Kun lamppu sammuu

Lush Dream Cream

Viimeinkin voin ylpeänä ja onnellisena ilmoittaa löytäneeni The Käsivoiteen: Lushin Dream Cream. Käytän tätä joka ikinen ilta nukkumaan mennessäni, enkä voi kuvitella enää nukahtavani ilman tän tuoksua ja tuntua. Tämän tuoksu tosin varmasti jakaa mielipiteet, sillä on melko voimakas, mutta ah, niin ihana: kauraa, oliiviöljyä, kaakaovoita, laventeliöljyä ja ruusuvettä (en tosin pidä ruusun tuoksusta kosmetiikassa, mutta tässä se ei ole vallitseva). Lush sanoo tuotteen olevan ”life partner for sensitive skin”, ja todellakin. Sopii herkälle ja helposti ärtyvälle iholle, jollainen mun käsien iho alkaa tähän vuodenaikaan jo olla.

Lush Dream Cream

Tää on niin ihanan pehmeetä! Täydellinen koostumus kosteutta huutaville käsille! Imeytyy hetkessä, ei tahmaa käsiä. Tätä voi tottakai käyttää myös koko vartalolle. Tekee muuten myös kuivista kyynärpäistä superpehmoiset!

Tästä on nyt ilmestynyt uusi koostumus ilman synteettisiä säilöntäaineita, pitäisi päästä Lushiin hiplaamaan. Onko joku kokeillut sitä? Tuoksu ilmeisesti kuitenkin on sama, toivon näin. Oma purkkini on pieni 45 g, mutta seuraavaksi ostan 240 grammaa, joka näköjään Suomen Lushissa maksaa 25,95 euroa.

Lush Dream Cream

Muita tähän rakastuneita? Mikä on teidän Number 1 -käsivoide?

P.S. Ja mitä tulee mun kuvausassistenttiin, en myöskään haluaisi nukahtaa ilman sen läsnäoloa. ♥ (Joskus tosin on pakko, jos Almalla on muita menoja.)

8 Comment

 1. Musta tää tuoksuu ihan siankärsämölle! 😀 Vartalovoiteena tää oli aika kevyttä kamaa. Oon nyt tykästynyt yökäytössä Dr. Schellerin Calendula Hand Balsamiin, joka on aivan supertahmeaa mutta myös todella tehokasta. Ja tietty L’Occitanen Shea Hand Cream komppaa mukana.

  1. Aahahah mä en tiedä miltä siankärsämö tuoksuu! 😀 Tää on niin ihanan jotenkin erilainen tuoksu, että rakastan yli kaiken. 😀 <3 Joo tää ei oo mitenkään superpaksua, mutta mulla kyllä toimii käsiin tosi hyvin, vaikka ne on ne kuivimmat.

 2. Tätä haluan kyllä testata jossain vaiheessa!

  1. Vahva suositus, tää on parasta. <3

 3. anni says: Vastaa

  dream cream on mun luottovoide myös 🙂 ja nimenomaan se säilöntäaineeton versio. Ei parempaa käsivoidetta oo vielä vastaan tullut, vaikka valehtelematta sataa on pitänyt testata, ennen kuin ykkönen löytyi 🙂

  1. No niinpä!!! Pitää testata se säilöntäaineeton versio seuraavaks!

 4. Fanni says: Vastaa

  Joo, tämä on ihana! Mulla on iso pönikkä tätä, ja rasvailen koko kroppaa todella mielelläni. Iholle jää semmoinen ihana kauramaitoisen pehmeä tuoksu. Ja käytän tätä vain iltaisin, aamulla laventelin ja kamomillan tuoksu on sniidusti liian unettava..:D

  1. Haha, niinpä! <3 Mun pitää kohta kans ostaa uus!

Vastaa