Ihana aamu

Voisko kaikki aamut alkaa näin, please? Aurinkoinen pöytä meren rannalla, mansikkakakkua, kahvia ja kuohuviiniä, kyllä kiitos! Ja tietenkin hyvää seuraa: juhlistimme (=surimme) yhden ihanan työkaverin työporukasta poistumista. Paikkana oli Café Torpanranta, jota voin kyllä suositella ainakin paikan sijainnin puolesta, ihan jopa kevyen keitto tai -salaattilounaan nauttimiseen. Mutta ei tosiaan tässäkään aamiaisessa mitään vikaa ollut!

Päivänsankari haettiin kotoa tyylillä (ja täysin yllätyksenä), motskarilla siis tottakai. Ikävä tulee tätä mahtavaa tyyppiä, mutta onneksi parin viikon päästä pidetään porukalla vielä kunnon pihapippalot. Toivottavasti sää suosii silloinkin.

Tällä hetkellä olo sitten onkin vähän huonompi, kurkkukipu ja kuumeinen olotila. Mutta ihan sama, rennosti piti ottaa tämä juhannus joka tapauksessa. Ja ehkä jos saan jotain aikaan tulevaan muuttoonkin liittyen…muuttolaatikot saapuvat luokseni tiistaina. Ensi viikolla on muutenkin ihan hemmetinmoinen kiire. Toivottavasti tämä kipeä olo menee nopeasti hus pois!

Mites teidän Jussi? Elkää likat hukkuko!

P.S. En oikeen tajua juhannusta. Jotenkin vähän tyhmä. Eikä todellakaan tunnu miltään keskikesältä. Mutta stadi hiljenee, ihanaa.

Kuvassa kuski ja mopedin omistaja, Isma!

6 Comment

 1. Jussi menee siinä ko arki,puoliso kun paahtaa yötöissä niin mamma johtaa kotiorkesteria.
  Juhlapyhät on perseestä.Hyvä puoli niissä hyvä tilipussi,monet Jussit tullu tehtyä tuplavuoroja =)
  Lepäähän Ämmäseni,johan sä kohta sairastut jo tosta sun kovasta vauhdista ja elämänmuutos-stressistäskin..Muutto edessä ja voimia siihenkin uppoaa.

  Hyvää Stadi-Jussia <3

  1. Jes, Stadi-Jussit on kyl parhaita! <3 Aavemaisia…

   Ens viikosta tulee kyl ihan nasta!

 2. Mä aattelin nukkua! Haluaisin kokea perinteisen ruotsalaisen jussin, mutta jotenkin en vaan kestä ajatusta katsoa, kun aikuiset ihmiset tanssii jonkun fallossymboolin ympärillä laulaen pieniä sammakoita. Jossain pitää olla raja.. 🙂
  Hauskaa jussia sulle kans! :))

 3. Ruu says: Vastaa

  Äh, Vantaalla pysytään, vähän grillaillaan poikeian kanssa, ei mitenkään eroa normi viikonlopusta siis

 4. Ihanalta näyttää tuo aamiainen!
  Täällä menee juhannus nukkuen ja varmaan sohvan nurkassa istuen. Toinen puolisko ollut jo 3 päivää sairaana ja itse jäädytin tänään itseni, niin saattaa olla flunssaa pukkaamassa tännekin suuntaan…
  Hyvää jussia ja tsemppiä ensi viikkoon!

 5. Näyttää aivan täydelliseltä aamiaiselta! Oikein hauskaa jussia! 🙂

Vastaa