Mies lähti

Nimittäin työmatkalle, jossa viipyy sunnuntaihin asti. Montakohan kertaa se taas irvaili, että olen varmasti onnellinen, kun saan olla monta päivää yksin. No niin olenkin! Jäin kolmistaan poikien kanssa, Rosa meni toiselle omistajalleen. Olisin kyllä mieluusti pitänyt Rosan täällä, mulla on sitä nyt jo ikävä vaikka vasta eilen hyvästeltiin.

Aloitin tänään aamuni perusteellisella siivouksella (onneksi Rosa trimmataan ennen kuin se seuraavan kerran tulee tänne!) joka oli tylsää, mutta oli kivaa saada karvamöykyt nurkista pois. Kohta tulee kaveri kylään ja syödään hyvää ruokaa. Huomisen lomapäivän ja viikonlopun kulutan Vetosalilla ja kotisohvalla ja tuleehan lauantaina taas kavereitakin mua moikkaamaan. Mutta kyllä, on kivaa hengata kotona välillä ihan itekseen. Paitsi ehkä sitten yöllä, jos näen painajaisia.

Tykkäättekö te olla kotona yksin?

Ja noh, vaikka olin alun perin vähän nihkeä muutosta yhteen miehen kanssa, niin perkule, on sitä työmatkailijaa jo iso ikävä!

27 Comment

 1. Minna says: Vastaa

  En muista koska olen viimeksi ollut yksin… eiku nyt muistan. Olin yön yksin silloin joulun alla, kun tavattiin bloggaajien kesken. Mies yövuorossa, Veeti vielä mun masussa ja Milla yökylässä. On niin harvinaista olla kissan kanssa kaksistaan, että outoa se oli. 😀 Ihanaa toisaalta, mutta outoa.

  1. On tässä pari seuraavaakin v-loppua, kun olen yksin. Tai no, kolmisin siis 😀

 2. M says: Vastaa

  Tykkään kyllä, mutta toki kohtuus kaikessa 😀 Välillä on oikein mukava olla ihan yksin kissojen kanssa ja pitää vaikkapa hemmotteluilta itselleen. On muuten hyvännäköstä tuo jälkkäri(?) tuossa, mitä siinä on? 🙂 Kiiviä, jugurttia, jotain marjoja näkyis olevan?

  1. Se on mun perusaamiainen 😀 Syön tuollaisen annoksen joka aamu (ja lisäks munakasta)! Siinä on Valion maustamatonta jugurttia, mansikoita ja mustikoita ja yksi kiivi 🙂

 3. Me ollaan asuttu kohta viis vuotta yhessä ja aina kun tuo toinen on yhdenkin yön poissa työreissuillaan, niin olen ihan paniikissa 😀 En tykkää nukkua öitä yksin, tuun niin vainoharhaiseksi. Tykkään kyllä päivisin ja aamusin viettää aikaa ihan mielelläni yksin, mutta en yöllä 😀 Onneks miehekkeellä on työreissuja todella harvoin ja ne on yleensä max päivän parin juttuja..

  1. Joo mä luulen kans, että nään painajaisia tai pelkään outoja ääniä! 😀 Tosin onneks on nuo kissat, voin pistää kaiken niiden syyks (paitsi jos molemmat möllöttää mun päällä ja ääni kuuluu jostain eteisestä…hui).

 4. Paper says: Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 5. MRMR says: Vastaa

  Kolme vuotta on asuttu yhdessä, mutta ihan alusta asti olen kaivannut niitä omia päiviä. Onneksi saan melkein viikoittain oman illan, kun tuo mies käy vanhemmillaan kyläilemässä. Saisi joskus jäädä sinne yöksikin, kukkuisin hereillä koko yön, kuuntelisin musiikkia täysiä ja tanssisin kissojen kanssa ja tekisin herkkuruokia. 😀

  1. Joo, kyllähän niitä kaipaakin. Onneksi asuin yksin viime vuoden BB:n ajan, rakastin kun sai rauhassa möllöttää sohvalla ja syödä karkkia (ilman että kukaan kritisoi vieressä) 😀

