PetsGo

Lemmikkitarvikenettikaupasta nimeltä PetsGo otettiin minuun äskettäin yhteyttä ja tiedusteltiin halukkuuttani testata uutta nettikauppaa. Kissojen ruokakaappi näyttikin jo uhkaavan tyhjältä, joten sopivaan saumaan tämä tiedustelu tuli. Joskin musta kyllä tuntuu, että olen tilaamassa kissanruokaa ihan koko ajan! Miten nuo kolme karvakasaa oikeasti voivatkin syödä niin paljon ja miksi ihmeessä mä en jo opi tilaamaan kerralla isompaa määrää??

En kuitenkaan vastannut ihan heti ”tottakai haluan!”, vaan zoomasin ensin sivut läpi. Olen nimittäin aika vaativa, mitä tulee nettikaupoista tilaamiseen. Tilaan netin kautta lähes kaiken, myös kissanruuat (joskin monesti kun se kaappi oikeasti on ihan tyhjä eli en ole tajunnut tehdä tilausta ajoissa, teen hätäostokset jostain lähellä sijaitsevasta eläinkaupasta). Näitä asioita vaadin hyvältä kissanruuan tilausverkkokaupalta:

1. Selkeät sivut ja hyvä käyttöliittymä. En kestä, jos ostoskori ei päivity ja joudun klikkailemaan edes-takas. Haluan löytää kaiken tarvitsemani helposti ja nopeasti ja loogisesta paikasta. Pirteä ulkonäkö ei myöskään ole lainkaan pahitteeksi. Selkeät tuoteryhmittelyt ja hyvät kuvat ovat kuitenkin se ihan must.

2. Toimitustavat ja -hinnat. Toimituksen on oltava ilmaista ainakin jostain siedettävästä summasta lähtien, en halua maksaa mitään toimituskuluja päälle. SmartPost on erinomainen vaihtoehto, mutta oikeastaan kaikki käyvät – kunhan on ilmaista. Tilaan sapuskat töihin jos Itella/DHL tms., mutta SmartPost löytyy ihan kodin vieressä olevasta kauppakeskuksesta ja on siksi minulle helpoin ja paras vaihtoehto.

3. Valikoima. En jaksa enää hirveästi kokeilla uusia ruokia meidän kissoille, koska on ärsyttävää heittää sapuskaa roskiin. Alma syö melkein mitä vaan, mutta pojat nirsoilee. Arska ei enää juuri muuta syö kuin raksuja, märkäruokaa vaan näykkii. Reiska syö kaikkea, mutta valikoiden. Hyytelöt ovat aina olleet ehdoton ei. Almalle annetaan jonkin verran kanaa ja lihaa, ja nämä aiheuttavatkin kissaneidissä ilon naukaisuja! Mutta en halua syöttää vitskuja kenellekään erikseen, joten märkäruoka on pääasiallinen kaikkien ruoka. Kaupasta pitää siis löytyä aina ne tietyt, meillä hyviksi todetut merkit.

Tässäpä oikeastaan ne tärkeimmät. Tietenkin kaikki bonusohjelmat ja sellaiset ovat aina plussaa, etenkin jos rahallisesti jotain hyötyisi. Ja jos jokin osa tilauksesta on hajalla tai näyttää oudolta, toimiva asiakaspalvelu astuu tärkeään osaan. Näin ei onneksi ole usein käynyt tässä viimeisen yli viiden vuoden aikana, mutta pari kertaa kuitenkin.

 

PetsGo läpäisi kuitenkin kaikki kolme vaatimuskohtaani kirkkaasti, joten lähdin tilaamaan kisuille sapuskat uudesta nettikaupasta. Osa katsomistani tuotteista oli loppuunmyytyjä (mikä ihan ymmärrettävää koska kyseessä uusi verkkokauppa), mutta valikoima oli silti erittäin hyvä ja sain nopeasti ostoskoriin tarvitsemani sapuskat.

 

Arskalle iso pussi raksuja, Reiskalle Applawsin kalasapuskaa ja Almalle kivoja palloja. Kaikki tyytyväisiä!

