Uusi vuosi, uudet kengät!

Toiset Jeffreyni.

Uuden vuoden vietosta selvitty, terkkuja vaan täältä pizzalaatikoiden takaa!

Eilen oli kiva päivä, koska ostin ne kauan himoitsemani Jeffrey Campbellit ja ne olivat jopa alennuksessa (nojoo, se 30 euron säästö tässä konkurssissa ei paljon kyllä tunnu). Löysin myös uuden ihanan ripsihuoltopaikan, kiitokset Julialle, varastin nimittäin hänen ripsi-ihmisensä. Tai no, lainaan vaan kolmen viikon välein. Aiemmassakaan paikassa ei tosiaankaan ollut mitään vikaa, mutta noh, nämä ripset nyt vain ovat niin paljon paremman näköiset ja mikä parasta, myös tuntuvat paremmilta. Pidän näitä ikuisesti.

Ainiin ja ei, mulla ei ollut noita uusia kenkiä viime yönä jaloissa, kerrankin elämässäni olin pirun järkevä ja halusin aloittaa uuden vuoden molemmat jalat ehjinä…täällä nimittäin on ihan ÄLYTTÖMÄN liukasta.

Onkos teillä kaikki kunnossa, oliko hyviä bileitä? Tai uusia kenkiä?

29 Comment

  1. Uuuh! Ihanat! 😀 Ei ollu hyviä bileitä – eikä kyllä uusia kenkiäkään. Mutta ihan mukavaa kuitenkin.

    1. No mut sehän on pääasia!

  2. Tiia says: Vastaa

    Eikä oon niin kateellinen :/// tai haluisin ne mis on hopeen väriset niitin :p mut silti! Ja hauska blogi! 🙂 Hyvää vuoden alkua sulle!

    http://tiiach.blogspot.fi/

    1. Ne on kans tosi kivat!

    2. Ja KIITOS! <3

  3. inna says: Vastaa

    tosi ihanat kengät! Harmittaa oikein itseä, kun on niin vannoutunut tennarityttö ollut niin kauan, että korkokengillä kävelemisen harjoittelu on yhtä taistelua. Tuollaiset huolisin milloin vain kaappiini, jos vain osaisin antaa niille riittävästi arvoaj a käyttää niitä! Tosi mukavan ja rennon oloinen blogi. Tykkään =)

    1. Joo, mä olen kans tennarityttöjä, mutta ihastelen näitä vaik sit vaan kaapissa, jos en opi kävelemään näillä! 😀 No, pitää nyt ainaki eka ootella et nää liukkaimmat kelit menis pois.

      Kiitos, ilahduin! 🙂

  4. J.Campbellin Lita Spiket on parasta, mitä tähän maailmaan on tullut. Niitä tekis mieli pitää koko ajan, mutta toisaalta niitä ei raaki pitää ettei ne vaan kulu tai hajoo 🙂

    1. No mun pitää eka opetella kävelee näillä… 😀 Ei kyl tuntunu niin pahoilta ku vois kuvitella.

    2. Karun näköset (kävelymielessä) mutta yllättävän hyvät jalassa..! Yhdet niistä harvoista kengistäni, missä päkiät ei huuda hoosiannaa ekan tunnin jälkeen 😀 Oikeastaan noilla painelee koko illan helpostikin.

    3. Joo kyl pikatepastelun perusteella voisin sanoa, et pahemmatkin vois olla. 😀 Onneksi kuitenkin jätin vielä uv:na kotiin, ei ois kyenny tuolla peilijäällä käveleen noilla, mitenkään.

    4. Juu ei talvella, joku raja mullakin 😛

  5. Nonnu says: Vastaa

    Herkut kengät! <3

    Meidän uusi vuosi meni niin, että mä olin (ja olen edelleen) aivan saatanallisessa flunsassa 🙁

    1. Höh, sitä on liikkeellä. Aina. 😀

  6. Voi elämä, miten mahtavat kengät <3
    Kunpa itsekin jaksaisi/osaisi kävellä korkeilla koroilla, niin varmaan jotkut Jeffreyt ostaisin itselleni…

    Uusi vuosi meni mukavasti kivassa seurassa ja oltiin ajoissa kotonakin. Tänään nukuttiin silti piiitkään, vaikkei rapsakkaa ollutkaan :D.

    1. No en mäkään hei osaa, mutta harjoitus kai tekee mestarin tai jotain. Tai sit ei. Nähtäväksi jää. 😛

      Teki mieli laittaa nää jo uv:na, mutta onneksi en.

  7. Joo ei bileitä,kunha revin barbie-nukeilta naamoja irti ja liimailin strasseja.Ihan perusarkisesti siis edettiin vuodenvaihde.
    Kengät on nätit,mutta en kyllä kykenis kävelemään.Entinen vannoutunut korkkaridaami on jalkavaivojen vuoksi pinttynyt mukavuudenhaluinen nykyisin =)

    1. Haha. Joo, kyllä noi korot on ihan liikaa mullekin. Mutta yllättävän hyväntuntuiset jalassa pikatestauksen perusteella. Saa nähdä…

  8. Niina says: Vastaa

    Oli hyvät bileet, tosin flunssa ei oikein tykännyt riehumisesta ja nyt olen entistä kipeämpi. Jee.

    Kiva, että sait ostettua nuo. En rehellisesti sanoen voisi kuvitella käyttäväni tuollaisia kenkiä. Monille ne kuitenkin todistettavasti sopivat ja jalat ainakin näyttävät pitkiltä. 😀

    1. Joo siis täysin mahdollista, että säilytän näitä hetken kaapissa ja myyn pois, kun en saa käytettyä. 😛 Ihan perus-minua…

      Nämä olivat vaan vikat mun kokoa ja KUITENKIN alennuksessa! 😀

    2. …muuten en olekaan alennusmyynneistä nyt mitään ostanut, en oikein edes kierrellyt, vau.

    3. Niina says: Vastaa

      No toi alennus on sinänsä ihan kiva juttu, sitä ei käy kieltäminen. Ja kyllähän naisella sitä paitsi pitää olla kaapissa vähintään yhdet kengät, jotka möllöttävät siellä vain koristeena. Tai no mulla ainakin on. Onneksi vain yhdet. 😀

    4. Hmm onkohan mulla jo ennestään useammat… 😀

  9. hahhaa, uudet korkkarit ja oli totta kai pakko laittaa uv-pippaloihin. ja yllytin ihanan ystäväiseni laittamaan mun toiset korkkarit. hän ei oo ennen käyttäny semmosii. oltiin illalla molemmat aika jalat kipeinä :–D

    1. Joo, perus. 😛

  10. Oooo mikä ihana kysymys, sillä voin nimittäin vastata että ON UUDET KENGÄT, ja hyvät!! Icebuukit! (ostin intersportista tarjouksessa 149€). Niissä on kahdenlaiset nastat alla vakiona:) On olleet todella pitävät. Laitan käyttökokemusta omaan blogiini kunhan saan ne kunnolla sisäänajettua!
    -Helena ja Blackie-

    1. Hehe

  11. Nuo kengät <3

    1. Pure love. <3

Vastaa