Erityisesti epäpuhtaalle iholle

Blemish Remedy

Minä ja mineraalipohjat = true love. Käytän mineraalipohjien lisäksi myös nestemäisiä meikkivoiteita, mutta aina kun iho alkaa kunnolla kiukutella eli finniä ja näppylää pukkaa, siirryn taas mineraalipohjiin ja ihon tilanne tasoittuu heti. bareMinerals ja idun minerals ovat mineraalipohjista ne mun lempparit.

Sain testiin bareMineralsin superkiinnostavan uutuuden, Blemish Remedyn, jonka lupaukset ovat huikeita: tasapainottaa talineritystä, ei kuivata ihoa, ei-komedogeeninen (=ei tuki ihohuokosia), minimoi ihohuokosten näkyvyyttä, hoitaa epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien syntyä. Öö, voiko muka jotain näin hyvää olla edes olemassa?! Mulla on ollut käytössä jo pitkään bareMineralsin Blemish Remedy -peitejauhe, joten erittäin jännää oli kokeilla samaa koko meikkipohjan muodossa.

Blemish Remedy

Blemish Remedyn rasia on näppärä, puuterimaista irtomineraalipohjaa on helppo painella verkon läpi kabukisiveltimeen, kopauttaa ja pyöräyttää pari kertaa kannen kautta jotta meikkipohja asettuu tasaisesti kabukiin ja pyöritellä kasvoille. bareMineralsin meikkipohjissa on kiitettävä sävyvalikoima ja tätäkin on saatavilla 12 sävyssä. Jokainen löytää varmasti omaan ihoon sopivan sävyn.

Blemish Remedy

Tämä on ensimmäinen kokeilemani meikkivoide (siis sekä nestemäisistä että mineraalipohjista), joka todella peittää ja ”blurraa” ihohuokosia. Siitä ihan raikuvat aplodit. Tuossa kuvassa mulla on iholla kosteusvoiteen (Vichy Normaderm) päällä muutama kunnolla pyöritelty kerros Blemish Remedyä (sävy clearly nude 07), ei mitään muuta. Ihan TODELLA peittävää jälkeä tällä en saa, mutta riittävästi kuitenkin (mun punaiset, ikivanhat arvet kyllä loistavat minkä vaan meikkivoiteen alta). Mulla mineraalipohja ”asettuu” ja näyttää paremmalta kevyellä kerroksella puuteria (ja tietenkin kasvoja pitää hieman varjostaa ja valaista).

Usein mineraalimeikkipohjista puhuessani saan muilta kauhistunutta kommenttia, ”niillähän tulee vaan todella tukkoinen pakkeli-iho ja kauheesti epäpuhtauksia!” Näin sanovat siis ihmiset, jotka eivät ole koskaan meikkipohjia edes kokeilleet. Ja olen tietenkin täysin eri mieltä. Monellakin meikkipohjalla on kyllä mahdollista tehdä todella peittävä, mutta samalla hengittävä pinta. Olen testannut lähes kaikkia Suomessa myynnissä olevia mineraalimeikkipohjia ja tää Blemish Remedy on selkeästi erilainen meikkipohja, tuntuu iholla ihan hillittömän hyvältä, superkevyeltä, ja jotenkin puhdistavalta. Pääraaka-ainelistaa vilkaistuani ymmärrän tämän: Blemish Remedy sisältää mm. salisyylihappoa, teepuu-öljyä ja aloe veraa. Monta vuotta mineraalipohjia käytettyäni voin sanoa, että laadukas mineraalipohja on ainakin omalle huonolle iholle pidempään käytettynä parempi vaihtoehto kuin nestemäinen. Ja olen aivan varma, että tämä on todella hyvää kamaa epäpuhtaalle iholle. Pitää muuten myös rasvaisen kiillon mukavasti kurissa (eli ehkäisee sen liejun syntymistä), mutta ei kuivata ihoa!

Jos etsit mineraalipohjaa, joka häivyttää suuria ihohuokosia ja tuntuu kevyeltä ja mukavalta epäpuhtaalla iholla, tähän kannattaa tutustua. Hintaa Blemish Remedyllä on noin 45 euroa ja kuten mineraalipohjat yleensäkin, on todella riittoisaa. bareMineralsia myy Suomessa mm. Stockmann ja Sokos ja saahan sitä monista nettikaupoistakin.

Blemish Remedy

Käytättekö te mineraalipohjia? Oliko Blemish Remedy jo tuttu?

P.S. Mua jäi hieman häiritsemään tän postauksen otsikko. ”Epäpuhtaasta ihosta” saattaa tulla mielikuva, että sitä ei ole hoidettu oikein ja on siksi epäpuhdas, mutta sitä en tietenkään tarkoita. Enkä jaksa uskoa, että niin luulisittekaan, joten annan otsikon olla.

8 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Peitejauhe!!! Tahdon! 😛

  1. Se kyllä mulla ainakin tehoaa näppyihin! Siis tää: http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-bareMinerals-Blemish-Remedy-1g
   On vaan aika vaalee ja tota saa vaan tuossa yhdessä sävyssä.

 2. Oo, tuo olisi kyllä tarpeen!

  Mun iho ei jotenkin kestä nestemäisiä pohjia pidemmällä käytöllä niin siksi käytän mimineraalipohjaa.

  1. Sama täällä.

 3. Kaisa says: Vastaa

  Taas kerran saat minut miettimään pitäisikö riskeerata ja kokeilla. Sain vaan Lily Lolosta aikanaan ihoni niin hirveään kuntoon että en ole usklatant kokeilla sen jälkeen mineraalimeikkejä. Mulla on siis aina ollut epäpuhdas iho, mutta nyt se on keskimäärin pysynyt aisoissa lukuunottamatta Lily Lolo kokeilua ja Exuviancesta luopumista.

  1. Lily Lolo oli mun ensikosketus mineraalimeikkeihin, mutta sen jälkeen kun tutustuin bareMineralsiin ja idun mineralsiin, en oo Lily Loloa enää ostanut. Ei se mulla ihon kuntoa huonontanut ja on ymmärtääkseni laadukas mineraalipohja myöskin, mutta kyllä nää kaks merkkiä on vaan lemppareiksi jääneet.

   Kerro lisää Exuviancesta? Mitä siltä käytät? Se kasvonaamio on ainakin niin hyvä. <3

   1. Kaisa says: Vastaa

    Nyt ei ole jäljellä enää kuin pari exu tuotetta, juurikin niitä naamioita. päätin tosiaan kokeilla muuta kun budjetti ei enää antanut periksi. :/ Mun teini-iholle parhaat exuviancet oli sheer refining fluid päiväkäyttöön, evening restorative complex yökäyttöön ja sitten tosiaan kasvonaamioita oli montakin huippua! Nyttemmin käytössä La Roche-Possayn effaclar duo ja effaclar h. Lopputulos on ollut niissäkin mainio ja hinta sopiva!

    1. Exu on kyllä tosi hyvä! Mulla on jotain pikkuputeleita ollut muistakin tuotteista ja ovat kaikki olleet mainioita.

Vastaa