Vähimmäistilausraja PetsGossa on 19 euroa, ja minä nyt en ikinä tee alle 60 euron kissanruokatilauksia muutenkaan. Toimitus Postin pakettiautomaattiin, nouto Postista tai myymälästä (kauppakeskus Isossa Omenassa) ovat ilmaisia, kotiinkuljetus maksaa 5 euroa. Toimitusaika on 2-7 päivää. SmartPost -vaihtoehto siis ilahdutti ja sen valitsinkin. Tilausvahvistus sekä tunnukset omille sivuille tulivat heti tilauksen tekemisen jälkeen ja jo tunnin sisällä tilauksesta tuli toimitusvahvistus ja seurantakoodi! Vikkelää toimintaa, sanoisinko. Suurin hämmästys kuitenkin tuli, kun sain jo seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä tekstiviestin, että paketti on noudettavissa. Olisipa tämä aina näin nopeeta!

Ja noh, kuten kuvistakin huomaa, kissoille kivointa on aina se laatikko. Tällä kertaa kuitenkin laatikkoakin kivempaa oli tilaamani pallot, ja ihana PetsGo ilahdutti laittamalla mukaan vielä muutamia extrapalloja, jotka itse asiassa kiinnostivat enemmän kuin tilaamani sateenkaarenväriset. Mutta kaikki tulevat ahkeraan käyttöön ja ruuat syödyksi, eli kohta olen taas tekemässä tilausta…ja aion tehdä sen taas PetsGosta. Sen verran positiivinen uusi tuttavuus tämä verkkokauppa on.

Oliko PetsGo jollekin jo tuttu? Mistä ostatte/tilaatte lemmikkienne ruuat ja miksi juuri sieltä? Mitkä seikat teillä vaikuttaa?

28 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Oli kyllä hyvä valikoima tuolla PetsGossa kun katselin. Meillä tulee yleensä ruuat tilattua Zooplussalta, kun sieltä saa vaan niin paljon halvemmalla isoja määriä ruokaa. Ja kun meilläkin kolme kissaa, niin sitä ruokaa tosiaan kuluu! 😀 Lisäksi että meillä on kissoilla meneillään eliminaatiodietti yhden kisun allergioiden vuoksi, niin zooplussalla on ainakin hyvä valikoima siihen. 🙂

  En ehkä kestä miten söpö Alma on. <3

  1. Munkin pitäis tosiaan oppia tilaamaan isompia määriä, jotta tulis halvemmaksi ja aikaakin tietty säästyis. Mutta kun tilaan töihin, on noiden isompien laatikoiden kanssa vähän niin ja näin, ei jaksais niitä roudailla jatkuvasti kotiin. Toi SmartPost on niin näppärä!

 2. Minä ostan erityisruokavalion ruoat eläinlääkäriltä toiselle ja toiselle ostan Mustista ja Mirristä. En itseasiassa ole tilannut ikinä ruokia netistä mutta tiedän monien tilaavan.
  Ihanat kisut, parasts on pahvilaatikot meilläkin 😉

  1. Taitaa olla parasta aina kaikilla. 😀

 3. Saiskohan tuolta tilattua kissanpentujakin kotiinkuljetuksella. Kauhea kattikuume iskee näitä ja sun IG-kuvia katsellessa, eikä tuota komeampaa osapuolta saa mitenkään nyt suostuteltua karvapallon ottamiseen!!

  1. Haha sehän olis loistava (ja arveluttava) bisnesidea!

 4. Anonymous says: Vastaa

  Mitä kissanhiekkaa käytät sinun kisuillasi?

  1. Käytän aina mikrohiekkaa, mutta merkit vaihtelevat. Sitä en yleensä tilaa netin kautta, vaan ostan tien toisella puolella sijaitsevasta eläinkaupasta (Faunatar). Tai jos on joku hyvä tarjous Mustissa ja Mirrissä, niin sitten Sörkän liikkeestä. Ostan aina halvinta, mutta kuitenkin oltava mikrohiekkaa, paljon riittoisampaa ja pitää hyvin hajut poissa.

 5. MRMR says: Vastaa

  Ihan kivannäköinen sivu kyllä! Taidan silti pysyä Zooplussassa, tuolta ei näytä saavan Cosmaa johon kissat on nyt ihastuneet, ja äkkivilkaisulla Z:ssä näytti olevan halvempaa, ja zoopluspisteet on kivoja, vaikkei niillä mitään ihan hirveän hyödyllistä saa. 😀 Miinusta Zooplussassa on kyllä toimitusaika.

