Mites se The Sunblock?

The Sunblock

Joo. Tän Lushin kiinteän aurinkosuojan kanssa kävi vähän köpelösti. Kun ennen reissua kyselin teiltä, mistä mukaani lähtevästä kosmetiikasta haluaisitte lukea testauskokemuksia, otin ihan asiakseni kokeilla tän The Sunblockin (SPF 30). Otin ihan asiakseni myös kuvata tämän rannalla jotenkin nätisti rantahiekassa aaltojen velloessa taustalla, jotta saisin kivoja kuvia tänne blogiin. Sujautin tän rantakassiin, päätimme pulahtaa ensin hotellin uima-altaaseen ja jätin kassin siksi aikaa altaan reunalle, auringon paistaessa niin nätisti… Lopun ehkä siis arvaattekin, tai näettekin. The Sunblock -raukka suli aivan todella löysäksi ja vuoti reunoista hienosti kaiken muun kassin sisältöjenkin päälle… Hellästi kuljetin sen kuitenkin huoneemme kylppäriin viilentymään, vaikka kyllä teki vähän mieli nakata se roskiin. Mutta kun te vaaditte arvosteluja tästä!

The Sunblock

Ja kyllähän se viileämmässä ilmanalassa kiinteytyi ja oli ihan käyttökelpoinenkin. Mitään nättejä palasia tästä ei enää murrettu, mutta kuitenkin. Testasin tätä ensin varovasti jalkoihini, koska aivan täyttä luottoa mulla ei tätä kohtaan tietenkään heti ollut. Suihkussa lääpin tätä jalkojen ihoon ja varovasti kuivasin. Tällä voi kyllä helposti saada sotkua aikaan suihkutilassa ja pitää olla supervarovainen, ettei liukastu!

The Sunblock -jalat

Tuossa kuvassa en ole räpylöitäni vielä kuivannut, vaan yritän havainnollistaa teille, että The Sunblock jättää tuollaisen öljymäisen pinnan ihoon. Hellän kuivaamisen jälkeen iho on oikeastaan ihan kivannäköinen! Ja en palanut! Kävin uimassakin, meressä ja altaassa, mutta hyvin tämä aurinkosuoja vaan toimi. Sen verran möhmäiseksi vaan veti tuon sulamisen jälkeen, että vaikka tätä jäikin vielä jäljelle, heitin sen suosiolla pois, enkä kuljetellut enää takaisin Suomeen.

Mun mielestä aurinkovoiteiden levittely on rasittava operaatio, ja tämä toi siihen ihan kivaa vaihtelua, mutta kuten eräs lukija totesi, kuka käy suihkussa ennen rannalle menoa? Ja tosiaan, itselläni ainakin tuo palanen helposti tipahteli ja mureni suihkun lattialle. Ja lämpötilavaihteluja tämä ei kestä sitten ollenkaan.

Onko teillä kokemuksia The Sunblockista?

Tuote saatu blogiin.

9 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Totta että ennen rannalle menoa ei kyllä suihkussa usein tule käytyä. Mulle enemmän tuli mieleen, että jos tätä käyttää sellaisena ihan perusarki-aurinkosuojana kesällä, niin sitten on kätevä aamusuihkussa? Mutta tosin päällehän varmaan sitten jossain vaiheessa täytyy jotain muuta lisätä kuitenkin, että ainoana aurinkosuojana ei toimi varmaankaan. 🙂

  1. Mä en oikeen perusarjessa käytä aurinkosuojaa Suomessa. 😀 Mutta joo, tietty jos hikoilee sikana, ui sikana jne., niin pitää rasvaa lisäillä. Mä laitoin tosin vasta ihan illalla ohuelti lisää rasvaa tän Sunblockin päälle mut tossa vaiheessa olin tosiaan ollut auringossa jo koko päivän ja uinut monesti jne. Kyllä siis tää on varsin pitävä suoja.

 2. Salla says: Vastaa

  Just ton takia en oo tätä hankkinut, että en voisi kuvitellakaan, että kävisin aamulla suihkussa ennen rannalle/altaalle/koirapuistoon lähtemistä. Jännä tuote kyllä, mutta ei ainakaan mulla olis käyttöä.

  1. Niinpä.

 3. RuuRuu says: Vastaa

  No ei kyllä vaikuta siltä että hmottaisi edes testata 😀

 4. Liisa says: Vastaa

  Mullakin oli tämä Bulgariassa mukana, mutta en edes avannut kääreistään :’D Tajusin ihan saman; Ei tätä tulis käytettyä. En mä käy suihkussa ja sit lähde johonkin rannalle käppäilemään ja mereen uimaan. Nope, nope. Biothermin aurinkovoiteella sit läträsin, niin helppoa kun voi lisäillä kesken päivän niinku normaalisti pitääkin 😀

  1. Jep, ei mullakaan tällä ole niin suurta käyttöä missään reissussa. 🙁

 5. Kata says: Vastaa

  Mun mielestä tuo vaikuttaa mielenkiintoiselta. En kyllä itsekään jaksaisi käydä ennen auringonottoa suihkussa, mutta toisaalta vihaan aurinkorasvalla läträämistä, jos menee muualle kuin rannalle. En mäkään yleensä käytä aurinkosuojaa Suomessa arkena, vaikka ehkä pitäisikin kesällä, mutta voisin kyllä kokeilla tätä palasta kesällä Lindan ehdottamalla tavalla. Sama etelässä, jos lähtee kiertelemään kaupungille tai nähtävyyksiä katselemaan. Varsinkin kun tämä on pitkäkestoinen, sillä vihaan aurinkorasvan lisäämistä hionneelle iholle keskellä päivää 🙂

  Mites muuten tuon palan tuoksu? Jääkö tuosta sellainen tyypillinen ummehtunut aurinkorasvan tuoksu vartalolle? Mä en voi sietää aurinkorasvojen tuoksua. Se on yk syy, miksi aurinkorasvaa tulee käytettyä liian vähän 😀

  1. Mun piti kirjottaa tuoksusta, mutta mä unohdin ihan täysin asian!!! Ei varmasti tuoksu pahalta, eli ei tuoksu aurinkorasvalta, mutta en muista, tuoksuiko tää erityisesti miltään? Iholle ainakaan ei jää mitään häiritsevää tuoksua.

   Tämä olis varmasti Suomessa kesällä ihan pätevä, etenkin jos laittaa semmosille helposti palaville alueille!

Vastaa