Kuoret rakkaalleni

Suuri kiintymykseni kohde on puhelimeni (iPhone 4), jonka ostin alkuvuodesta, heti kun niitä sai jotenkin suht kivuttomasti Suomesta. Siitä lähtien olen aika pitkälti kulkenut puhelin kourassa enkä enää edes muista aikaa, jolloin ulkona ollessakin muka katselin ympärilleni sen sijaan, että pläräisin puhelintani. Suojakalvon lisäksi ostin tällaiset ihkupinkit bumper-suojat rakkaani ympärille, mutta huono ostos oli: latauksen ajaksi ne joutuu ottamaan pois, että saa kaapelin kiinni! Järjetöntä! Ja tämä on vielä kallis iPhonen oma tuote!!! Onpa hyvin suunniteltu! Ja tottakai kun sitä räplää edes-takas, se lopulta alkaa hiljalleen hajota. Edessä siis on uusien ja tällä kertaa parempien suojien osto ja nyt aion ostaa kunnon kuoret!

Olen kaupoissa katsellut vähän kuorien perään, mutta ei ihan hirveästi tee mieli maksaa kolmeakymmentä euroa ihan tavallisista ja vielä jopa rumista kuorista. Blogeja sivusilmälllä vilkuillen olen alkanut vakavasti harkitsemaan ebayhin tutustumista – en ole koskaan ostanut sieltä mitään! Mutta herranjumala, mitä kaikkea sieltä löytyykään:

Kawaii ^___^ ! Vähänkö mä haluan tilata tuon ekan. Tai sit tommosen supersöpön pandan. …tai sit tilaan jotkut ihan perustylsät, joiden löytäminen näiden kaikkien erikoisten joukosta oli aika haastavaa:

Mutta nämäkin ovat iPhonen oma tuote, joten onko näissä nyt sitten sama juttu, ei saa sitä latauspirunkaapelia kiinni?? Help!

4 Comment

  1. Miia says: Vastaa

    Kawaii:) todella spöö varsinkin kitty kuoret. itse ostin just n9 luurin. pinkki on paras!

  2. Kyl vaan! 🙂

  3. Tän postauksen luettuani mun oli aivan pakko klikata itteni ebayhin, ettiä sieltä noi hello kitty -kuoret ja tilata ne. IHANAT!!! Noi korvat ja rusetti ja kaikki! Ja maksoikin alle 9 dollaria! 😀

    Mullakin on kokemuksia huonoista kuorista, mihin ei saa latausjohtoa kiinni. Mulla oli ennen just tollaset samantapaset kun sulla, mikä tulee puhelimen reunojen päälle ja kyllä se latausjohto sinne meni, mutta jos vähänkin liikutti puhelinta/johtoa se lähti irti. -.- Se ei kyllä ollut aito Applen tuote, aika kummallista jos niissä on sama ongelma.

  4. Joo, Apple-myyjältä sain vastauksen tohon ongelmaan, eli se latausjohto oli vanhanmallinen, jonka takia ei sopinut. Ja mähän siis ostin puhelimen viime tammikuussa… 😀 Et ois kyl jo pitäny uus johto olla mukana.

Vastaa