 6. Liina says: Vastaa

  Vajaan kuuden avoliitossa asutun vuoden jälkeen olen nyt asunut vuoden verran yksikseni (koiran kanssa siis). Ja se on ihanaa! Mulla ei ole mitenkään yksinäinen olo, vaan nautin siitä kun kaikki on just niinkuin mulle sopii ja voin tehdä mitä huvittaa 😀 Nyt ainakin tuntuu siltä että menee kauan ennenkuin muutan jonkun kanssa uudestaan saman katon alle…

  1. 8 vuoden yhdessä asumisen (ex) jälkeen musta oli ihanaa asua yksin 🙂 Tuntuikin vaikealta aluksi se yhteen muutto taas, mutta kivuttomasti se meni ja nyt en edes tajua miksi sitä vetkuttelin…tai tajuan, mutta siis hyvä on näin(kin)!

  2. Petri says: Vastaa

   Täysin samaa mieltä Liinan kanssa! Nyt asunut n. kuukauden yksin ja ei kyllä mikään ole parempaa. Mietin lähes joka päivä että olen helvetin tyytyväinen tilanteeseeni.

  3. Uskon! 😀

 7. Sissi says: Vastaa

  Mä sekoan jos en saa vähintään kerran viikossa olla yksin kotona. Siitä syystä avoliittoviritelmät on kohdaltani poissuljettu vaihtoehto:D Lapset isälleen ja laatuaikaa itselle, ah.

  1. 😀

 8. ……………mä rakastan olla yksin. Olen yksin kotonakaan hyvin harvoin, mutta silloin kun olen niin se on JUHLAA. Aamut on parhaita, koska herään aina melkein kukonlaulun aikaan ja mies vetelee sikeitä onnessaan parhaimmillaan jonnekin puolille päivin niin saan datailla/leffailla/opiskella ihan rauhassa ja käyttää monta tuntia rauhassa heräilyyn ilman, että tarttee heti sosialisoida.

  1. Mullon kai lähinnä sunnuntai aina tommonen kun herään kasilta ja syön aamiaisen yksin ja lähden jumppaan. 😀 Tai no, ainakin ennen, kun vielä Motivuksella kävin, jatkosta en tiedä, jatkanko vielä edes tolla yhellä (parhaimmalla) sunnuntaitunnilla…

 9. Myy says: Vastaa

  Viihdyn hyvin yksin päivisin, mutta olen ihan surkea nukkumaan yksin. 😀 Säikyn jokaista ääntä ja olen ihan varma, että pimeissä nurkissa vaanii mörköjä.

  1. Mulla meni eka yö ihan kivasti 😀

 10. Kyllä sitä mielellään illalla käpertyy sen ukkelin viereen nukkumaan, mutta yhtä paljon nautin näistä päivistä kun saan olla kotona kissojen kanssa ihan issekseni ennenku ukkeli tulee töistä 🙂

  1. Näin just 🙂

 11. Ruu says: Vastaa

  Mä rakastan kotona yksin olemista, harmillisen harvoin saa kyllä olla kotona yksin 🙁

  1. Mä joudun olemaan nyt lähiaikoina vähän liikaakin 🙁

 12. Välillä yksinolo tekee hyvää, mutta kun meillä oli miehen kans reilun kuukauden aikana noin 3viikkoa erossa oloa, niin se alkoi tuntua jo aivan liialta :).
  Parin päivän erot silloin tällöin ovat virkistäviä.

  1. No toi oliskin liikaa!

 13. Nova says: Vastaa

  Oi että, mä rakastan sitä kun saa olla yksin! =) Johtunee ehkä siitä kun olin verrattain ’vanha’ astuessani avoliittoon joten olin tottunu siihen omaan rauhaan. Nyt sitten oon aina innoissani kun mies lähtee reissuun ja saan olla ihan issekseni =D Pimeään vuodenaikaan kyllä täytyy sitte pitää öisin valoa päällä jossain päin kämppää, sen verran taidan kammota pimeää. Tosin harrastin tuota jo yksin asuessanikin…

  1. Mul oli kans keittiössä valo päällä, en uskaltanu nukkua pimeässä! 😀

Vastaa