Kolme parasta vedenkestävää eyelineria

waterproof eyeliners

waterproof eyeliner

Pakko sanoa, että silmien rajaaminen on kyllä ärsyttävintä hommaa meikkaamisessa. Olen siinä tosi huono ja mulla on tyhmät silmät ja luomet, joiden rajaaminen on jotenkin vaikeeta. Ripsienpidennyksistä luopumisen jälkeen oli kuitenkin pakko taas alkaa silmiään rajailemaan, vaikka sitä hommaa ei ollutkaan yhtään ikävä. Kaikenlaiset hienot siipirajaukset ei mun silmissä näytä yhtään hienoilta, ja siksi rajaankin aina tosi perusrajaukset.

Oon testannut tässä vuoden ajan ihan hemmetisti erilaisia mustia eyelinereita ja ylpeänä voinkin nyt esitellä kolme tosi kovaa yksilöä, kaikki mustia, nestemäisiä ja vedenkestäviä. Ihan hirveästi eroja en näissä kyllä näe, jokainen on todella, TODELLA hyvä!

NYX epic ink liner

Tämä NYXin Epic Ink Liner on saanut hehkutusta muilta bloggaajilta, joten pitihän tää käydä ostamassa omaankin testiin. Tällä Eleven.fi:ssa 11,80 euroa maksavalla eyelinerilla on kyllä todella erinomainen hinta-laatu -suhde! Mähän siis diggaan nimenomaan tällaisista huopakynäpäisistä rajaustusseista, jotka ovat kovia mutta siroja ja joilla ylettää vetämään tarkan rajauksen ihan ripsien tyveen. Liian kova pää ei kuitenkaan saa olla, vaan sellainen ”just sopiva”. Kuten tällä! Tuloksena tarkka, musta jälki, eikä tussissa ole mitään kuivumisongelmia kunhan korkin muistaa sulkea. Rajaus kestää nättinä koko päivän ja illan. Aivan huippu eyeliner.

Maybelline Master Ink

Maybellinen Master Ink Linerin sain blogiin testiin. Tämäkin siis waterproof, oikeastaan matte waterproof. En tätä erityistä ”mattaisuutta” niin hirveästi/erityisesti huomaa, mutta kuivahtaa kyllä mukavan nopsasti ja millään muulla eyelinerilla en oo saanut rajauksia niin nopeesti tehtyä kuin tällä! Tätä on vaan jotenkin tosi näppärä ja helppo käyttää! Jälki on tasaista ja erinomaista! Tässä väri tulee purkista ja sitä tulee aina just sopivasti. Tällä on hintaa vain 9,80 euroa (Eleven.fi)! Tätä on saatavilla myös ”normiversiona”, eli ei-vedenkestävänä, mutta siitä mulla ei ole kokemusta. Tää waterproof pysyy kuin tauti mun helposti rasvoittuvilla luomilla.

kat von d tattoo liner

Kat von D:n paljon kehuttu Tattoo Liner oli pakko ostaa Barcelonan Sephorasta, niin paljon tää kiinnosti! Ja ymmärrän kyllä kaikki kehut, onhan tää todella hyvä. Tätä kynää tulee ravistaa ennen käyttöä, sillä tussin sisällä on helmi, joka takaa että väriä tulee. En tosin oo vielä joutunut hirveesti ravistelemaan, tussi on aina ihan käyttövalmis muutenkin. Tässä on myös jännä ”kaksoiskorkki”, jossa on hyvä lukitus, estää huopatussin kuivumista. Tarkan ja siistin rajauksen tälläkin tekee. Ja tyylikäs kynä! Kat von D:tahan voi nyt tilata Suomeen Puolan Sephorasta! Sieltä tämäkin löytyy, n. 20 euron hintaan (toki plus melko kalliit postikulut).

waterproof eyeliners

Nämä kaikki eyelinerit lähtevät mulla pois ihan normaalilla meikinpoistoaineella, eli vaikka ovatkin vedenkestäviä ja kestävät siis tosi hyvin pienen sateenkin valumatta, niin putsaus on helppoa. Lisäksi korjailu rajausta tehdessä onnistuu kaikilla, eli eivät jämähdä samantien. Jos näistä kolmesta olis pakko valita suosikki, niin kyllä se olis tuo Maybellinen Master Ink, sitä on vaan niin nopea käyttää.

Olisko teillä heittää vielä lisää hyviä mustia eyelinereita? Onko näistä joku kenties teidänkin suosikki?

P.S. Eleven.fi:ssa on 31.10. asti 20 % alennus, kun ostaa yli 50 eurolla!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 Comment

 1. Jos tuon Kat Von D:n linerin saisi helposti hankittua jostain niin varmasti hankkisin testiin vaikka tykkäänkin käyttää enemmän esim. MAC:n silmänrajauskyniä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kimppatilausta Puolan Seppoon vaan!

   1. Jutta says: Vastaa

    Kat Von D:n oma nettikauppa https://www.katvondbeauty.com/ toimittaa tilauksia nykyään myös Suomeen.

    1. Kissis says: Vastaa

     Apua! 😮

 2. Tuuli ? says: Vastaa

  Kiitos vinkeistä, mulla on koko ajan hakusessa hyvä eyelineri sen jälkeen ku YSL ilmeisesti lopetti Baby Doll-eyelinerin valmistuksen. Baby Dollin sivellin oli kyllä ”vesivärisiveltimäinen” eli ei tussimainen. Mulle huopamaiset tussikynät on ehdoton nou-nou 🙂 Maybellinen lineri on vissiin sekin (valitettavasti) tussimainen? Mun käytössä tusseista vaan loppuu teho kesken piirtämisen, tykkään tehdä kuitenkin ihan reilut kissarajaukset 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Siis mäkään en tykkää noista huopamaisista tussikynistä, joista loppuu teho kesken, mutta näistä yksikään ei oo semmonen! Vaan ovat jatkuvasti tosi kosteita. 🙂 Ja toi Maybellinen linerin väri tulee tuolta putkilosta, se on näistä vähiten tussimainen. Näistä jokasella kyllä siis piirtää niin pitkään kun vaan tahtoo. 🙂

 3. Fanny says: Vastaa

  Pitää ehdottomasti kokeilla tota Maybellinea. Kat Von D:ta on niin hankalasti saatavilla, niin tilasin kesällä Stilan Stay All Day Water Proof Eyelinerin ja oon tykännyt tosi paljon 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Sensain patruunakynä on se mun kestosuosikki, vaik ei ookaan vedenkestävä, mut nyt oon vaan tykästyny eniten käyttää näitä kolmea. 🙂

 4. Vici says: Vastaa

  Mulla on tuo Nyxin eyeliner. Ollut hyvä. Mietin nyt vain, että onko tuo öljytön, kun huomenna otan pitkästä aikaa pidennykset enkä halua pilata niitä eyelinerin takia. Onko sulla mitään tietoa?

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei kyllä tietoa tästä!

Vastaa