Heräteostoksia

Tein kaksi heräteostosta ja yhden semiheräteostoksen.

Mulla on paha tapa Gina Tricotissa käydessäni päätyä nopean kierroksen jälkeen kassalle jonkun kivan, halvan paidan kera. Näin kävi nytkin, kun ihan vaan aikaa tappaakseni pistäydyin Hämeentien liikkeessä. Eihän tällaista tekstiä omaavaa paitaa pysty vastustamaan?! Maksoi 9,95 euroa. Paidassa lukee siis I am really into kittens stars pizza daydreams rock n roll music late nights big adventures and myself. Tekstipaidat on kivoja jos teksti on kiva.

Glitter on kiva kauppa ja käyn siellä aika usein, mutta nämä hauskat iPhone-kuoret näin ihan sivusilmällä kun kävelin Makkaratalon Glitterin ohi. Olivat just sulkemassa mutta ehdin vielä käydä ärsyttämässä jo varmasti töistä pois hinkuvia myyjiä. Käytin 30 % Cityshopparialennuksen ja maksoin näistä 6,25 euroa. Ovat pehmeää matskua ja istuvat iPhone 4/4S:ään.

MACin Lightscapade -hehkupuuteri sen sijaan oli vain semiheräteostos, sillä kuulin siitä hetki ennen ostamista tosi paljon hyvää. Aiemminkin olen kyllä lukenut tästä useastakin eri kosmetiikkablogista, mutta jostain kumman syystä unohtanut tämän täysin.

Ostan harvoin luksuskosmetiikkaa Suomesta ja on aina jotenkin tosi ihanaa vierailla Stockmannin kosmetiikkaosastolla ostotarkoituksella. Tämä maksoi 28,50 euroa ja nyt pari kertaa tätä testattuani olen koukussa. Eipä tätä turhaan ole joka paikassa hehkutettu. Antaa tosi kivan, aikuismaisen chic-kiillon ilman glitterhileitä ja diskopalloefektiä. Luulen, että tulen sutimaan tätä nassuuni niin kauan, kun tätä vaan löytyy.

Tälläkin kertaa ohjaan kiinnostuneet härskisti Saara Sarvaan blogiin, arvostelu Lightscapadesta löytyy nimittäin täältä. Tämä on kyllä tosi riittoisaa, ja jos ei mene rikkomaan, niin kestää pitkään.

Löytyikö ostoksistani teidän mielestä mitään kivaa? Teettekö heräteostoksia mitenkä usein?

18 Comment

 1. Ohh! Kaikki ostokset oli suoraan, kuin mitä itse olisin myös ostanut. (Jos ois siis rahaa krhm..) Tuota puuteria pitää kokeilla, olen koettanut niin kauan seilailla eri puutereiven välillä, mutta vielä ei ole löytynyt semmoista lempparipuuteria, jonka nimeen vannoa :S

  1. Toi puuteri on kuule must have! Siis kiiltopuuterina. Paras. Oon omistanut ja omistan ziljoona vastaavanlaista, mut mistään ei tule noin kivaa, hienostunutta kiiltoa. Suosittelen ehdottomasti.

  2. Ja hei mullakin on älä osta mitään -viikot menossa, mutta heräteostoksiahan ei lasketa. Kai.

 2. Nana says: Vastaa

  Eiihh, toi tekstipaita on ihana! Ja meikä ei pääse varmana mettästään sitä Gina Trocotista (koska työt syö mun vapaa-ajan) :(( Harvoin törmää mihinkään noin kivaan paituliin 🙂 Ja noi kuoret on kans tosi söpöt, iPhoneen tuntuu löytyvän aina tosi söpiksiä kuoria. Tosta puuterista en ossaa sanoa joota enkä jaata, ko en pahemmin meikkiä ennää käytä, kun ne töissä kuitenki tullee hikisteltyä pois. Oon siis pizzeriassa töissä, välillä voipi olla hieman lämmin 😀

  1. Joo, mäkään en yleensä tekstipaitoja ihan hirveesti osta (Zoe Karssen on poikkeus!), GT:sta nyt vielä harvemmin. Mutta toi oli jotenkin tosi söpis 🙂

   Tuota löytyy muuten nettikaupasta kans: http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/puserot/ccollection-ctops-p1.html#product_174615

  2. Nana says: Vastaa

   Missähän tynnyrissä meikä on kasvanu ko en tajunnu että niillä on verkkokauppaki 😀 Mutta kiitos linkistä! Pakko kyllä ostaa tuo, on sen verran kiva 🙂

  3. Mä joskus yritin sitä kautta etsiä paria kaupasta missaamaani paitaa, tosin heikoin tuloksin 🙁

 3. eikä miten ihanat! :—D
  ja mitä heräteostoksiin tulee: eihän niitä lasketa, eihän? kun sinne kassallehan mennään niin nopeasti, ettei kunnolla tajua tiedostamaan asiaa ja sitten sitä onkin jo ostanut jotain.

  1. Niin, aivan, olen täysin samaa mieltä!

 4. Huippuostoksia! Mäkin haluan nyt Lightscapaden, vaikka just ostin Adored MSF:n :/ Ja tuollaisen paidan haluan myös 😀

  1. No niin haluut! 😀

 5. Toi paita on aivan huippu! Hitto, pitäiskö poiketa huomenna paikallisessa Gina Tricotissa kattelemassa, koska olis kyllä aikamoisen spot on meikäläiselle, haha.

  1. Ehdottomasti! 🙂

 6. Inka says: Vastaa

  Söpöjä heräteostoksia 🙂 haluun tommosen kissakuoren puhelimeen!

  1. Se on kyllä tosi kiva ja saa näppärästi myös tarvittaessa irti. Meillä musavehkeeseen kun ei mee puhelin kuorineen, joten tiukat kuoret on vähän huonot.

  1. Vähän tyyriimpi versio!

  2. Mun mielestä Ginan musta vie voiton.

Vastaa