Kaikki tarpeellinen

Sain jokin aika sitten IDUN mineralsilta muutamia meikkejä ja joukossa oli sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia. Olen täällä IDUNia hehkuttanut ehkä kaikista meikkisarjoista eniten, ja itsepäisesti teen niin nyt ja jatkossakin, nämä ovat vaan niin mainioita. Jaksan ylistää näitä myös ihan livenä kavereilleni, varmaan ihan kyllästymiseen asti. En keksi heti mitään kokonaisuudessaan paremmin itselleni sopivampaa meikkisarjaa. En oo löytänyt IDUNilta vielä mitään huonoa, mikä on todella ihmeellistä!

Sain just kulutettua ekan purkin IDUN mineralsin meikkipohjaa (sävyssä FREJA) loppuun ja sainkin sopivasti uuden tilalle. Mun lempparimeikkipohja!!! Tämä on todella riittoisaa, yhtä purkkia käytin noin vuoden päivät ja käytin sitä siis lähes päivittäin. Itse vielä kerrostan jonkin verran, eli siihenkin kuluu ehkä ns. normaalia enemmän. Voin suositella tätä ENEMMÄN KUIN LÄMPIMÄSTI kaikille iho-ongelmaisille. Ja muillekin. Jos jokin meikkipohja ei tuki ihoa, niin se on tämä. Tykkään nestemäisistä meikkivoiteista kyllä, mutta valitettavasti ne vaan tukkivat mun ihoa jo parin peräkkäisen käyttökerran jälkeen ja se näkyy iholla heti.

Vihertävähkö peiteaine on loistava neutraloimaan punaisuutta. Tätä sivelen näppylöille, meikkipohjan päälle, ennen puuteria! Ei näytä iholla siis vihreältä vaan toimii just niin kuin vastavärien pitääkin.

Tämä puuteri oli mulle uutuus ja ilahduttava sellainen. Söpön pieni ja kätevä! Siveltimellä tästä sivelen kasvoilleni joka aamu ja tää tuntuu tosi samettisen kevyeltä, ei yhtään liian peittävä, mutta kiinnittää meikin mahtavasti. Sävy tässä on TUVA joka näyttää tosi vaalealta, mutta iholla sulautuu kivasti ja kiinnittää meikkipohjan.

IDUNin luomiväreistä mulla oli jo aiemminkin kokemusta ja ovat muuten ensimmäisiä mineraaliluomivärejä, jotka mulla eivät kasaannu luomivakoon ekan puolen tunnin jälkeen! Kestävät hyvännäköisinä ihan aamusta iltaan, tietenkin pohjustajan päällä. Hauskaa, että sain testiin just tällaisen persikanbeigen kimaltavan sävyn (FJÄLLSIPPA), koska tää on mun turvaluomivärini. Laitan tällaista about jokaiseen silmämeikkiini, vähintään pohjalle ennen muita sävyjä tai sit ihan vaan itsestään. Jep, just näin taitava silmämeikkaaja oon, heh.

Siis tässä nyt esittelin oikeastaan hyvin pitkälti kaikki tärkeimmät osat mun jokapäiväisestä meikistäni. IDUN mineralsia myy apteekit ympäri Suomen, jälleenmyyjät löytyy täältä.

Yritin muuten I Love Me -messuilla kovasti etsiä IDUNin pistettä sitä kuitenkaan löytämättä, höh. Olisin kovasti halunnut päästä hipelöimään poskipunia ja aurinkopuutereita! Onko jollakulla niistä kokemuksia? Tai muuta sanottavaa IDUNin meikeistä?

11 Comment

 1. Ilona says: Vastaa

  Oi, Idun on ihan mahtava!! ^^ Ne luomivärit varsinkin-Lejongapp-paletti on ihan parhautta. Pitääkin kirjoitella siitä postaus loppuun 😛

  1. Mulla on se Brunkulla ja se on ihan mahtava myös. 🙂 Mun turvasävyjä täys sekin! 😀 Tykkään, miten pigmenttisiä ne on, vaikka ovatkin samalla tosi hohtavia! Helppo häivyttää ja sulauttaa toisiinsa.

