Voi pojat

Kun tänään palasin jumpasta kotiin, pojat jo kiehnäsivät toisiaan. Tai no, Arska kiehnää ja Reiska on vähän vaivautuneen oloinen, mutta selvästi mielissään ja tykkää kovasti haistella Arskaa. Vielä eivät pojat ihan lähekkäin loikoile, kuten kuvastakin näkyy (Arska vielä vähän varoo Reiskaa), mutta aivan huimaa edistystä silti.

Olen ihan hämmästynyt, miten kivasti tämä meni, pelkäsin niin paljon pahempaa. Mitään suurempia yhteenottoja ei ole edes ollut, pientä painimista vaan. Reiska vaikuttaa välillä tosi vanhalta ja väsyneeltä Arskan säätämistä seuratessa, voi että mua huvittaa, kun Reiskasta tuli tollanen vanhus hetkessä!

Aivan ihania molemmat. <3

12 Comment

 1. Anitra says: Vastaa

  Huippua! Ja kunhan loputkin muurit murtuu niin kohta Reiska jo vetää rallia pennun kanssa, niin se vanhakin kummasti nuortuu oikeassa seurassa 🙂 Mul olis muuten sulle kissanleikitys-jutska jos jaksan täs joku päivä askarrella-paskarrella.

  1. Joo kyllä ne on täs pari päivää rallia vetäny, välillä molemmat ja kun Reiska väsyy ni Arska jatkaa 😛

   Mikä ihme kissanleikitysjutska? 😀

  2. Anitra says: Vastaa

   No sellai tee-se-itse -lelu kissoille. Jos siis saan aikaiseksi tehdä :o)

 2. Ei ffffff miten Arska osaakin olla noin soman näköinen! Kieltämättä kyllä näyttää aika isolta pojalta jo, vaikka vissiin pentuhan se vielä, hehe. Mahtavaa että pojat sopeutuu toisiinsa noin hyvin! Kummasti se perheen ainoa kissalapsi vanhentuu silmissä sekunneissa kun joku pieni piipero tulee hurjasteleen samaan asuntoon vertaukseksi. :’D

  1. On se tosi pieni vielä joo, pojilla on isot tassut 🙂

 3. Nonnu says: Vastaa

  Ihanaa, että sällit ovat alkaneet tulla jo toimeen 🙂 <3
  Kato vaan, ens viikolla nää veljekset nukkuvat jo kylki kyljessä 🙂

 4. Viime yönä meinas tulla riitaa kumpi saa nukkua mun jalkojen päällä ja nukkuivat sit kummatkin puoliks 😀 Arska jakso nukkua koko yön mun vieressä, Reiska oli jossain vaiheessa siirtyny sohvalle 🙂

 5. Ruu says: Vastaa

  Aww, hyvä että pojat tulee hyvin toimeen keskenään 🙂

 6. Anonymous says: Vastaa

  Superihana parivaljakko! Mahtavaa, että ei tullut suurempia ongelmia tutustumisessa 🙂

 7. Mahtavaa, että pojat tulevat jo hyvin toimeen keskenään! 🙂

 8. Hauska juttu kun meillä on ihan samat meiningit täällä :D! Meilläkin poikien totutrtelu toisiinsa on mennyt paljon odotettua paremmin. Mulle oltiin kerropttu kauheita kauhutarinoita ja tämä on kyllä mennyt ihan muulla tavoin :)! Ihanat on sunkin kissuudet kyllä, kerrassaan suloiset :)!

 9. Hieno alku! Teillä on varmasti kohta varsin hyvät ystävykset siellä!

Vastaa