Alma joulukortissa

Halusin taas pitkästä aikaa tilata vähän persoonallisempia joulukortteja. Tekisin näin kyllä joka vuosi, mutta jotenkin se aina joko unohtuu tai sitten tuskailen kamalasti tällaisia kortteja tarjoavien palveluiden kanssa, näitä on oikeasti todella monia ja ne tilausvaiheet ovat aina todella rasittavia. Mutta nyt sain vinkin sopivaan saumaan Ifolorin tällaisesta palvelusta ja päätin rohkeasti kokeilla korttien tilaamista sieltä.

Olin jo valmistautunut ärsyyntymään, mutta näin ei sitten kuitenkaan käynyt, siis todellakaan, vaan postikorttien tilaaminen omalla (eli Alman) kuvalla olikin aivan älyttömän helppoa ja nopeaa! Missään vaiheessa kortin suunnittelua ja tilauksen tekemistä mulle ei tyrkytetty mukeja ja seinäkalentereita ja ties mitä pullonavaajia! Tilausvaiheita oli vain muutama! Olin oikeasti todella positiivisesti yllättynyt.

En tarvitse postikortteja kamalan paljon, 10 kappaletta on oikein riittävä määrä. Perheelle ja parille sukulaiselle ja siinäpä se sitten onkin. Joulukortit olivat sopivasti tarjouksessa Ifolorissa ja 10 kappaletta tällaisia söpöliinikortteja tuli maksamaan postikuluineen yhteensä 9,45 euroa. Ei paha.

Tämä postaus on yhteistyöpostaus CupoNationin kanssa, koska heidän ansiostaan tänne Ifolorille osasin mennä. CupoNation on mainio verkkosivusto, joka tuo ihmisille alennuskoodeja ja tarjouksia (sieltä löytyy aika moni mun lempparinettikauppa!). Sieltä vinkattiin, että tänään, maanantaina 1.12. CupoNationin sivuilla aukesi joulukalenteri ja jokaisessa luukussa on tarjolla hyvä alennuskoodi. Ja Ifolor aloitti joulukalenterin (ko. alekoodi on saatavilla vain CupoNationilta).

Ja onhan Ifolorilla siis paljon muutakin kuin näitä joulukortteja, kaikenlaisia kalentereita ja tauluja ja mukeja ja mitä kaikkea voi koristella omilla kuvillaan! Eli siis kissansa kuvilla.

Mä aion ainakin käydä CupoNationin joulukalenterin luukut läpi, koska lahjoja tulee varmasti tilattua netistä (myös itselleni, heh). Ja mähän en tilaa netistä mitään ennen kuin oon tsekannut mahdolliset alennuskoodit! Tarjoushaukka-Heini. Mutta kyllä se vaan kannattaa, koska voi säästää isojakin summia.

Jään nyt odottelemaan näitä omia korttejani, ehtivät hienosti vielä saapua ennen kuin ne pitää jo lähettää eteenpäin. Lähetättekö te enää tällaisia vanhanaikaisia joulukortteja ja mistä te ne ostatte kun ei Tiimaria enää oo?! Entä tsekkaatteko te alennuskoodeja netissä?

22 Comment

 1. Elisa says: Vastaa

  Oon yhtenä jouluna tilannut koiran kuvalla Ifolorilta joulukortit ja tuli kivat 🙂 Samoin pari kalenteria olen omilla kuvilla (koiran kuvilla siis) sieltä tilannut, mutta siitä on jo aikaa. Silloin ainakin oli rasittavaa pelleillä sen ihme ohjelman kanssa, että tuleeko tää kuva nyt vaakaan vai ei ja jäkitti koko ajan. Mut siitä tosiaan on jo useempi vuosi!

  Noin muuten oonkin askarrellut joulukortit joka vuosi itse. Tällekin vuodelle on jo teema päätettynä ja pitäis vaan tarvikkeet käydä ostamassa 🙂 Meneehän niihin noin 30 korttiin yksi ilta kevyesti, mutta ne onkin sit tosi hienoja.

  1. Mulla on niin paljon kokemusta tämmösistä, että mä odotin kans kauhulla, että mitä tuleman pitää, mutta ei ainakaan postikorttien kanssa ollut yhtä ainoota täh!?! -hetkeä. 😀

   Itsetehdyt on tottakai parhaimpia!