 2. Minkäs hintaisia nämä Idunit on? Ihan uusia tuttavuuksia mulle. 🙂

  1. Meikkivoiteet ovat n. 43 euroa, peitevärit n. 33 euroa, luomivärit n. 18 euroa. Tuo kiinteä puuteri maksaa n. 34 euroa. Mielestäni hinnat ovat todella kohtuulliset, koska nämä mineraalimeikit ovat TODELLA riittoisia! Siis oikeasti kestävät jatkuvassakin käytössä kauan.

 3. Lara says: Vastaa

  Vitsi miten ihania noi pakkaukset! 🙂

  1. Mä vähän aluks mietin, että tykkäänkö vaiko enkö, mutta ovathan ne niin tunnistettavan kivoja. 🙂 Ja pakkaukset muutenkin ovat tosi hyviä käyttöliittymiltään, jykeviä mutta kuitenkin helposti avattavia ja reissussakin jauheet pysyvät tuon kierrettävän sisäkannen avulla siellä missä pitääkin 🙂

 4. Mä törmäsin IDUNin pisteeseen vahingossa melkein ekana. Se standi oli vähän hassusti ”nurkan takana”, että ei ihme jos et huomannut :/ Mä toivoin että siellä olis ollut jotain messualennuksia, vaikka vaan parikin euroa, mutta olivat ihan samoissa hinnoissa kuin apteekeissakin. Ainut tarjous oli, että muistaakseni kahden(?) tuotteen ostajalle tuo peiteväri kaupan päälle. Mä olisin ostanut vain tuon meikkipohjan, niin jätin sit tarjoukset välistä. Ostelen sen kaupungilta sitten myöhemmin ^_^ Mutta ihan EHDOTTOMASTI (sun hehkutusten takia :D) haluan kokeilla tota..!

  1. Se on kyllä niin hyvä. 🙂 Mutta joo, samaa ongelmaa oli monessa muussakin messupisteessä, mulla oli kohteena MSCHICin kabuki mutta 25 euron hinta pysäytti, maksaako se muka NIIN paljon messuillakin. 😀 Jätin ostamatta, vaikka hyvä kabuki on (oma vastaava käytössä jo nelisen vuotta joten päivitystä kaipaisin). Tsekkasin jälkikäteen, että verkkokaupassa hinta on 29, joten noh, olihan se sit 4 euroa edullisempi. Silti kallis. 😀 Samoin merinovillapisteellä hinnoissa ei ollut alennuksia lainkaan, jotain settialennuksia saattoi olla, mutta hurjan hintaisia nekin.

  2. Mut siis jotain paljousalennuksia tosiaan oli paljonkin, mutta jos ei nyt huvita sit kuitenkaan ostaa niin kamalasti kerralla!

 5. Anonymous says: Vastaa

  Hei! Muistelen että käytit/käytät? joskus clindoxyliä akneen. Millainen oli kokemus, auttoiko tuo? Itse olen nyt alkanyt käyttämään, lääkärin ohjeen mukaan ensin1xvko, 2xvko, 3xvko jne..
  Nyt kohta siirryn käyttää jokailta. Itsellä ainakin on auttanut jotenkin. Aiemmin käytin avitcid+skinoren voide yhdistelmää. Sitä ennen söin antibioottia 5kk ja käytin sen kanssa skinorenia, josta ei ollut oikeen hyötyä. :/ Roaccutan ei ole mahdollinen koska olen allerginen pähkinällä ja soijalle ja siinä taitaa olla molempia tai ainakin toista. :S
  Kuiviko sinulla iho ton clindoxylin kanssa rasvasitko siis ihoa? kun kauhulla odotan kun talvi tulee, että kuivaako iho liikaa. :/

  1. Joo, yhden tuubin käytin, kaksi määrättiin mutta toista en ostanut, niin hemmetin kallista! Täältä voit lukea postauksen: http://www.kissis.fi/2013/03/pienta-apua.html

   Se auttoi kyllä, mutta valitettavasti vaan aluksi. Ja tosiaan kuivatti ihoa paljon. Basiron on mulla noista voiteista ainoa, joka oikeesti auttaa, päivittäin käytettynä.

Vastaa