintaan. 😀

 5. Olen omistanut yhdet Vansit elämäni aikana, joskus 15 vuotta sitten… 🙂

 6. Anonymous says: Vastaa

  Olin pitkään skeptinen ja sitä mieltä, että ihan turhaa hypetystä koko Vansit, mutta kun ensimmääiset omat mokkaiset jostain huippualesta sain jalkaani en muilla kävelisikään! Niin unelmat jalassa, kuin aamutossut♥
  Okei ei se ollut rakkautta ensisilmäyksellä, koska aluksi ne hankasivat ja puristivat ja kiristivät ja kaikki oli vialla. Mutta kun nahka antoi periksi ja muotoutui täydelliseksi omaan jalkaan, olisin nukkunut ne jalassa. Paljaskaan jalka ei tunnu pahalta, vaikka muissa kengissä on ihan pakko käyttää sukkia!
  Niitä rakkauskenkiä on korjailtu suutarilla moneen otteeseen, mutta enää ei varmaankaan kannata viedä kun ovat niiiiin puhki rakastetut. Viimeksi jo suutarisetä oli sitä mieltä ettei niistä ehkä enää kenkiä tule, mutta ruikutin ja vakuuttelin tarpeeksi kauan niin suostui yrittämään vielä liimausta. Pian paistaa pohjasta kantapää, joten uudet siis tilauslistalla.

  1. Joo oon kuullu, että noi pitää aika haastavasti ensin sisäänajaa… :/

  1. Käyn kattoo!

 7. Salla says: Vastaa

  Mulla on mustat Vansit, joissa on pinkkejä norsuja 🙂

  1. Joo täähän ei siis mitenkään yllättäny mua! 😀 <3

 8. eekku says: Vastaa

  En omista ja ei ole jotenki mun tyylisiä =)

  1. Noin mäkin aattelin eka, ja noista kaikki mallit ei tod. oo munkaan tyylisiä!

 9. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

  1. Kiva. 🙂

 10. Ei, ei, ei. Noi on jotenkin niin semmoset Stureplan-bräts popot (siis semmoset tyypi joilla on punaset housut/shortsit, pikeepaita (tietty Lacoste) ja backslick ja hengailee Stureplanilla (Tukholmasa) – yök) ja juo skumppaa faijan rahoilla) tai hipstereiden, no way.

  1. Hah!

 11. Niina says: Vastaa

  No justiinsa joo <3

  Mä kävin tänään katselemassa (taas) Vansseja (en tosin Larussa enää) ja pakko myöntää, että mikään ei tunnu enää miltään noiden Hello Kittyjen jälkeen. ;D

  1. Noni, sun ois pitäny vaan ostaa ne!

 12. haha voi ei, ne on menny nopeesti! mutta kannattaa hei piipahtaa Vans Storessa Forumissa, ja ostaa sieltä omat! Saattaa niistä siellä ehkä kympin enemmän joutua pulittaa kun netissä tilatessa, mutta toisaalta, se on pieni raha siitä, että tukee ihan oikeaa liikettä ja ihan oikeasti suomessa toimivaa sellaista! :3 Ja niillä on siellä ihan hurjan makeet valikoimatkin!

  1. Me käytiinkin siellä ton jälkeen, mutta ei kyl ollu oikeen mitään ihan mun makuun…myös Kookengät on tullu kierrettyä! 😀

Vastaa