Welcome to the Candy Shop

Olen äärimmäisen iloinen ja otettu, että minulla on kunnia kuulua Kauneusbloggaajien suljettuun FB-ryhmään. Kauneusbloggaajatytöt ovat hirmuisen kivoja ja olenhan erittäin kiinnostunut kosmetiikasta itsekin. Sitä kautta saan myös joitakin kutsuja kauneuteen liittyviin tapahtumiin ja erittäin mielelläni näihin osallistunkin.

Noh, mikään kauneusblogihan tämä ei kuitenkaan ole. Enemmänkin sellainen aknekissablogi. Kirjoitan kosmetiikasta, mutta aika valikoiden ja vain, jos todella jostain innostun ja haluan kertoa siitä eteenpäin. Joissakin kauneustapahtumissa aina hieman hävettää esitellä oma bloginsa, kun olen näiden upeiden kauneusbloggaajien joukossa. Yritän päästä tästä tunteesta yli, sillä onhan blogillani kuitenkin jo aika paljon lukijoita. Ja välillä täällä on sitä kosmetiikkaakin. Kuten nyt.

Eilen ei kuitenkaan ihan niin paljon hävettänyt, kun olin muiden likkojen kanssa Candy Shopin pikkujouluissa. Tai no, se hieman nolotti, että en ollut aiemmin siellä käynyt. Ihan alusta asti olen seurannut kiinnostuneena Candy Shopin valikoimia ja tilannut verkkokaupasta, josta homma saikin alkunsa. Jotenkin kai vaan tosi harvoin tulee käytyä Lönnrotinkadulla, missä tämä pieni kosmetiikkakioski sijaitsee.

Olisin voinut ostaa koko ihanan putiikin tyhjäksi siltä seisomalta. Siellä nyt vaan sattuu olemaan myynnissä todella monta mun lempparikosmetiikkamerkkiä. Ja kaikki nätisti ja hinnoiteltuina hyllyissä hypisteltävänä.

Ja sitten siellä on sellaisia himotuksia, joita en ole päässyt vielä kokeilemaan lainkaan, esim. Rahuan shampoot ja hoitikset (TAHTOO!!!!!!!!!) ja Mama Mion kiinteyttävät ihonhoitotuotteet. Yksi kiinnostava ja vähän outokin uutuus shopissa on Dr.Bronner’s Magic Soap, jota on nyt näkynyt viime aikoina lehtienkin palstoilla. Saippuaa, jolla voi pestä kaiken. Myös kissat!

Yksi ihan lempparini on ehdottomasti Burt’s Bees, tuota alla olevassa kuvassa näkyvää käsivoidetta olen pyöritellyt kädessäni monessakin eri paikassa, taas se tosin jäi ostamatta, huoh. Myös Percy&Reediltä olen kokeillut jotain testereitä ja vaikuttivat ihan kelpo kamalta. Kuivashampoo himottaa kyseiseltä sarjalta ja aion ostaa sitä, kun saan ensin vanhat kuivisjemmat kulutettua. Kynsilakkojakin Candy Shopista löytyy, Butter London onkin jo hyväksi todettu.

Myös paljon kehuttu Pai löytyy valikoimasta. Siitä olin aluksi todella innoissani, mutta se ei kuitenkaan oikein soveltunut mun iholle. Sääli, sillä se on tosi kauniin näköinen sarja.

Mutta me likat oikeastaan siis parin tunnin ajan syötiin ihania kuppikakkuja, juotiin glögiä, rupateltiin tuotevalikoimasta (ja vähän muustakin), kuultiin Candy Shoppiin pian saapuvista uusista tuotteista, testailtiin sieltä nyt löytyviä…leppoisaa oli!

Saimme jokainen pienen lahjakassin lähtiessämme, ja sehän sisälsi upean Rococon kynsilakan. Pienen ostoksenkin shopista tein, Burt’s Been sävyä antavan huulirasvan. Palaan ehkä vielä joku päivä ostamaan ne Rahuat…

Kivaa oli. Kiitos Candy Shopin ihana Heidi ja kiitos tytöt seurasta!

Candy Shop Kosmetiikkakioski sijaitsee siis Lönnrotinkatu ysissä ja verkkokauppa löytyy täältä. Luulen, että tämä on blogienkin kautta monille tuttu kosmetiikkashoppi, mutta löytyykö sieltä kuitenkin joku, jolle ei vielä ole? Mites toi valikoima iskee teihin? Onko muuten jotain tuotesarjaa, jonka haluaisitte Suomeen?

Ja: Kiinnostaako tällaiset postaukset, vai pysyttelenkö vaan niissä kissanpennuissa??

13 Comment

 1. Ehdottomasti kiinnostaa kaikki postaukset mitä tänne kirjotat 🙂

  1. 😀 kiva!

 2. Tokihan tälläinenkin kiinnostaa! 🙂 Tosi kivalta näyttää.

  1. Joo, kiva se onkin!

 3. Ruu says: Vastaa

  Kiinnostaa, ja miten mä en ole koskaan kuullutkaan ennen tuosta paikasta 😀

  1. Oh. Onhan tuolla bloggaajat ahkerasti käyneet. 🙂

 4. Ah, so many goodies in there!

  1. Yep!!

 5. Höpsö, itsekin olet upea ja kiva! Ja ihania kuvia taas, mukava tunnelma välittyy tosi hyvin. Kiva ilta! 🙂

  1. Niin oli! <3

 6. Sonia says: Vastaa

  Vaikka mä kissoja rakastankin yli kaiken (jopa enemmän kuin kosmetiikkaa!) niin kyllä mä sun blogiasi seuraan kosmetiikkabloginakin. Sulla on ollut täällä alusta lähtien merkittävät määrät kosmetiikkaa, et nyt kyllä pääse kauneusbloggaajan leimastasi mihinkään. 😛

  1. Haha, pitää siis jatkossakin työntää tänne finnivoiteita. Yks muuten tulossakin lähiaikoina…

 7. Salla says: Vastaa

  ”Hävettää esitellä oma blogi…”, siis mitä hittoa Kissis?! Vaikka sun blogi ei varsinaisesti ole kosmetiikkablogi, kirjoitat kauneusaiheistakin kiinnostavammin kuin moni meistä ”oikeista” kosmebloggaajista! Höhpöh ja pää pystyyn, Kissaämmä rules 😀

Vastaa