 2. Mella says: Vastaa

  Käytin samaa korttipohjaa viime vuonna, kun tein Simbasta joulukortin ( http://mella-lili.blogspot.fi/2013/12/hyvaa-joulua-luukku-23.html ) Ifolorilta saa kyllä helposti ja kätevästi kortit tilattua ja ollaan mummille sekä ukillekkin tehty ihan oma kalenteri lahjaksi kissojen kuvista. 🙂 Niissä on tiettyä tunnearvoa kun jaksaa vähän nähdä vaivaa!
  xoxo Mella

  1. Joo ja tää on hyvä vastaisku kaikille vauva-aiheisille joulukorteille! >:D

 3. MS says: Vastaa

  Ihana Alma! 🙂 Mäkin voin suositella Ifoloria. Oon sieltä muutaman kerran tilaillut kuvia ja pari kuvakirjaa, ja tilaaminen on aina ollut helppoa ja nopeaa. Toimituskin tulee parissa päivässä 🙂 Joulukortteja en ole kertaakaan vielä teetättänyt, mutta enköhän sitäkin kokeile jossain vaiheessa. Joulukortteja lähetän silti joka vuosi. Tiimarista ostin ennen, nyt marssin aina edulliseen korttikauppaan 🙂 Lahdessa niitä on onneksi pari. Joskus oon askarrellut korttini itse, mutta tuntuu, että enää ei yksinkertaisesti riitä aika.

  1. Kiva kuulla, että tulee nopsasti! 🙂 Oottelen jo. 😀

 4. Liian vähän tilasit kortteja, koska olisit saanut noin ihanan tännekin lähettää!

  1. Hahaa! 😀

 5. eekku says: Vastaa

  Ihania kortteja almasta <3

  1. <3

 6. Salla says: Vastaa

  Missä on Benkun kortti???????

  1. Ai niinku et saaks Benkku oman???

 7. Mä oon joskus käyttänyt Ifoloria joulukortteihin, tosi näppärää.

  Voi hellanlettas tota Almaa. <3

  1. Mä en tosiaan aiemmin, keskityin riitelemään muiden ohjelmien kanssa. 😀

 8. LauraL says: Vastaa

  Onpas kyllä tosi söpö joulukortti! 🙂
  Oon yleensä tehny ite kortit, nytkin olis materiaalit valmiina mutten tiä jaksanko ruveta niitä väsään. Tilasin Polka Jamilta varoiks kortit.

  1. Polka Jam on ihana! Mullakin oli semmosia viime vuonna!

 9. Ei tsiisus, kuinka söpö kissa! <3
  Mulla on ollut tässä jo puolisen vuotta ihan hirmunen kissakuume, mutta onneksi keväällä saa meitsikin oman kisulin kiipeilemään verhoihin 🙂

  ♥~ Millamour

  1. Onhan se, vaikkei enää noin pieni ookaan! 😀

 10. Anonymous says: Vastaa

  Joulukortteja laitan joka vuosi ja askartelen ne itse 🙂 Prismasta ja Cittarista on aika hyvin löytynyt askartelutarvikkeita. Kotipitäjässä on pieni käsityöliike, josta löytyy myös askartelujuttuja. Olen karsinut kylläkin niitä, kenelle kortin laitan. En laita enää korttia sellaisille henkilöille jotka eivät ole vuosiin laittaneet minulle korttia, vaan ovat muistaneet esim. tekstiviestillä. Laitan siis tekstaria tai sähköpostia sellaisille tutuille. Alma on oikein hurmaavan näköinen noissa sinun korteissa 🙂

  1. Toivottavasti kortit tosiaan on livenäkin kivoja. 😀

 11. Salka says: Vastaa

  Hahhaa, oli pakko tulla sanomaan, että eilen tän postauksen luettuani sain inspiksen ja tilasin porukoilleni joululahjaksi kalenterin, heidän kissojen ( mahdollisimman pöhköillä, mutta silti edustavilla )kuvilla 😀 Parasta on se, että kissahöperöt vanhempani tulevat aivan varmasti ilahtumaan, oi miksi en ole keksinyt tätä aiemmin? 🙂 ens joululle tulee sitten kuvakirja 😀 Oli muuten tosi helppoa tehdä tilaus, mikä jottei vaikka joka vuosi tekisi kuvakirjan vuoden kulusta.

  1. Kiva idea, tykkäävät varmasti. 😀 Ja joo, Ifolor on kyllä ihan älyttömän hyvä näissä, vertauskohtia multa löytyy. 😀

Vastaa