  1. Tuolta tuli tilauksen mukana myös pieni alennus seuraavaan tilaukseen. 😉

 6. ellu. says: Vastaa

  Koska meillä ei noita karvaisia ole, niin toki tsekkaan aina nettikaupasta matelijoille sopivat tarvikkeet ja ruuat. Tuolla ei ainakaan vielä näyttänyt olevan kovin laajaa tarjontaa ja suhteessa hinnat muihin verkkiksiin olivat aika korkeat.. mutta aika näyttää, ehkäpä tämäkin alue heillä joskus laajenee.. siihen asti tilaan ruuat ja tarvikkeet omasta suosikkiverkkiksestäni 😀

  1. Niinjoo, munkin listalta unohtui hinnat. Tosin ne yleensä ovat aika samoja noissa sapuskoissa, mitä tilaan, ainakin nettikaupoissa siis! Tämä nettikauppa tosiaan vasta auennut ja musta on tosi kiva, että Suomeen saadaan näin hyviä nettikauppoja.

 7. Satu says: Vastaa

  Koiralle tulee tilattua nykyisin ruoat Zooplussasta halvan hinnan vuoksi. Aiemmin ostettiin paikallisesta eläinkaupasta, mutta (kivan) kauppiaan myytyä liikkeensä eteenpäin siirryttiin nettitilauksiin. Kivalta näytti kyllä tuo PetsGo, mutta eipä löytynyt James Wellbelovedia koirille, kissoille kyllä oli 🙁

  1. Toivotaan, että tarjonta laajenee. Zooplus on toki todella hyvä, mutta suomalaisuus on suuri plussa. Ja nopeus!

 8. Voi mikä sinisilmäinen söpöliini vikassa kuvassa onkaan!! ♥

  Mä en ole ikinä tilannut Epulle nettikaupoista ruokaa, vaikka se saattaisikin tulla paljon edullisemmaksikin. Tuntuu, että jatkuvasti saa ruokakärryihin lastata myös koiranmuonaa, joten olisi kyllä kätevää laittaa isompi tilaus kerralla menemään! 🙂

  1. Almalla on kyllä ihan hypnoottisen siniset silmät. 😀 Ihan häikäisee, kun niitä etenkin päivänvalossa katsoo.

   Suosittelen kyllä tutustumaan nettikauppoihin eläinten ruokkimismielessä!

 9. Voi mikä lutunen pieni pörröpallo Alma :3

  1. Hih 😀

 10. Salla says: Vastaa

  Ei oo muuten pahan hintaista, kun kotiinkuljetuksen saa vitosella! Itse varmaan käyttäisin sitä, jos tilaisin isoja määriä 🙂

  Ihan muuten mielenkiinnosta, ootko laskenut, paljonko sulla menee kissojen ruokiin rahaa kuussa? Koirien ruoat on mun mielestä aika kohtuuhintaisia (30-40 e sellainen jäätävä säkki), siis ne, mitä meillä syödään. Mutta hitsi vie luut maksaa!! Ja niitä kuitenkin pitää olla koko ajan 🙂

  1. Joo, etenkin jos hiekkaa lähtis tilaamaan, niin ehdottomasti kotiinkuljetuksella.

   Oon laskenut ainakin Reiska -aikana, postaustakin löytyy täältä. Mutta en tiedä, uskallanko enää. 😀

 11. Anonymous says: Vastaa

  Erikoisruokavaliot eläinlääkäriltä, muut sapuskat, herkut ja hiekat Mustista ja Mirristä (sijaitsee lähellä kotia). Tilasin aiemmin zooplussasta tietyn merkkistä märkäruokaa, mutta sitten löytyi se sapuska, jota molemmat syövät yhtä ahnaasti eikä tilaamisen tarvetta enää ollut. Kissanhiekkaroskiksen vaihtopussit tosin pitää vielä tilata verkkokaupoista, kun niitä ei muuten tunnu löytyvän.

  Ja pahvilaatikothan ovat ihan parhautta!! Hauskoja kuvia 🙂

  1. Onneksi ei vielä ainakaan ole kellään erikoisruokavaliota!

 12. Eläinlääkäriltä suoraan, kun ei muualta saa, per..een kiteet 🙁

  1. 🙁

 13. tarttee mennäkkin heti kattelemaan sivusto läpi , kiitos vinkkauksesta :)!

  1. Kannattaa!

 14. Anonymous says: Vastaa

  Kiitos vinkistä! Tilaankin tuolta seuraavksi kissojen ruuat. Zooplus on tominut mulla moitteetomasti, mutta haluan suosia kotimaista yritystä. 5 egeä kotiinkuljetuksesta ei ole paha hinta. Kaupan sivut on hyvät ja selkeät ja valikoimakin ihan ok.

  1. Totta, kotimaisuus on mullekin iso plussa.

Vastaa