Vielä vähän ruokaa

Olen erityisesti viime aikoina viihdyttänyt itseäni pitkissä kassajonoissa kyyläilemällä muiden ihmisten ostoksia. Ja aina jos olen ladannut oman kärryn täyteen karkkia, sipsejä ja suklaata, taakse jonoon tulee varmasti tyyppi, jolla on vain joku ruukkusalaatti ja heti tulee tunne, että se katsoo hieman paheksuvasti. Eipä sillä, että välittäisin paskaakaan.

Yllä näette mun tämän päivän ostokset. Kun tuli ihmettelyjä aiemmasta postauksesta, että mitä mä sitten oikein edes syön. ”Oikeaa” ruokaa ei paljon ole, koska kutsuin huomiseksi itseni vanhempieni luokse syömään (lasagnea ja jälkkäriksi uuniomenoita). Koska lauantai, virallinen karkkipäiväni, lähestyy, ostin mini-Pätkiksiä jotka muuten tasan eivät maistu samoilta kuin ne patukat!!! Patukat on parempia. (Ja mulla on kyllä salaisesti karkkipäivä joka päivä.) Magnumit menee kuitenkin parempiin suihin, saa nähdä ehdinkö syödä yhtään. Tosin mun valinta oli nekin. Porkkanat oli loppu ja hiukset värjään sitten kun jaksan. Tuo on muuten just se väri, josta aiemmin marmatin, mutta sain niin paljon kehuja (töissä), että menkööt nyt toiseenkin kertaan. Rypäleet toivottavasti ovat tällä kertaa hyviä, niistä kun ei koskaan tiedä.

Ja hah, tomaatteja en ostanut ollenkaan!

1 Comment

  1. Voisin nuo kaikki myös tänne kotiuttaa (hiusväriä lukuunottamatta) ;D
    Mun mielestä nuo mini bitet maistuu ihan samalta kuin patukatkin 😮 Vai hotkinko ne aina niin hirveää tahtia, etten ehdi tarkemmin makuvertailuja tehdä ;D

Vastaa